אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי hd חיצוני לפני שנתיים עם 2 כבלי usb וקניתי אחד היום עם כבל אחד.יש הבדל? הראשון הוא של טושיבה 120gb עם 2 כבלי usb והשני של wd 250GB עם כבל אחד של usb יהיה הבדל בביצועים ביניהם ואם כן לטובת מי תודה הנה תמונות של שניהם
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק עם תוכנה שאני צריך, הבעיה היא שהדיסק הנ"ל הוא לא בוטאבייל , איך אני מעביר אותו למחשב ואחרי זה צורב אותו מחדש כבוטאייבל, התוכנה היא נרו תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
דגם ה-WD Blue SN570 משדרג משמעותית את הביצועים הרציפים של קודמו הפופולרי - וזמין לרכישה מקוונת במחירים תחרותיים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצע CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. למה בכלל הארד דיסק מוצג בצורה כזאת? למה הוא לא כמו שאר הארדיסקים?תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני חושב שיספיק לי גודל של 40 ג'יגה, זה יותר תלוי במחיר.... בדומה ל-Digi Drive שפורסם היום בחדשות של האתר.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לכונן התקליטורים יש בעיה שכל כמה דקות או מראה אור ירוק ושומעים אותו מנסה לקרוא דיסקטים (הקול הוא זזזזזז) וזה מעצבן...מישהו יודע איך להפסיק את זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-