עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת איך אני מחלק את הכונן אר דיסק לאחר שחליקתי אותו פעם אחת לפי החלוקה הבאה: כונן E 120 אני רוצה להקטין אותו לחמישים ושלוש. כונן d 120 אני רוצה להפוך אותו למאתיים. וכונן c 56.6 אני רוצה להפוך אותו לארבעים ושלוש. יש לי תכונן: WDC WD3200AAKS-22SBAO הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי איך אני יכול לשנות את נפח הכונן(אם זה בכלל אפשרי),וגם הייתי רוצה לדעת אם אחרי שאני ישנה כל מה שיש לי בכונן ימחק?!וגם אם יש דרך שאני ינצל את כול נפח האר דיסק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by ori-silver,

א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by esoreanu,

שלום זקוק להמלצה על HD חיצוני בגודל 250G, ראיתי שיש של WD, אם כל מיני חיבורים...כמה זה משמעותי ההבדלי מהירות בין החיבורים השונים (USB2, firmware)? ומה מחיר השוק האמיתי של כוננים אלו? אני ישמח גם להמלצות על חנויות... תודה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]

12. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by at,

אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by Jenia24,

אני יודע שיש למעלה טופיק מלא בהצעות אבל אני שואל על הצורב הספציפי הזה? איך הוא? צריבה יחסית מהירה? איכותית? מכביד מאוד על המחשב כשהוא צורב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4236 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

דיסקים לצריבה של HP שווה?

18. שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by zZOROo,

הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by yesitsme,

היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by daniel123,

אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. חבר'ה אני רוצה לקנות צורב DVD ואין לי מושג בצורבי DVD אבל נכנסתי לכמה אתרים ובדקתי דגמים ומחירים והגעתי ל2 התלבטויות בין LG ל NEC וכן גם בדגמים של כל חברה אז הנה הדגמים של כל אחת..לא ראיתי שום הבדל בניהם (כנראה שזה בגלל שאני לא מבין הרבה.... ) LG: 1. LG GSA-4163B 2. LG GSA-4167B 3. LG GSA-4165B NEC: 1. NEC ND3520A 2. NEC ND-3540 3. NEC ND-3550 אז בבקשה כל מי שיכול להמליץ לי אני אודה לו ואם אתם יכולים עם הסברים כדי שאני אדע לעשות בסופו של דבר את ההחלטה שלי ביחד עם המידע שלכם......

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.