עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dj BeN Co-N,

שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by A_D,

התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by Skippy,

שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Sheda,

שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by tomerco,

שלום אני חדש בתחום הצורבים ולכן רציתי שתעזרו לי קצת אני מחפש צורב DVD בתווך מחירים של 250-300 שקל.. אז מה כדאי לי לקנות!?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. שלום, יש לי מספר שאלות שמפריעות את מנוחתי בימים סוערים אלו המצב שלי כרגע הוא כזה: 2 חיבורים של SATA במחשב. כונן קשיח של 500, וכונן של 80. הווינדוס מותקן על ה80 (וזו בעצם הבעיה הגדולה) מה שאני רוצה לעשות: לקנות כונן של 640 ולהחליף את ה80. השאלות: א. נניח שאני מחליף פיזית את ה80 ב640 החדש. אני אהיה במצב ראשוני, שידרוש boot ודיסק התקנה של ווינדוס? ואז אני פשוט אצטרך להתקין כרגיל? ב. אם אני עושה את הנ"ל, ואז מחליף חזרה את הכוננים - המחשב יקלוט את התקנת הווינדוס מהכונן הישן, כולל ההגדרות הישנות? אני קצת מבולבל ואשמח אם תאירו את עיניי בתשובות ואולי טיפים והצעות. אני פשוט משתגע מזה שיש לי מקום רק ל2 כוננים והווינדוס מותקן על ה80..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by Leo101,

שלום חבר'ה אני לפני קניה של כמה חלקי מחשב חדשים בינהם דיסק קשיח... החנות שממנה אני קונה את הדיסק הקשיח היא iqpc הסתכלתי בדיסקים הקשיחים ויש לי כמה שאלות... ההתלבטות העיקרית היא בין הדיסקים האלו... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS 432 ש"ח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS 451 ש"ח כמובן אני אעדיף יותר מקום. אבל למה דיסק של 320 giga עולה פחות מ250 giga? מה היתרון של הדיסק השני (ה250) על הראשון? תודה...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by slgold,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by zedisdead,

אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. Started by shikaka33,

שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין האם זה נכון ולקנות PATRIOT?????? או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודהו שבוע שקט לכולם

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by itzik2025,

שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. אני חושב שיספיק לי גודל של 40 ג'יגה, זה יותר תלוי במחיר.... בדומה ל-Digi Drive שפורסם היום בחדשות של האתר.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by ilstockman,

יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by _xyz,

הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by liorronen,

הזמנתי מחשב מ SKYPC עכשיו צרצלו אלי ואמרו שאין להם איזה HD שביקשתי והמליצו לי להחליץ לHD אחר שניהם של חברת kingston עכשיו אני רוצה עזרה בבקשה להבין מה ההבדל בניהם תודה כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm והכונן השני... כונן קשיח Westren Digital WD3200YS 320GB http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm

25. Started by kinggil,

שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים