עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ORrrr,

קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dr,

ציטוט: "תבדוק שההארד דיסק לא במקרה החליט לפגר את עצמו ולעבור למצב PIO עוד אני ממליץ בחום על Scan Disk ואיחוי שיכולים גם לעזור לעיתים. " מה זה PIO??????????????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by none,

הדיסק הקשיח עובד?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by iPsych,

Well, first of all I sorry that I writeing in english, I working on a computer without any hebrew, so, to my problem, I have to buy a new 40 Gb 7200 rpm Hd, I need Some Ideas from u guys. what is the best model and why? the price is not a big problem, something like 120$, and another thing - how is the seagate Baracoda? U can answer me in hebrew, I prefere to reed hebrew.... thanks :saint:

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by INFERNO,

שלום יש לי HD 40 ג'יגה של סיגייט והוא נמצא עכשיו במערכת קבצים NTFS אני רוצה לפרמט לFAT 32 אבל הבעיה שהיא אני רוצה לפרמט הוא נותן לי רק את האפשרות של NTFS מה אני עושה ? :-\

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Regev,

אני חוזר - אחרי YAMAHA ו-PLEXTOR

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by udi,

האם שווה לקנות צורב תקליטורים תוצרת GL דגם 8240B ב320 שח והאם משהוא יודע האם הצורב הזה תומך ב OVER BURN

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך לקנות צורב ויש כל מיני דיבורים על היצרנית הזאת. אתם ממליצים על הצורבים שלהם או שהם יהרסו לי דיסקים בקצב עד שהם יהרסו? איזה יצרנית צורבים הכי משתלמת כיום? מה אתם חושבים עכשיו על טיאק? ימאהה? פלקסטור? לייטאון אולי? יש הצעות? ???

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Slayer,

עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני פשוט לא בטוח , משום מה הכבלים באטלון אקס פי , נראים יותר צפופים ? אני שואל כי רציתי לעגל את הכבלים . ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בכבלים מ ה P3 450 , זה אותם כבלים , או כבלים שונים ? במילים אחרות זה ATA 100 גם ב ATHLON XP ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

מעניין אותי כמה עולה 64\128 DDRAM נייד(כזה שאתה מחבר למחשב דרך USB ואז מוציא), והאם יש הבדלי ביצועים בין 128 PC2100 נייד לבין אותו הזיכרון רק בתוך המחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ההארד דיסק שלי עושה רעש כאילו הוא נכבה (כל 10 שניות בערך ) , ובאותו הרגע המחשב גם נתקע\מאט עד שההרד דיסק עושה רעשים כאילו הוא חוזר לעצמו , ואז הוא חוזר. (עד הפעם הבאה :'( ) מה גורם לכך?? (אולי ההארד דיסק גוסס?) יש לכם רעיונות מה עושים בנידון?? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Demon,

יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by BigBrownBalls,

טוב העניין ככה, מאז שקיבלתי את החלקי מחשב היפים שלי שקניתי מ"פנדה" (לוח אם , כרטיס.מ ו הארד -דיסק שלי) המחשב פשוט מקרטע בכל דבר... זה פשוט היה נראה לי שאיזה חלק קצת מפגר במהירות אז... החלטתי לעשות כמה בדיקות וכשהגעתי לבדיקה של ההארד-דיסק שלי- אגב זה IBM GPX60 40GB , מצאתי תוצאות די מפתיאות הוא מקבל 3.3 מגה בקצב קריאה ממוצע כאשר הוא אמור לתת לי ביצועים בערך פי עשר בדיוק יותר טובים ז'אתמרת 33 מגה בבמוצע (למי שלא יודע חשבון ) וגם שמתי לב שהוא עושה מידי פעם ציפצופים ??!! פעם בכמה שעות טובות... העם למישהו פה יש מושג מה הבעיה ?! ובבקשה אל תגידו : ממממ.... קניתה IBM אתה דפוק לך תחליף... תנו תשובות יותר "מעמיקות" בבקשה. \\\ תודה מראש...

