אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק שמחובר עם חיבור SATA2. השאלה היא דווקא לא לגביו, אלא לגבי ההארדיסק השני: מהמחשב הישן שלי, העברתי את ה-HD שהיה משם אל המחשב החדש, כדי שישמש HD לגיבויים. הדיסק הישן הוא Western Digital, 300GB, עם חיבור IDE. כיוון שה-HD הזה אמור לשמש לגיבויים, אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר ופעיל כל הזמן, אלא ש-רק פעם בחודש, כשאני רוצה לגבות אליו קבצים, אז אחבר אותו, אגבה אליו, ואז אנתק. כרגע אני עושה את זה ידנית: פותח את המחשב, מחבר את כבל ה-Power וכבל ה-Data, מגבה אליו, ואז מנתק את שני הכבלים וסוגר את המחשב. מאד הייתי רוצה פשוט איזה מתג שיהיה מחוץ למחשב, ואוכל בעזרת לחבר ולנתק את ה-HD. האם יש דרך לעשות את זה? אני זוכר פעם, ניסיתי לנתק את ה-HD, ע"י כך שניתקתי רק את…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ב"ה מעצבן........ קניתי דיסק און קי חדש CRUZER contour 8GB העליתי עליו סרטים וצפיתי בDVD והכל עבד סבבה.. אחרי שהפעלתי סיסמא במערכת U3 הDVD לא זיהה את המכשיר.. חזרתי וביטלתי את הסיסמא, ו.......... שוב לא מזהה... מה לעשות??? תודה רבה מראש למי שיעזור לי עם זה.. יובל
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אפשר לחבר HD חיצוני ולהריץ משם סרטים דרך הPS3 אם כן איך ואפשר המלצה על HD חיצוני טוב תקציב 500+
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכוונה הייתה יפה. הביצוע חלש. אפרט: 1. הבדיקות על הצורבים לא נעשו בגרסאות הפירמוואר העדכניות. לTEAC כבר יצא העדכון החמישי. גם אצל לייטאון הגרסא לא הייתה אחרונה ועד כמה שזכור לי גם לפלקסטור הייתה גרסא עדכנית יותר מזו שנבדקה. השוני בגרסאות העדכון היה יכול לשנות הרבה אילוא.. 2. הבדיקה הייתה כה דלה (!). בחייכם.. זמן/מהירות כתיבה זמן/מהירות קריאה זמן/מהירות כתיבה-מחדש ספרות ופיטצ'רים? על פי זה אני צריך להחליט על צורב? מי צריך לקרוא עם הצורב? לרוב הגדול (מאוד) של המשתמשים יש כונן cd-rom ככה שמהירות קריאה וקריאת תקליטורים שרוטים אינה מהווה שיקול. וגם בכתיבה. כמה ממכם מתעצבנים שהצורב שלכם צורב דיסק ב3:28 מבישות במקום 2:58? התקנה של צורב היא לא האתגר הקשה ביותר שפגש האדם במילניום…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד יש להתייחס לג'ימפור בדיסק קשיח זה? הפלסטיק הלבן נמצא על ssc אולי זאת הסיבה שמערכת ההפעלה לא קולטת את הדיסק? אבקש גם פירוש לכל אחת מן האופציות שרשומות על הדיסק הקשיח מתחת לפינים של הג'מפר : SSC PM2 OPT1 OPT2 כרגע אני מנסה להתקין דיסק קשיח אחד. מה לגבי אספקת החשמל? יש שתי כניסות: LEGACY POWER ו SATA POWER?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, האם יש עוד נתונים שחשוב לשים לב אליהם, חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, כשמושווים בין ssd? ראיתי בלינק הזה, לדוגמא, עוד מלא נתונים: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd850evo/specifications.html מה זה קריאה וכתיבה רנדומלית למשל? האם חשוב לשים לב גם לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי כמה שינויים בביוס שרציתי לבטל והחזרתי את ההגדרות למקור. הבעיה שדיסק מערכת ההפעלה הוא RAID0 שמורכב משני SSD. אני עדיין יכול להציל את הדיסק? תודה רבה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה! אפשר לנעול ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9632 אני מתחיל לחשוב על האפשרויות מבחינת מכשירים אלקטרונים נידים כמו MP3 PMP קונסולות נידות פאלפונים מצלמות וכו עד היום היה צריך ארד דיסק לכמות זיכרון גדולה וארד דיסקים יותר רגישים וצורכים הרבה חשמל אבל שמגיעים כבר ל16 גיגה זה כמות מספקת להרבה שימושים של מכשירים נידים ומספיק חלקית אפילו לסרטים באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כונן ZIP 250 בחיבור SCSI. אני משתמש בו עם כרטיס SCSI מדגם Domex DMX3191 שקיבלתי חינם ממישהו. כשאני כותב לדיסק קבצים, בעיקר קבצים גדולים, המחשב פשוט נתקע (XP Pro), ואני חייב לנתק את הכונן מהחשמל ולחכות כמה דקות כדי שהוא יחזור לחיים. כשאני מחבר את הכונן להתקן SCSI אחר שיש לי (סינטיסייזר), אין שום בעיות בכתיבה או קריאה. כמו כן, בזמן פעילות דיסק ב-ZIP