עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AngryBirds,

מה דעתכם על Intel 510 120GB SSD?? שווה 1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות?? או שיש יותר טובים באותו מחיר? (אני קונה מחו"ל)

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by EnerGy,

שלום! כאשר אני צורב, הDMA לא עובד ולכן ניסיתי ללכת למנהל ההתקנים ולהפעיל אותו, אבל הצורב פשוט לא מופיע תחת ATA CONTROLLERS או משהו דומה. נמצא שם רק הדיסק הקשיח (ATA DISK) ולא הצורב שאמור להופיע כATA CDROM אם אני לא טועה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by FireStar,

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה

4. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by tal h,

שוקל רייד0 ל 2 דיסקים חדשים של ברקודה 2 טרה למטרת עריכת וידאו (מהירות). הלוח שלי asus P6X58D Premium אחרי קריאה ברשת החלטתי ללכת על רייד10 עם 4 כוננים, עם הבקר הפנימי של הלוח. רייד10 מסובך לביצוע? צריך לבצע אותו בפעם אחת לכל ה 4 או לעשות את זה כפעמיים? הבנתי שזה גורע מביצוטעי המעבד. בכמה אחוזים? מבלי לגרום נזק לשאר הכוננים הפנימיים, מומלץ לנתק אותם (מידע חשוב מאוד)? - ושאלה חשובה: נניח שאחד מהכוננים קרס וצריך להחליפו, איך אני יודע איזה קרס בעצם ומה להחליף? (הבנתי שאם אני מחליף אחד אחד אני יוצר נזק בלתי הפיך). אשמח למידע והסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by tomer_et,

איך הם?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by winner,

שלום חברים יש לי מחשב עם לוח אם Gigabte GA-H77-D3H שיש לו 2 פורטים של SATA 6GB ו-4 של SATA 3GB מותקנים בו כיום דיסק 500GB WD Black עבור מערכת ההפעלה,2 דיסקים 2TB WD Green עבור נתונים ב-RAID1 ו-DVD r/w הדיסק הלוגי של הנתונים כמעט מלא ואני רוצה להוסיף זוג דיסקים ב-RAID1 עבור מקום נוסף לנתונים. אני חושב על כונני 3TB WD Green שנותנים לדעתי איזון טוב בין מחיר לביצועים ואת המחיר הנמוך ביותר ל-TB נכון להיום בנוסף, אני רוצה להוסיף בקר SATA 6GB עבור ה-RAID החדש. על איזה בקר אתם ממליצים ? האם למישהו יש ניסיון בעבודה עם בקר כזה ? איך הביצועים והאמינות יחסית לבקר On-Board ? האם יש המלצה לדיסקים אחרים שיתנו יחס מחיר\נפח\ביצועים טוב יותר ? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nirtaz,

אני מתקין FREE NAS על מחשב ואשמח לקבל קצת תמיכה ממישהו שכבר עשה את זה. הצלחתי להריץ את והתקין כונן - אבל יש לי בעיות בגישה לHD שלו בISCSI

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיהיה מחובר לראוטר (TPLINK 1043) וישמש בעיקר לגיבוי וגם קצת להעביר קבצים בין מחשבים אני רוצה שיהיה 1TB, עדיפות לUSB 3, אמין, 3.5" (בשביל המהירות) בסביבות ה500 שקל. אני מצאתי את זה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=11697 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ynets14,

לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Mpro,

אז החלטתי סוף סוף להוסיף SSD למחשב שמערכת ההפעלה שלי והתוכנות ירוצו יותר טוב! אחרי שראיתי אצל חברים פשוט נדהמתי.. כנראה לא הייתי בעניינים אז ככה ראיתי את ה Corsair Force GT והוא נראה טוב ומומלץ לפי מה שראיתי וגם מצאתי בEBAY במחיר סביר עם אחריות ל 3 שנים כדאי ללכת עליו או שיש דברים יותר מומלצים כרגע?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by eegg,

מהי התוכנת סיסמה הכי טובה לDOK

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. היי איזה דגם הכי כדאי לקנות היום? אין בעיה של תקציב.. אני מחפש 1TB 2.5" וחשובה המהירות, חשבתי על הWD הבא: http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15849&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אשמח לתגובות והמלצות.. האם כל הניידים בגודל הזה מגיעים באותה מהירות או שיש ניידים 2.5" יותר מהירים? נ.ב: לגבי הTRANSCEND לא מכיר את החברה ולא רוצה לקחת סיכונים..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NIRAN,

שלום אני טס מחר לארה"ב ואני מחפש DOK של בערך 30GB כמה שיותר מהיר (קריאה כתיבה), אילו דגמים עונים על הבקשות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by shaifbisss,

שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. היצרנית האמריקאית מצטרפת אל סמסונג, Gigabyte, Corsair ואחרות בניצול ראוי של תקן העברת המידע החדש אשר מוסיף לצבור תאוצהלכתבה

23. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by alienboo,

hi ppl, any 1 knows about this drive if it is avalable in israel ?? if so, where and how much, this drive ROCKS !!!, King of the hill thank you

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by Gilladriel,

האם הקלטה לכונן פלאש תצמצם נפילות FPS במהלך המשחק? כרגע אני מקליט לWD ירוק, המחולק ל2 מחיצות, עליו יושבת הOS (כונן C) והמשחק (כונן D). מיותר לציין שאני מוריד רזולוציה בזמן הקלטות כדי לקבל FPS שחיק. מפרט: i5-760 Intel p55wb 1TB WD10EARS Sapphire 6870 Kingston 8GB: 2x2G + 1x4G תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.