עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by lol_minbet,

היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום כולם, היום קניתי מחשב חדש מ-RSM בלי צורב (יש לי צורב). כשבאתי להתקין את הצורב, ראיתי שהכבל SATA שהם השאירו לי לא מחובר, הוא בעל 4 חיבורים עגולים ולא פס אחיד כמו שאני רגיל לראות ב-SATA. מן הסתם אני לא יכול להשתמש בזה כדי לחבר את זה לצורב. מה שכן חשבתי לעשות זה לקחת את הכבל SATA שמחובר לדיסק קשיח, ולהשתמש באחד משני היציאות ספייר שלו (יש 3 סה"כ על הכבל) כדי לחבר בהם את הצורב. האם זה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום,, כרגע כל החומר שלנו יושב על מחשב אחד ובו החומר על דיסק חד וגיבוי על דיסק שני. מפאת חוסר מקום אני רוצה לעבור לשימוש ביגבוי מרכזי על הרשת ויש לי מספר אפשרויות: 1) דיסק רשת, יושב על הרשת ללא מחשב אך לא זול 2) דיסק על מחשב ייעודי ברשת - דיסק זול אך דורש מחשב שלפעמים זקוק לתיקונים, שלא לדבר על החשמל שצורך 3) דיסק חיצוני על המחשב שכרגע מגבה, עם ספק 3.5 או בלי ספק 2.5 במחיר סביר מה הכי מומלץ? יתרונות וחסרונות. בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by rubin 37,

שלום, תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Sprewell,

הכונן שצד את עיניי הוא זה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5799 מה אתם אומרים? אחרי קריאה של לא מעט נושאים פה הבנתי שהאמינות של WD היא לא בשמיים והרבה פעמים הכוננים פשוט שובקים חיים אז הלכתי בכוונה על SEAGATE למרות שגם פה אין לי יותר מדי היכרות עם אמינות היצרן אז אני אשמח להמלצות והארות בעיניין. כעיקרון אני מתכוון לאחסן בכונן בעיקר מדיה של סרטים, שירים ותמונות. מהירות ההעברה לא מהותית עבורי (יש לי במחשב נייד כניסת ESATA) אלא אם מישהו יגיד שאם יש אופציה אז כדאי לנצל אותה במקום להתעסק עם החיבורי USB העדינים שתוך שנה נשברים ואז אשמח אם תציעו לי כונן עם הממשק הזה שיעלה בסביבות ה-400 ש"ח... (במקרה כזה אני מוכן גם לרדת מ-1TB ל-500GB כי מה שחשוב לי יותר זה האמינות ו…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by rubin 37,

שלום, לא מתייחסים??? מחקתי!!!!!!!!!!!!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by Cahiml,

תוך כדי ביקור באתר GURU3D נתקלתי בביקורת בכונני SSD של חברת mx-technology שיצאו בתצורת SATA3 להלן הקישור לאתר http://www.mx-technology.com/en/product/ssd.php מישהו שמע עליהם ? עריכה להלן קישור לכונן 120GB תצורת SATAIII - לאחר פרמוט כ 112GB http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=30#fragment-11 או ה SSD הבא http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=29#fragment-11 קישור לביקורת של GURU3D http://www.guru3d.com/article/mach-xtreme-ds-turbo-120gb-ssd-review/ מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב נייד שבטעות מחקתי בו את הWINDOWS (bootmgr is missing) בזיכרון המחשב היה שתי מחיצות C-D במחיצה C היה WINDOWS ואותה אני רואה כשאני מחבר את הזיכרון למחשב אחר אבל את המחיצה השניה אני לא רואה במחשב אלא רק בניהול דיסקים וכשאני לוחץ עליה בכדי לשנות נתיב ואות אז אני מקבל הודעה שמנהל הדיסקים לא עדכני ולכן או שאני ירענן אותו (שזה לא עוזר)או שאני יפעיל את המחשב מחדש(גם לא עזר) הוצאתי וחיברתי שוב את הזיכרון ועדיין אני באותו המצב . WIN 7 מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by levimadman,

שלום לכולם! למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את ה-Drobo 2gen במחיר סביר? בחול המחיר הוא 400$ כשבארץ הוא כמעט 2800 ! יש חנויות נוספות מלבד plonter שמוכרות את המוצר? תודה מראש..!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום! אני מחפש מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5 עד 300 ש''ח (אם חריגה של 50 ש''ח) לחיבור למחשב ו-LCD לצפייה בסרטי HD ובלו-ריי. שיהיה 250GB+ עשוי מחומרים איכותיים. תודה .

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתכוון לרכוש 2 כוננו סמסונג F3 של 1 טרה כל אחד ויש לי מספר שאלות בנוגע לכך. 1. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש בכלל ניסיון בזה ויכול באמת להעיד על שיפור משמעותי ומורגש בפעולה כזו. 2. האם העובדה ששני הכוננים מחוברים בחיבור sata 2 עלולה לפגום בביצועים בשל ׳צוואר בקבוק׳ שעלול להיווצר בגלל מגבלות החיבור, או שהמהירות ממילא לא מצליחה לנצל את מלוא המהירות שחיבור sata 2 מציע? 3. אם ארצה בעתיד לקנות כונן SSD ולחברו בחיבור sata 3, העובדה ששני חיבורי ה-sata 2 שלי תפוסים תשפיע בצורה כלשהי על חיבור ה-sata 3 או שאין שום קשר וכל חיבור עומד בפני עצמו ולא מושפע מהחיבורים האחרים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Cilay,

לפי מה שנראה נדפקו לי חיבורי הSATA בלוח אם, אני מחפש כרטיס הרחבה SATA SATA 3. יש לי שלושה דיסקים קשיחים: 1.SSD עם מערכת הפעלה עליו 2.עוד דיסק קשיח 7200RPM עם עמרכת הפעלה עליו. 3.עוד דיסק קשיח שמשמש לאחסון WD CAVIAR 5400. החריצים שיש לי במחשב: PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 - שניים כאלה. ויש בלוח גם אתה אלה שאין לי מושג מה זה: JMicron® JMB368 PATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66/33 for up to 2 PATA devices הלוח שלי: Asus P5E Deluxe X48לא אמורה להיות בעיה לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר בכרטיס הרחבה נכון? אשמח לקבל המלצה, מחר על הבוקר אני נוסע לקנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. ^ המפורט לעיל- תקין? תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום לכולם רציתי להתייעץ על כונן SSD מהסוג הזה O OCZ - VTX3-25SAT3-120G SATA 3 ! הבנתי שסידרת ה VERTEX 3 טובים יותר מ ה AGILITY 3 במיוחד במיהרות קריאה ושיכתוב אני מתכוון להכנס ל KSP ולברר על מחירים היה לי 60 GB OCZ SATA 3 התקנתי בו רק חלונות 7 64 ביט בלבד ללא תוכנות כי לא נשאר מקום ! ולא הרגשתי הבדל מוחשי ומורגש במהירות עלית המערכת והאינטרנט וכו' לוח האם שיש לי GA-P67A-UD4-B3 הבנתי שאני צריך להגדיר בלוח האם AHCI ולא IDE כדי שיעילות SSD תנוצל על ידי המערכת אני רוצה לשאול איך בעיקרון צריכים לחבר את כנון ה SSD , רק לחבר אותו למחשב למתאם ה SATA 3 בלוח אם וזהו או שצריך בנוסף לבצע כמה שינויים בלוח האם (בהגדרות ה BIOS) יכול להיות שפיפספתי משהו ולכן הכנון SSD לא מראה שינויי…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by amos2009,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA. התקייה של התמונות עברה לשולחן עבודה ולאחר מכן בוצע מחיקה. התמונות לא נמצאות בסל מחזור כי התיקיה היתה מעל 50GB ונשאלה שאלה האם למחוק לצמיתות. ברגע שראיתי שהפעולה מבצעת מחיקה של כל התמונות שלא לצורך ביטלתי/עצרתי את המשך המחיקה. מה עלי לעשות בכדי להחזיר את מה שנמחק? לא בוצע שום פעולה במחשב מאותו רגע האם יש אפשרות להחזיר את כל התמונות שנמחקו? תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by moping,

היי! יש ברשותי כונן חיצוני WD 2.5 אינץ אני שומע שהוא עובד ללא רעשים מוזרים אך אינו מזוהה במחשב. ניסיתי להחליף כבל,לשנות יציאה אך ללא הועיל. הוצאתי אותו מהמארז שלו כדי לחבר אותו לחיבור SATA הרגיל שלו אך נראה לי שיש עליו מתאם: 1)האם ניתן לשלוף מתאם זה ללא פתיחה של הקשיח מלמטה? 2) קיים סיכון לפתוח את הקשיח מלמטה (הלוח הירוק)? 3) יש לי סט USB עם ספק קטן שמחברים לכוננים נשלפים,צורבים,דיסקים קשיחים ועוד האם קיים סיכון לחבר חשמל לקשיח 2.5 אינץ מהסט שיש לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by LiorZi,

אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח שלי ב-SSD. 1. האם זה שווה? האם השינוי הוא עד כדי כך משמעותי? 2. אם כן, שמתי עין על ‏Intel 40GB SSD 320 Series, לוח האם שלי תומך רק עד SATA 2 לכן הכונן הזה היה נראה לי הכי מתאים והכי במקום גם מבחינת תקציב (415 ש"ח) וגם מבחינת נתונים. 3. בנוסף, אם כבר אני משדרג, 40GB מספיק למערכת הפעלה (WIN 7 64BIT) פלוס איזה משחק או שתיים, או שזה יותר מדי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by astralon,

היי ניסיון נוסף.... אני מעוניין להוסיף למחשב הנייד שלי מחיצת SSD למערכת ההפעלה ולשאר התוכנות במחשב (זה בעיקר מערכת הפעלה, נגיד 2-3 משחקים, אופיס מלא ועוד כ-10 ג'יגה בהגזמה של תוכנות). המחשב מדגם Lenovo E420s 4401-4NG למחשב יש יציאת mini pci-e פנוייה. השאלה אם המחשב יוכל להפעיל את כונן ה-ssd דרך יציאה זו....? חשבתי על אחה מהדגמים הבאים: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SSDMAEMC080G2C1 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SSDMAEMC040G2C1 הראשון של 80 ג'יגה, השני של 40. על הדרך.... נראה לכם 40 ג'יגה יספיק לי? במחשב יש לי 320 ג'יגה נוספים, אני רוצה רק את מערכת ההפעלה על זה וכל כל כל התוכנות והמשחקים (כל מה שמותקן קיצר). וכמובן, שוב, אם המחשב יזהה\יפעיל\ייד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים