אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
- 2 followers
-
-
בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/gp/product/B07NNRTTCM/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 240 שקל, דגם 1TB WD GREEN https://www.amazon.de/-/en/Crucial-MX500-CT1000MX500SSD1-NAND-Internal/dp/B078211KBB/ref=psdc_430168031_t2_B089RD13TX?th=1 290 שקל, דגם 1TB Crucial MX500
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של הענקית היפנית ממשיכה ליהנות מביקוש שובר שיאים למרות המחסור - וכעת יש לחלק מהמשתמשים יכולת להרחיב את האחסון הזמין להתקנה של משחקי הדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום , יש לי כונן קשיח פנימי של 120 ג'יגה. קניתי אותו לא מזמן והבאתי לטכנאי להתקין אותו. עכשיו, שאני נכנס לראות בכוננים המופיעים לי במחשב שלי, אני רואה שיש לי רק כונן C עם 24 ג'יגה. איך זה? מה צריך לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כונני WD320GB YS הכונן שיושבת עליו מערכת ההפעלה מרעיש בצורה מרגיזה, למעשה זה הרכיב שמרעיש הכי הרבה במחשב, באיידל לא שומעים אותו, אבל שמתבצעים עדכונים, התקנת תוכנות והפעלת משחקים הוא מתחיל להרעיש מאוד, לעומת זאת הכונן השני שעליו אני מאכסן קבצים פשוט חרישי, גם שאני מאמץ אותו בהפעלת סרטים או מעתיק קבצים עדיין לא שומעים כלום. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה כי יושבת עליו מערכת ההפעלה או שמשהו לא בסדר איתו? עשיתי defragment וזה לא עזר. יש תוכנה שאני יכול לבדוק שהכונן תקין?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-