אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ה HGST Ultrastar He8 HUH728080ALE604 של היטאצ'י משמש לי כדיסק גיבוי (הווה אומר, עבדתי איתו פחות מעשר פעמים בחצי שנה האחרונה) ובמחשבים שלי ישנה מגירת SATA המאפשרת להכניס ולהוציא את הדיסק בזמן עבודה. אתמול הופיעה לי תופעה מוזרה, הכנסתי את הדיסק למחשב הישן ומשום מה הדיסק לא התחבר לחשמל. הכנסתי, הוצאתי מספר פעמים, פירקתי את החלק העליון של המארז (הקופסה הנכנסת למגירה) מכיון שחששתי כי הוא בולט מדיי ומפריע לדיסק להתחבר. אחרי מספר ניסיונות הדיסק התחבר לחשמל (מרגישים את הרטט של הדיסק המסתובב). היום ניסיתי אותו במחשב החדש שבו קיימת אותה מגירה ולא משנה מה, הוא לא התחבר. חיברתי אותו ישירות לספק המחשב (1300 וואט) דרך קונקטור ה SATA Power ועדיין הוא לא התחבר. חיברתי לספק חיצוני קט…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת כונני ה-SSD העתידית של המותג מבית מיקרון היא הראשונה שלה שאמורה להתבסס על שבבי NAND במבנה תלת מימדי אחת המגמות המבטיחות ביותר בעולם האחסון לשנת 2016 ובכלל היא המעבר ההדרגתי והמיוחל לשבב הבזק במבנה תלת מימדי, אשר מגיעים עם הבטחות לאפשר לדחוס הרבה יותר מידע בנפח נתון, עם חסכון במחיר תודות לשימוש בפחות שבבים וחסכון באנרגיה תודות לכך שהאותות החשמליים נדרשים לעבור מרחקים קצרים הרבה יותר בדרך ליעדם. סמסונג מצידה מתבססת על טכנולוגיית תלת המימד האישית שלה, V-NAND, כבר יותר משנתיים, אך רק עכשיו נראה שסוף כל סוף גם המתחרות המשמעותיות ביותר אינטל-מיקרון וטושיבה מתקרבות להשקה מסחרית של כוננים ראשונים בקטגוריה – כאשר מיקרון כבר הכריזה כי דגמי ה-MX300 שלה, המחליפי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח להמלצה לזיכרון כזה. בחנות מסויימת וגם ברשת קראתי אזהרות לגבי המיקרו SD של סאנדיסק (קבצים וספריות נעלמים). מי שמכיר, אשמח לחו"ד על המיקרו SD של TRANSCEND. תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סטרימר - xtreamer pro עם הארד דיסק 2 טרה בייט של WD, בדרך כלל אני מעביר להארד דיסק (בעזרת חיבור כבל) מידע מהמחשב אולם עכשיו כשאני מחבר את הסטרימר המחשב פשוט לא קולט את החיבור. כאילו אין שום חיבור למחשב. נכנסתי להתקנים בלוח בקרה, ודווקא הוא כן הוסיף את ה SATA USB COMBO (ככה זה נקרא ב'התקנים של המחשב') אבל משום מה אין אפשרות לפתוח את ההארד דיסק עצמו מהמחשב (מוזר..) כמו כן, ניסיתי להפעיל את הסטרימר- גם הסטרימר עצמו לא מזהה את ההארד דיסק, פשוט לא מזהה, כאילו הוא לא קיים. מוזר מאוד. למישהו יש אולי דרך לתקן את העסק הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/400gb-raid0510.html
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/corsair-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%97%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-usb-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן דיוידי פיוניר למחשב שהוא לא צורב אבל קורא את כל הפורמטים .משום מה קשה למצוא כונן שהוא לא צורב השאלה שלי היא האם כדאי לקנות כונן בלו ריי או שיש עוד זמן עד שהשימוש בבלו ריי יהיה נפוץ? תודה משה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום... אני זקוק להמלצה על הרדיסק וצורב דיוידי ניידים טובים מהירים ואיכותיים... אין בעיית תקציב...אולם אשמח לקבל המלצות ממבחר חברות ומחירים מבחינת גודל הרדיסק שיהיה לפחות 160GB ומעלה וכמובן חיבור USB 2 לגבי הצורב דיודי החיצוני שיתמוך בכל הפורמטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף ? של אסוס DRW-24B3ST שעולה 140 שקל. DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata למכירה בקי.אס.פי. מחשבים או של סמסונג SH-S223B / SH-222AB שעולה 115 שקל. SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA למכירה בקי.אס.פי. מחשבים תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני חודשיים פחות או יותר רכשתי את הכונן הנ"ל.. את האמת שהרגשתי שהוא נהיה לי קצת יותר איטי... (כן קראתי את המאמר על הבאג) אבל צצה לי תקלה נוספת שכל שנייה נתקע לי המחשב ואני חייב לעשות ריסט.. אני לא כך כך בטוח שזה דווקא בגלל הכונן אבל בכל מקרה אני יעשה בדיקת סטרס לשאר המערכת.. מישהו נתקל בבעיה דומה דווקא עם אותו כונן? אם כן אשמח לייעוץ ..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שנת 2016 מסתמנת כשנה שבה זכרונות ה-NAND התלת מימדיים יהפכו סוף סוף לסטנדרט החדש בשוק האחסון, וכזה שיסייע למחירים של כונני ה-SSD לרדת לרמות נמוכות עוד יותר מכל מה שראינו עד עכשיו, תודות ליכולת להגיע לאותם הנפחים בשימוש במספר קטן יותר של שבבי סיליקון. אחת מהחברות שינסו להוביל את המהפכה הזו היא Silicon Motion, עם בקר ה-SM2258 החדש שלה, שמבטיח לתמוך בשבבי 3D TLC NAND מכל היצרניות הגדולות בתחום, תומך בעבודה ללא זכרון מטמון DRAM, תומך בהצפנות AES-256 ו-TCG Opal ומבטיח מהירויות העברה של עד 560 מגה-בייט בשנייה וביצועים אקראיים של עד 90,000IOPS. נקווה שהדגם הזה ידע לספק את הסחורה גם בעולם האמיתי, ולא יאכזב כמו ה-SM2256 שהשיקה החברה בשנה שעברה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש 2 צורבים זהים של Lite-On X52X32X52. הצורב של אח שלי התחיל לדפוק דיסקים (גם במהירויות צריבה נמוכות) כלומר הוא מדווח על צריבה מוצלחת ב-nero והצריבה עובדת...עד מקום מסוים בדיסק. לדוגמא : סרט , הסרט רץ עד קטע מסוים ובו נתקע. וכאשר צרבנו קובץ גדול וניסינו להעתיק אותו לאחר מכן למחשב, בשלב מסוים קיבלנו error ולא הצלחנו להעתיק מהדיסק. צרבתי את אותו קובץ ב-2 הצורבים (ששניהם היו מחוברים במחשב שלי) על 2 דיסקים שונים והרצתי להם סריקות על כונן DVD של אח שלי (גם לייט און נדמה לי). להלן התוצאות : D- General Information Drive: JLMS XJ-HD166S Firmware: DS18 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 12 Average: 0.20 Total: 468 C2 errors Ma…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-