• 49 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. Started by ido,

אני הולך בקרוב להזמין קצת חומרה מ www.newegg.com, לשלוח אותה למשפחה מחו"ל, ועוד כמה שבועות שאני אבקר אצלם לאסוף את זה. איזה צורב כדאי לי להזמין ? חשבתי על משהו בן x32 ל x40 , לא צריך יותר, והם די הפסיקו למכור יותר איטיים מזה. יש איזשהי המלצה מה לקנות ? איזה הבדלים יש בצורבי ה x40 ל x32 פרט למהירות ? מחכה להצעות..

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by maCr0T,

כותרת מפיתעה? אתכם... אני יודע שאתם תתחילו להגיד שאני מדבר שטויות, או שאלו 4 מקרים מתוך 300 אלף, אבל בכל זאת. 3 מקרי תקלות בנוגע לברקודה 4, שמוכיח שלא כל הנוצץ (סיגיט) זהב. -ברקודה 4, 60G, 7200. הגיע לפני כ5 חודשים לביתו של א', א' שמח, ומהר להתקין את הדיסק בשרת שלו, עם קירור אקטיוי (אם זה משנה זה P3 866) לאט אבל בנחישות, אחרי כשבועים התחיל הדיסק לפתח סקטורים פגומים, אחרי כחודש, היו כבר 19 מגה סקטורים פגומים, אבל בלי דיסק חלופי לא ניתן להוציא את הדיסק הזה משימוש, עקב היותו שרת שאנשים שלמו על שירותיו כסף. לאחרונה, הוחלף הדיסק, ובדיקה גלתה 73 מגה סקטורים פגומים, לאחר פרמוט, הדיסק הוחלף, לדיסק אחר, מתוצרת אחרת, שעובד כמו שעון שוויצרי. -ברקודה 4, 7200, 40G, הגיע לפני שבועיים …

• 37 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. Started by beast_master,

יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Iron Man,

מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iyehuda,

יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by huber,

טוב, אז ככה... מאז שהתקנתי מחדש את המחשב, כל פעם שאני מתקין משחק או מעתיק משהו מהסידירום, יש מעין דיסטורשיין/עיוות בסאונד ולא משנה אם הוא מושמע בווינאמפ או בכל דבר אחר (אפילו שהתקנתי את SOF2 וברקע היה את הקריינית של ההתקנה זה עדיין קרה). גם מהירות ההעברה ירדה מאוד. חשבתי לעצמי שיכול להיות שהכונן נמצא בהגדרות לא נכונות לכן חיפשתי את המיקום של ההגדרות (PIO, UDMA וכו') אבל שכחתי אפא הם ממוקמות (חרשתי את ה DEVICE MANAGER ואת ה CONTROL PANEL)... קצת פרטים: יש לי צורב ריקו MP 7200A וסידירום TOSHIBA XM-6702B הסידירום יושב על אותה צמה עם הצורב, שניהם נמצאים בסקונדרי, הצורב מאסטר והסידירום סלייב (וכן, הם מג'ומפרים נכון). פסלתי בעייה בצמה ע"י החלפה בין הצמה של הדיסק הקשיח לצמה שלהם…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי, אני בזמן האחרון עוסק בהרבה צריבת וכשיש לך כונן של 60 ג'יגה מלא אתה מתחיל להבין כמה ש-700mb זה לא מספיק. לכן אני בחיפוש אחר המדיה בעלת הנפח הכי גדול שאפשר לעושת לו over-burn. עד כמה שידוע לי - 900מ"ב. עכשיו חוץ מזה, אני גם רוצה שיהיה כמה שיותר מהיר, כי אני מתכנן על צורב חדש בקרוב, כי X24 זה פשוט לא מספיק מהיר, זה יוצא המתנה של איזה 7 דקות, כש-X48 אמור לצאת בסביבות ה-2:30 דקות. עד כמה שידוע לי המדיה הכי מהירה כרגע היא X40. וזהו, צריך שיהיה אמין כמובן. מצאתי בינתיים רק את זה בפלונטר, מה דעתכם? למישהו יש ניסיון?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים