אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, שלשום השכרתי בספריית DVD את הסרט קונסטנטין, אך באמצע הסרט להפתעתי הופיעו המון שגיאות קריאה, שלא היה ניתן לדלג עליהן. תחילה, פניתי לניקוי הלייזר של ה DVD, ואכן זה הועיל לזמן מה, אבל לקראת סוף הסרט זה הופיע שוב. אז החלטתי לעשות בדיקת דיסק לDVD הזה, ואכן התוצאות היו עגומות למדיי. מישהו יכול להסביר קצת את התוצאות? ממה זה נובע? יש לציין שהדיסק יחסית חדש, ולא שרוט יתר על המידה. (מצורפות תמונות) לאחר ביצוע הבדיקה רציתי להשוות תוצאות לDVD מקוריים שיש בבעלותי, ובחרתי במטריקס רילואדד, אך כאן ניתקלתי שוב בבעיה, כשאני מריץ Disc Quality או Benchmark הוא נותן לי את השגיאה: "Error initializing test", יש לציין שהשגיאה מתרחשת בזמן ה Spin ההתחלתי. תודה לעוזרים, איציק. […
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לדיסק קשיח של 80GB לפחות עד 300-350 שקל? ואם יש אז באיזו חנות באינרטנט עדיף להזמין, תודה נ.ב. דיסק קשיח רגיל IDE.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צריך 320GB-חצי טרה. USB2. עד 400 שקל. איך המייבוק של WD? יש עוד המלצות?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במידה ומשהו מכיר תוכנה שיכולה לבצע RECOVERY לכרטיס זכרון של מצלמה. היו לי בכרטיס תמונות ומשהו מחק לי אותם. והבנתי שאני יכול לבצע RECOVERY לכרטיס ולשחזר את התמונות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. [הלוח הוא ASUS rampage formula ואין לי מושג אם אני צריך להפעיל RAID ואולי זה יעבוד (אני גם לא ממש יודע איך להפעיל :-X)] *הHD פועל טוב במחשב אחר שאליו הוא היה מחובר קודם לכן* למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני יודע שיש למעלה טופיק מלא בהצעות אבל אני שואל על הצורב הספציפי הזה? איך הוא? צריבה יחסית מהירה? איכותית? מכביד מאוד על המחשב כשהוא צורב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4236 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-