עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yoav1000,

אחרי קצת שיעמום, וHD עם הרבה בעיות החלטתי לפרק את הHD: תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. קיבלנו כונן מכאני בנפח גדול של חברת Western Digital-HGST ולקחנו אותו לנסיעת מבחן אל מול כמה סוגים של אמצעי אחסון שוק הכוננים הקשיחים עומד כעת בנקודת תפנית מעניינת למדי: מצד אחד, כונני ה-SSD מאיימים להחליף אותם באמצעות נפחים שהולכים וגדלים עד לכדי רמתם של הקשיחים, וכאשר אנחנו מדברים על SSD בעל נפח של דיסק קשיח אנחנו מדברים למעשה על מכונת עבודה ששום כונן, גם לא מסוג NAS, לא יכול להתחרות בה. מצד שני, גם לכונני ה-SSD הגדולים כיום וגם לאלו המאיימים לבוא יש נקודת תורפה: המחיר, וגם להם יש מגבלות נפח, אותם שוק הכוננים הקשיחים עומד לפרוץ. לכן לשוק הכוננים הקשיחים עוד נשארה תקווה, ולא אסתכן ואומר שהם ישארו איתנו לפחות לעוד עשור אחד שופע בנפח. להמשך: https:…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. יצרנית הדיסקים הקשיחים ווסטרן דיגיטל הצליחה לפתח כונן מהיר, יעיל וגדול יותר - בנפח של עד 6 טרה-בייט. הפתרון? דחיסת הליום לתוך הכונן במקום אוויר רגיל חושבים שכל הדיבורים על החשיבות של שטחי אחסון זה אוויר חם? ובכן, אתם צודקים - אבל זה הולך להשתנות. יצרנית הדיסקים הקשיחים Western Digital הכריזה כי היא תשיק ב-2013 סדרה חדשה של דיסקים שיהיו מלאים בגז הליום - דבר שצפוי לאפשר ליצירת דיסקים מהירים, גדולים וחסכוניים יותר באנרגיה, בנפח של עד 6 טרה-בייט. הליום הוא גז ואינרטי, אבל בניגוד למימן הוא אינו נפיץ. מכיוון שהוא היסוד השני הכי קל ביקום, השימוש העיקרי בו הוא במילוי בלוני גז, כמו בלון פורח. החברה הסבירה כי מכיוון שהגז הוא אינרטי, הדבר מוריד בצורה משמעותית את החיכוך עם האוויר שנ…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by D-Viper,

הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by MX518,

היי, ברשותי כונן DVD שהיה שייך למחשב נייד ישן שהיה לי. ה- DVD הוא של טושיבה, מדגם sd-c2402. הנה כמה תמונות: איך אני מחבר אותו למחשב?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by yotamavi,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by אלבר,

לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by ha,

חיברתי שני דיסקים SATA זהים של 200GB ללוח אם ABIT Pro p35. בביוס הגדרתי ב Integrated Peripherals בתוך OnChip SATA Devices את ה Bus master כ Enabled ואת ה SATA mode כ RAID. בנוסף, הכנתי את דיסקט הדריוור ל Windows XP והגדרתי את שני הדיסקים כ RAID0 על ידי לחיצה ^I והגדרתם כ RAID0 1. בזמן שהמחשב עולה, מוצג ששני הדיסקים מוגדרים כ RAID0 אבל מופיעה הודעה ש AHCI לא נמצא. מה זה? אני צריך את ה AHCI בזמן שאני עובד ב ?RAID0 2. כאשר אני מנסה להתקין את ה Windows XP אני לוחץ F6 וטוען את דיסקט הדריוור ל Windows .XP כאשר תוכנת ההתקנה שואלת היכן להתקין את ה Windows XP היא לא מציגה שום דיסק! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה

12. היה לי צורב נייד NEC ND 2500 8X 4.7 +-RW נדמה לי שככה הדגם לא קניתי אותו ..ועכשיו החזרתי אותו למי שזה היה שייך לו..... רציתי לדעת איזה צורב נייד הכי כדאי לקנות ומה הטווח מחירים של צורב כזה ?.. נייד מהיר ואיכותי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by leonchik1976,

האם הוא עדיף על Basic Disk?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. יש לי ssd בתור דיסק של מערכת הפעלה , ועוד דיסק HHD לשאר התוכנות . בHHD יצרתי מחיצה בשם K ואת כל הקבצים הזמנים העברתי לשם. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט למחשב אני מקבל את ההודעה הזאת : "one of your disks needs to be checked for consistency" ורשום שזה למחיצה K .. ואז זה עושה את הבדיקה של הקבצים והמחשב עולה . עשיו אני רוצה לעשות בדיקת שגיאות למחיצה(K) אבל אני מקבל את ההודעות הבאות ורציתי שתגידו לי מה זה אומר ? והאם אפשר להמשיך בבדיקה או שזה יעשה נזק ? (עריכה: במדריך שאמרו ליצור את המחיצה (K) כדי להעביר את הtemp אליו אמרו לפרמט ל FAT32 כדי למנוע איחוי דיסק אבל עכשיו בדקתי וwindows כן עושה למחיצה איחוי מתוזמן... אז השאלה השניה - זה האם לבטל את האיחוי למחיצה או להשאיר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! חיפשתי מארזים לכוננים חיצוניים שתומכים ב-USB 3.0 במחיר סביר ומצאתי שתי אופציות: 1. Thermaltake Max 5G קישור (סקירה - ללא חסרונות, נראה לכם אמין?) 2. HornetTek Viper-U3 3. Vantec NST-310S3 הנטייה שלי ללכת על הטרמלטייק בגלל השם, המאווררים והחו"ד החיוביות (גם באמזון). על מה כדאי ללכת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by malikl,

שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by davidpo,

1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by .:YoGy:.,

היי, מישהו יודע אם כדאי לי לקנות דרך ebay או דרך אמזון כונן SSD לכבוד ה black friday? מדבר על 512. ואם כן אז מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by orental5,

1. מה ההבדל בין שתי הגירסאות של הדיסקים 2. מה מומלץ יותר למחשב HTPC 3. והאם יש צורך/כדאי להוסיף דיסק נוסף של 160GB עבור מערכת הפעלה ותוכנות

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by at,

איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by naba,

עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by R9547655G,

טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. לפני חודש החלפתי מארז מחשב לאנרמקס אובר צ'אקרה, שמגיע עם חיבור eStata מקדימה. לפני כמה ימים קניתי לי WD Mybook 500G מהדגם שמאפשר חיבור או בUSB או בeSata. הדלקתי את המחשב, חיברתי את הMybook לחשמל ולכבל והכונן לא הופיע. שמתי לב שיש בחוברת הערת שוליים שאומרת שלעיתים חיבורי eSata דורשים איתחול כדי לזהות את ההתקן החדש. ביצעתי איתחול והמחשב נעצר בשלב הביוס עם ההודעה NTLDR is missing, press Ctrl+Alt+Del to restart. המצב הוא שכשכל הכוננים מחוברים (בפנים יש שני SATA ואחד סקאזי) ביחד עם החיצוני אני לא יכול להעלות את המחשב. אם אני משאיר רק C: והeSata אז המחשב עולה. (ובנושא אחר - הeSata איטי בהרבה מהusb כרגע) ניסיתי הכל - לרפרש בDevice Manager, לשנות את הסדר של החיבורים פיזית …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.