אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איך אני מכניס אותו לדיסק של 4.5 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום אם מישהו בבקשה יכול לומר לי שם של אתר או משהו שיתן לעלות סירטונים (בסה"כ 25MB ) לאינטרנט.. אני ניסיתי בוואלה תמונות אבל לא יודע משהו שם כל הזמן נתקע כשאני מנסה לעלות סירטון ולא תמונה חשבתי שזה הפורום המתאים משום שזה אמצעי איחסון.. אבל באינטרנט ואם זה מתאים תגידו לי ואני ישנה לכותרת יותר אינפורמטיבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום אני חובבן בכל הנוגע לסרברים אבל ברצוני לחפש תחליף לענן שלי בגוגל סוג של כלי או מוצר שאיתו אני יוכל לגשת לקבצים שלי בכל העולם וגם יאפשר לי להסטרים סרטונים שצילמתי או לראות תמונות מבלי שאצטרך להוריד אותם (כמו ענן) ניסיתי כמה אופציות שמצאתי באינטרנט אבל שום דבר לא ממלא את כל מה שאני מחפש פתחתי שרת FTP הבעיה איתו שאי אפשר לפתוח את התמונות והסרטונים מבלי להוריד אותם למכשיר ובנוסף ניסיתי גם לפתוח כמה סוגים של media servers אבל כולם לא מצליחים לשמש לי כתחליף כי אין הם לא קוראים קבצים שהם לא תמונות או סרטונים וגם התצוגה של רובם לקבצים היא יותר סוג של גלרייה מאשר משהו שאני מחפש שהוא יותר כמו מנהל קבצים כרגע אני משתמש בשילוב של FTP סרבר וEMBY סרבר אבל כמו שאמרתי זה לא מושלם אש…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב במחשב הישן שלי ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש [שעכשיו אני עליו] איך אני עושה את זה? כאילו ברגים ומקום אני יודע לסדר.. אבל החוטים.. בבקשה תסבירו לי.. זה לא מסובך.. ואני רוצה לנסות בעצמי ולא לחפש מישהו שיעשה לי... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש מלא סוגי צריבה מה ההבדל ביניהם אני משתגע כי אני רוצה לקנות צורב DVD DVD-ROM, DVD-R (DL approx march 2005), DVD-RW, DVD+R, DVD+RW,DVD+R9,CD-ROM, CD-R and CD-RW with 80mm and 120mm diameter ?.?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם יש חסרונות בתפעול SSD? כמו שחיקה בעקבות כתיבה חוזרת כפי שקראתי בזמנו? או שזה מיתוס/זניח? מה קורה עם הורדות אם אני מוריד לדיסק רגיל (האם הן יורדות ל SSD קודם ואז מועברות ל HDD?) נפח מומלץ להרצת מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1) תוכנות ומס משחקים (את השאר אין לי בעיה לאכסן בדיסק נוסף) אם אפשר גם לקבל המלצות לדיסק הכי משתלם (מחיר ביחס לביצוע ונפח) התקציב לא גבוה...האמת כמה שיותר זול... אשמח לכל מידע חיוני נוסף שכדאי לדעת בנושא, תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני MY PASSPORT WD 320GB חדש יחסית, כל פעם שאני מחבר אותו ל-USB הקדמי אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להשמיע רעש פיזי (מעיין קליקים כאלה מתוכו) ואז המחשב לא מזהה אותו יותר. עכשיו חיברתי אותו לאחורי המחשב לא מזהה אותו ביכלל?? מה הסיפור של החתיכת זבל הזה?? נעם
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה עד אתמול הייתי צורב קבצים +סרטים בכונן הדיסקים והכל היה טוב ,היום משום מה כל דיסק DVD שאני מכניס לכונן ואני נכנס למאפיינים מופיע לי שיש אפס מקום פנוי ,ואפס שטח בשימוש .זוהי חבילה של 50 דיסקים והגעתי כמעט לסוף . כשאני מכניס דיסק רגיל של 700 מ"ג הכל בסיידר ואני מצליח לצרוב . הבעיה רק עם דיסק DVD 4.7 G אני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום הנכון ,ואים כן אשמח לקבל עזרתכם תודה רובי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב LG DVD בן שנה בערך ויש לי אני משוכנע בעיה בצורב כשאני צורב נניח קובץ DVD סרט בגודל של 4 ג'יגה לוקח לו בערך 50 דקות לצריבה החלפתי את תוכנת הצריבה נירו לגירסת לייט חדשה יותר ומשום מה הבעיה נשארת,ניסיתי באמצעות מ"ס תוכנות צריבה וכלום לא עוזר בעבר הייתי צורב קבצים בגודל הזה בשליש מהזמן אני לא יודע איך אפשר אולי לבדוק אם האשמה בצורב או בתוכנה לפני רכישת צורב חדש .אשמח לקבל עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וזה רושם POWER CALIBRATION ERROR מה זה אומר אני מכניס דיסק של MEMORX DVD+ וזה לא נותן לצרוב חדשים מאריזה למה זה ככה? בבקשה דחוף עזרה אני מנסה לצרוב על 4X אני משתמש בNERO וגם דרך הDVD SRIHNK זה אומר לי את אותה בעיה בבקשה דחוף עזרה?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1)יש לי דיסק קשיח 320GB ויש רק כונן C אני רוצה לעשות מחיצה שיהיה לי גם D ללא פורמט 2)אני רוצה לעבור לוינדוס ויסטה ויש לי תיקייה של משחקים ומשקלה 50 GB איך אני עושה גיבוי לתיקייה ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ואני רוצה לשאול. ראיתי בהגדרות שצריך לבחור (REGIOEN) איזורים ויש עד חמש החלפות. האם זה באמת ינעל לאחר חמש החלפות? איך פותחים את זה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסקד (SSD) והתקציב שלי עומד עד 800 חנוק מישהן יכול להמליץ לי יש לי 12 GG זיכרון 2000MHZ אם זה חשוב טוב לא משנה לענייננו מישהו יכול להמליץ לי על כונן בתקציב הזה ואני משחק המון ואני חושב ש60 יספיק מה אתם אומרים וגם איפהה להתקין את זה במערכת או למישחקים והאם יהיה שיפור ניכר?תודה ועמכם הסליחה אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-