מופיעים ריצודים על הצג של המחשב. כבל ה-SCSI הוא הכבל המקורי שהגיע עם הכונן, חדש מהאריזה. אני מניח שהכרטיס פשוט דפוק ולכן מופיעות כל הבעיות האלו, אבל לפני שאני מוציא 300 שקל על Adaptec 2904 רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ויכול להגיד לי אם אפשר לפתור אותה בדרך אחרת. בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted בטלפון. לאחר שנסיון תיקון באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בדקתי כמה מהדגמים הנפוצים והתחלתי להתבלבל. ההתלבטות כרגע בין שני דגמים של Seagate, ה-Backup Plus, שקראתי עליו ביקורת מצוינת ומופיע פה - https://www.tms.co.il/product/11962 והשני מדגם STAY2000202, שאם אני לא טועה מופיע גם תחת השם Seagate Expansion. לא מצאתי עליו ביקורת ממש טובה כמו זו שמצאתי על ה-Backup Plus, אבל הוא נמצא כרגע במבצע די אטרקטיבי לפי מה שאני מבין, רק ב-400 שקל, פה - http://bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=9286 רציתי להתייעץ לפני הרכישה. כמובן שאשמח לשמוע המלצה על כוננים אחרים בנפח 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה אמין (בעיקר) ונוח לשימוש. תודה. גל
-
בעזרת Download Station אפשר להוריד סרטונים ישירות מיוטיוב. פשוט מעתיקים את הנתיב מהדפדפן ומדביקים כאן:
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, הופנתי לפה מפורום מפרטים - הייתי רוצה לשמוע דעה על המוצר הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MG-35-500&cart=11805259113363796〈=heb למרות הכתוב באתר - התרשמתי לפי השוני במחירים שהמחיר דווקא כן כולל דיסק - מישהו יודע איזה סוג דיסק מגיע עם המארז? האם אמין? האם קיים בארץ פריט דומה אבל עם חיבור FW ולא USB בנוסף לחיבורים השונים לטלויזיה? ולגבי כונן גיבוי - האם מקובל בארץ לקנות כיום כונן גיבוי למחשב ביתי או שמדובר בפריט שהוא מחוץ לטווח המחירים ואם כך, האם כדאי לקנות לצרכי גיבוי דיסק חיצוני גדול - ואז - אשמח להמלצה לדיסק גדול, במחיר שפוי אבל אמין. (או למארז ולדיסק המתאים לו, שוב במחיר שפוי) - האם אפשר עד 1000 שקל? תודה, ורד
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס הרחבה pci לעד לפחות 4 יציאות sata 3 רלוונטי גם מהארץ וגם מחול מאתרים כמו amazon מחפש כרטיס שיהיה אמין כי רב הסיכויים יחוברו אליו 4 קשיחים של 3tb במערך של raid 1 תודה לעוזרים מראש בוקר טוב.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן, AMD 64 3200 על לוח של ג'יגהבייט ga-k8n-sli עם 2 ג'יגה זכרון הלוח שלי תומך ב SATA II קניתי SSD VERTEX 4 התקנתי בתצורה של IDE והכל עובד חלק (ווינדוס 7) WEI נתן להרדדיסק ציון 6.9 AS SSD נותן את התוצאה הבאה: read seq: 133 write seq: 109 read 4k: 21 write 4k: 43 read 4k 64thrd: 28 write 4k 64thrd: 73 acc time read: 0.158 acc time write: 0.059 כמובן שהמחשב שלי לא תומך במהירות המקסימלית של הכונן, אבל קניתי כונן מהיר כי המחשבה היא לשדרג את המחשב עוד שנה (כרגע זה לא אפשרי לקנות מחשב חדש) אין לי אפשרות בביוס להגדיר AHCI יש רק RAID אם אני מגדיר RAID המחשב לא עולה ונתקע לפני שהווינדוס עולה (מופיעה שורה בה כתוב nvidia boot agent וגם mac address) (גם שינוי ה…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקום בו ניתן לקנות מדיות לצריבה DVD-R טובות ובמחיר סביר. חרשתי את האינטרנט בחנויות בארץ ולא מוצא כלום. לפני כמה חודשים קניתי מלמיר דיסקים של חברת FUJI (לפחות ככה הם טענו) עוגה של 50 יח'. בערך 10 ש"ח יח'. היו דווקא דיסקים טובים. לא עשו בעיות. נצרבו ב- X2. הבעיה שהם נגמרו לי ולמיר לא מוכרים אותם יותר. ניסיתי לקנות אצל שמעה קומפיוטר מיבנה. הזמנתי 10 דיסקים שהם אומרים שזה של LEAD DATA אבל הם פשוט דפוקים. (הצורב שלי הוא SONY DRU-500A ). אם מישהו מכיר מקום טוב שיספר לי, אני חייב דיסקים. אם יש מקום שמוכר RITEK בכלל ברכה. רציתי גם לשאול משהו נוסף... ראיתי באחד הנושאים שניתן לראות מידע כמו מיהי החברה המייצרת של ה-DVD לצריבה... איזה תוכנה זאת ומאיפה אפשר להשיג או…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחקתי הרגע קובץ ורוקנתי את סל המחזור יש איזושהיא דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-