אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
דיברתי עם שכן בקשר למחשב והוא אמר לי שאם אני רוצה לעבוד ב RAID אני חיב להשתמש במערכת הפעלה או NT או 2000 זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי תראו... יש לי דיסק 30GB שעליו מותקן XP קניתי דיסק חדש 80 GB... עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים את החדש כראשי ואת הישן במשני וכשאני יפעיל את המחשב יעלה ישר ה- XP שעכשיו הוא בכונן המשני... או שמה יקרה ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איך אני בוחר איזה כונן יקבל את האות C ואיזה D ? לפי החיבור IDE בלוח אם עצמו ? לפי שינוי הגדרות בביוס ? הכונן שעליו אני מתקין ווינדוז ? איך אני בוחר ??? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המאקסטור 40 ג'יגה בייט ATA133, ולאחרונה הוא עושה לי צרות, לפעמים כשאני פותח תמחשב הכונן לא מתחיל את עבודה ומשמיע רעש משונה כמו ציפצוף... לאחר כמה ריבוטים והדלקות וכיבויים הכונן מחליט להתחיל לעבוד ושומעים שהוא מתחיל להתסובב... מה הבעייה כאן ? עזרה...
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???
-
תענו בהמוניכם! תתיחסו בתשובתכם גם לקריטוריונים נוספים כמו עוצמת הרעש של הכונן וכו'.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרמטטי את המחשב מ WINXP (נדבקתי בוירוס האהבה) ואני לא מצליח להתקין מחדש גם לא בעזרת 6 הדיסקטים התקנתי WINME ואני לא רואה את כונן ה- DVD ולא את הצורב (בדוס אני מצליח לראות את הכוננים) במאפיני המערכת מופיעים לי מספר התנגשויות (מצ"ב תמונה) תודה http://www.geocities.com/md220466/index.html
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קיי אנשים אני קונה הארד דיסק חדש מחליף את הישנים שניים של 8 GB יש לי שלושה הצעות Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 520 ש"ח SEAGATE Baracude IV 40GB 520 ש"ח WD 40Gb 7200rpm ATA100 500 ש"ח תקציב 600 אבל אני גם קונה בלו אורב אז תתחשבו
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, פירמטתי לפני שבוע בערך, התקנתי XP והכל נראה בסדר . כשבאתי לצרוב ( צורב Ricoh 12x10x32x MP7125A ), הנרו ( או ליתר דיוק... המערכת ) לא זיהה את הדיסק שהיה בצורב שלי . :-/ טוף, אז הורדתי מהאתר של Ricoh את ה firmware הכי מעודכן, עשיתי ריסטרט - עדיין לא עבד . הורדתי כל מיני עידכונים ללוח אם שלי ( AOpen ) ו... לא הלך . ניסיתי הכל, פתחתי את המארז , ( למרות שאין לי ידע רב בתחום ) וראיתי שהחיבורים שם די בסדר... :-[ ו.. רק שתבינו... זה צורב שלא היו לו בעיות בכלל, דקה לפני הפירמוט צרבתי איתו והכל הלך מעולה, רק אחרי הפירמוט... משהו השתבש . אודה לכם אם תעזרו לי .
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש (מקסטור 40גיגה), יצרתי שתי מחיצות בעזרת FDISK, אחת של 4 גיגה והשנייה של 33 ופירמטתי אותם בדוס. אבל כשאני מעביר למחיצה הגדולה קבצים מהדיסק הישן שלי דרך חלונות, בשלב מסויים אני פתאום רואה שהזמן הנותר קפץ מכמה דקות ל30000 בקירוב, וכשאני מנסה לפרמט דרך חלונות את אותה מחיצה בעייתית אני מקבל בסוף התהליך הודעה שהפירמוט נכשל (בדוס כאמור הוא לא). המחיצה הקטנה ללא בעיות. האם שכחתי לעשות משהו? הדיסק הוא אגב ATA133 ומחובר לכרטיס Promise Ultra66, אבל אני בספק אם זו הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להעביר כ-400 מגה בין המחשב השולחני שלי למחשב הנייד איך אני עושה את זה אני רוצה לעשות העברה ישירה עם כבל איך אני עושה את זה איזה כבל צריך ...? תודה רבה... על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הקשיח החדש של Western Digital - WD800JB, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות של החברה. לפי מה ששמעתי בעבר היו לחברה בעיות אמינות רבות, אך לאחרונה לא נשמעו תלונות. לי עצמי יש את הכונן הקשיח WD 8.4 הישן מאוד והוא לא קרס עדיין... טפו טפו... לעומת זאת לבן דוד שלי החליפו פעמיים WD 30G ! שאלתי היא - האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הסילון הזה או לוותר עליו ולקחת משהו יותר אמין כמו סיגייט ? ? ? לפי מה שראיתי מת'רדים בעבר ישנם מחלוקות רבות לגבי האמינות - חלק אומרים שאין בעיות אמינות וחלק טוענים שאסור לקחת WD גם אם הוא בחינם, בניגוד לכוננים של IBM שידועים לשמצה עקב בעיות האמינות החד משמעיות שלהם....
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעתיק קבצים מהצורב/סידירום לדיסק הקשיח הוא מציין את הודעת השגיאה הבאה: DATA ERROR - cyclic redundancy check זה קורה לאחרונה די הרבה עם דיסקים שאני צורב ולא משנה על איזו מדיה. יש למישהו מושג למה הכוונה בדיוק בהודעת שגיאה הזו ומה התקלה אליה הוא מתייחס? (אנא , חיסכו ממני תגובות כגון "יש בעיה בדיסק" וכו', אני מנסה להבין מאפא זה נובע ומה הבעייה בדיוק)
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה הארד דיסק של Seagate בנפח של 60 ג"ב, וזאת מכיוון שהיכן שאני קונה (אלוף מחשבים) אין להם את ההארד דיסק החדש של WD עם 8 מ"ב באפר. לפני שאני מזמין את הדיסק אני רוצה לשאול כמה שאלות חשובות שאני רוצה לדעת לפני הקנייה: 1) יש לי כרגע הארד דיסק 20 ג"ב שמחובר ב PRIMARY לבד. כיצד לחבר את ההארד דיסק החדש כ MASTER או כ SLAVE? ולמה. 2) אחרי ההתקנה הפיזית של ההארד דיסק במארז מה הדבר הראשון שאני צריך לעשות כדי להפעיל את ההארד דיסק הפעלה ראשונית? 3) מה קובע "זמן גישה"? תודה רבה ויום טוב :smoke:
-
- 33 תגובות
- 5.6k צפיות
-