אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש של 40 גיגה ואני מתלבט בין שתיים 1. Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 2.WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version ואם תוכלו אז תגידו לי מה מיוחד בכל אחד מהם נ.ב- wd cost more the maxtor (like 60 shekels תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע לגבי אמינות ה-X-Drives ? http://store.yahoo.com/insidecomputer/x.html
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מדובר בהעלאת מהירויות הצריבה. אז נכון שבאמת הגענו למהיריות גבוהות,שבהן המדיות לא מחזיקות מעמד אבל יש עוד דרך להגביר את מהירות הצריבה! פשוט , להוסיף עוד עין צורבת. וככה לא מסתכנים בפיצוץ המדיה ולא מורידים את איכות הצריבה! ) מה אתה אומרים?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל רציני בין כונני ה-DVD במהירות 16X לבין הכוננים במהירות 12X?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כונן DVD חדש. שמעתי שLG רועש. מה עם SAMSONG, איך הוא?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי הסי די שלי מוגדר בסלייב אם אני יעביר אותו למאסטר הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? שלום לכל המבינים בצריבה... קניתי היום צורב חדש : TEAK 40X12X48 , בחרתי ספרייה עם שירים (Mp3), וצרבתי אותה כ- DATA לאחר שהצריבה נסתיימה רציתי לראות מה נצרב ומשום מה איני רואה כלום על הדיסק. תוכנת הצריבה שלי היא Nero 5.5. האם הייתי צריך לעשות מה שנקרא נעילה של הדיסק? אם כן איך אני עושה זאת. נ.ב. חבל שאין כאן פורום מדריכים... זה היה מסייע להרבה חברים ומונע שאלות מיותרות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אודה לכם על המלצה לכונן DVD למחשב . משהו זול, וטוב. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צורבי דיסקים, לא DVD ולא רק מבחינת מהירות, אלא גם אמינות ואי-דפיקת דיסקים.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונן Bulk לכונן Retail? מה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-