עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Delux,

חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by rambonzo,

מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היה לי הארד דיסק 20 ג'יגה של Western Digital והוא נדפק :'( אז הלכתי לחנות שקניתי אותו .... החזרתי להם אותו (מזל זה היה השבוע האחרון לאחריות ) ולקחתי Seagate Baracuda 40GB 7200rpm ב 350 שקל ... האם ה - H.D הזה טוב ?? והאם המחיר השתלם ???

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by gns,

היי לכולם ברצוני לרכוש צורב חדש ניגשתי להרבה חנויות וכול אחד אומר לי משהו אחר LG/YAMAHA 44*24*44/פלקסטור 48*24*48שמגיע החודש/TEACH 40*12*40/LITE ON 40*12*48 אני צריך עזרה בבחירה אני צורב די הרבה גם מוזיקה וגם קבצים אני מחפש את הצורב האמין והמהיר ביותר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by G-FoRcE,

יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מהו ההארד דיסק בעל הנפח הגדול ביותר כיום למחשבי pc ביתיים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gal,

היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב שלי , אני מתכנן לקנות של SEAGATE , 40 GB יש להם דגם של 5400 RPM וגם דגם של 7200 RPM השאלה פה היא יותר עקרונית בל מקרה , האם יש הבדל גדול בין הביצועים של שתי הדגמים ? ???

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by itaysk,

יש סיבה למה לא להשתמש בצורב במקום CDROM? זה יכול לפגוע ביכולת הצריבה?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם שתומך ב ATA133 אני מתלבט בין: Maxtor 80GB 7200 ATA133 לבין: WD 80GB 7200 8MB cache (אין הבדל במחיר) האם אין למקסטור יתרון מהירות בשל תמיכתו בATA133? היה לי נסיון רע מאד עם WD בעבר, מישהו יודע מה האיכות של הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין בקניית צורב, אך התנאי הוא שהוא יחזיק לפחות 3 שנים תחת שימוש אינטנסיבי יחסית (לפחות צריבה אחת ביום). בהתחלה חשבתי על ימאהה, אבל הם חתיכת יקרים!! אבל בעקרון, money's not an issue. :

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. 1. לאחרונה קניתי צורב RICOH 32-10-40 אך שאני מנסה לצרוב כל דיסק (שתומכים במהירות זו) תוכנת הצריבה (NERO + CD MATE) מאפשרות לי לצרוב רק עד X24 ... בדיוק שרציתי כבר ללכת להחליף שמתי בכונן את הדיסק של RICOH שבא עם הצורב - והפלא ופלא - פתאום הופיעה לי האפשרות לצרוב בX32 .... איך הצורב מזהה את החברה שיצרה את הדיסק ? איך אפשר לגרום לו לצרוב במהירות גבוהה גם בדיסקים האחרים. 2. בעיה מוזרה נוספת אצלו - בזמן הצריבה הבאפר שלו עולה ויורד כמה פעמים בצריבה - ובסוף הצריבה מודיעה לי התוכנה שנפילה נמנעה 10-30 פעם בצריבה זו אגב, בצורב הקודם שלי לא ראיתי אף פעם נפילה בבאפר כמו פה .... אז למה זה קורה ? (ניסיתי לסגור את כל התוכניות ברקע - זה עדיין קורה אבל ר…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  15. במה הוא שונה מהשאר? כי שמתי לב שאחד כזה של 80gb עולה בדיוק כמו אחד של Maxtor בלי ה 8mb buffer? אז מה הבאפר נותן בדיוק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ההארד דיסק הוא מתוצרת WD ונפחו 30 ג"ב. כבר כמה זמן ה- windows פעל לאט מאוד (קורה אחת לכמה חודשים, 98, אין לי אפשרות לעבוד עם 2000 באופן שוטף, בגלל מודם בלי דרייברים שעובדים). לפני שפרמטתי (את המחיצה הראשית, הקבצים שרציתי לשמור היו במחיצה שניה), לקחתי את הדיסק לחבר וגיביתי את כל המידע פעם נוספת. לפני כן ה-windows 98 הפסיק לעלות, ואחרי שהחזרתי את ההארד דיסק, גם ה-2000 שהיה מותקן במקביל סירב לעלות והציג הודעה אומרה בערך כך: "Unknown hard eror, contact your dealer". פרמטתי את המחיצה הראשית, התקנתי windows ועוד כמה תוכנות, אך כאשר ניסיתי להתקין winfax, התוכנה נתקעה בשלב ההתקנה, ולאחר כמה זמן הופיע מסך כחול שאמר משהו על שגיאה בכתיבה להארד דיסק. לכן, הרצתי סריקה יסודית, וגיליתי …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!

18. Started by Delux,

כל החברות אומרות שהארדיסקים באמת 7200 RPM שקר תורידו תוכנה לבדיקת מהירות הסיבובים ותגלו שבמקופ 7200 יהיה לכם 6000 RPM הוא משהו כזה אף פעם זה לא היה מדויק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Xplosive,

אני רוצה להעביר מהמחשב הישן שלי את הצורב למחשב החדש... אבל שאלתי אם זה מסובך? כמו פקודות בדוס וכו'... אני הורדתי דרייברים ביינתים לXP של הצורב של ACER CR40 משהו כזה... אז לבקש מהחנות שקניתה בה או שאני יתקין? תענו בהקדם כי אני צריך לגבות כמה דברים חשובים ודחופים... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי בעיה יש לי DVD-ROM מדגם PIONEER S06 וצורב Yamaha CRW2100 - קורא 40 כותב 16 משכתב 10 אני משתמש בתוכנה נירו הגירסה המעודכנת ביותר (5.9.0.0) כל דיסק שאני צורב ואני מכניס לכונן הדי וי די הוא פשוט מתקשה לזהה אותו לדוגמא בהתקנה של משהו ההתקנה זזה מאוד מאוד לאט אבל כשאני מריץ את זה בצורב הכל מצוין זה מהיר וטוב. יש לציין שדיסקים אורגינלים הוא קורא כמו שצריך וצריבות מחברים שלי הוא גם קורא

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by itay.h.,

הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bug2000,

חיפשתי ולא מצאתי לכן אני שואל (אם תמצאו תשובה לשאלה שלי שנענתה בפורום אני אמחק את ההודעה הזאת)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים