עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by A_D,

התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by ygruda,

האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by guya2007,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )

7. Started by roni18,

מקוה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אנא הפנו אותי: מזה חודש אני משתמש בזכרון נייד usb משולב בנגן mp3 רדיו וטייפ מנהלים.לפני מס' ימים במהלך נסיון להדלקת הנגן קיבלתי הודעת starting על המסך וזהו...המכשיר תקוע על המצב הזה .כל הפעולות שביצעתי ע'מ להחלץ ובכלל זה החלפת סוללות,חיבור למחשב והתקנת דייבר מחדש וכו' לא הזיזו לו. הוא נותר בשלו.המחשב אינו מזהה את החומרה.כיוון שהמכשיר נקנה בחו'ל אז אין ספק לפנות אליו ולכן אני תלוי בעזרת אנשים טובים...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by nvaknin,

לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by t-mac,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by RTTW,

היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by barhanin,

אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. תגידו במערך RAID0 מספיק רק בהתקנה של ה XO ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט וזה כבר יגדיר הכל כרייד או לפני זה להגדיר בביוס רייד? לוח: ASUS Maximus formula X38 כוננים: WD 500AAKS שניים כאלה... מערכת הפעלה: XP PRO SP2 והאם צריך לחבר אותם בדרך כלשהי לבקר עצמו הוא מובנה בלוח. אני צריך להשתמש בכבל כלשהו נוסף על מנת לחבר אותם איכשהו? או זה שהם מחוברים ליציאות SATA 1 ו-2 מספיק? מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by ItamarV,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר

19. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by ElemenTal,

אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by אלבר,

לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. היי לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה: כאשר אני מעביר חומר ממחיצה למחיצה באותו דיסק פיזי (דיסק חדש בן מס' חודשים מועט) אני מקבל הערכות זמן מטורפות תוך כדי התהליך: לדוגמא, התחלתי להעתיק כ-5 GB של חומר וההערכה היתה כ-5 דקות, אך בשלב מסוים המספר עלה לכיוון ה30 ויותר. בסופו של דבר ההעתקה עברה בפחות מ-10 דקות (להערכתי, לא השתמשתי בסטופר) אך הסיפור מאוד מטריד אותי - יכול ליהיות שאיפשהוא בדרך היה קושי רב לכתוב או לקרוא? אם כך יש אפשרות שהדיסק הולך לקרוס לי? ההסבר השני שאני יכול לחשוב עליו היא שבמחיצה שאני מעתיק ממנה יש ככל הנראה פרגמנטציה די רצינית. מדובר בדיסק של חברת SEAGATE, יחסית חדש כמו שציינתי, בנפח 500GB, באפר 32 מגה ו5 שנים אחריות, והוא לא מרגיש חם במיוחד למגע תוך כדי עבודה. א…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. אהלן, אני צריך המלצה להארד דיסק נייד, בנפח של 1T , שיש לאחסון מידע רב.. על ההארד דיסק להיות אמין, ושיהיה אפשר להעביר אליו מידע באופן אלחוטי.. מה דעתכם על WD My Book World Edition II ? התקציב בערך 2000, אפשר יותר תלוי במוצר.. תודה..

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים