עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SpiritKnight,

לאבא שלי יש נייד של טושיבה שהלך לו ההארדיסק, נגמרה אחריות. עכשיו, אני צריך את ההארדיסק הכי פשוט וזול שאפשר למצוא,שיריץ וורד, WIN98 ותוכנות מע"מ מכס וכו', שרצו יפה על סלרון500. נא לציין מחיר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by alexii86,

אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by imac,

אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

שלום אנשים אני רוצה לקנות צורב ואין לי מושג במה לבחור. איזה צורב הוא הכי טוב מבחינת ביצעים\מחיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לפני מספר ימים בשיטוט עם תכלית ביקרתי באתר אי בי אם העולמית בחיפוש אחר דרייברים מסויימים ומצאתי שם עידכון קושחה לדיסקים הנ"ל מגודל 20 גיגה ו40 גיגה אני מממליץ להוריד לפני שיקרה משהו ההתקנה ופעולה על אחריותכם המלאה בלבד לינק ראשון. לינק שני. <הלינקים פשוט היו ארוכים מידי... ערכתי, מטעמי נוחיות. com.>

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  7. הלך לי הדיסק הראשי (Seagate בן 3 שנים) ואני מתלבט במה הכי כדאי היום להחליף אותו. ממה שקראתי, יש רק שליליים על הדיסקים "הרגילים" (WD ספיישל.. Maxtor 740DX, IBM) בנפח הזה. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי צורב מיצומי וניסתי להתקין את ה Easy CD Creator 5 אבל הוא פשוט לא מזהה את הצורב ,כשקניתי את הצורב זה עבד אבל פשוט עכשיו הוא לא מזהה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lgman,

ושלא יהיו יקרים ושיהיו איכותיים!!!!!!!! 8) : :-[

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TNT,

היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר. סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום. שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל. אז יש לי מספר שאלות- איך אני יכול לדעת מתי יוצר? מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02? יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא? אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי קובץ BIN של 730 מגה. השאלות שלי הן: איך אני יכול לצרוב בכלל קובץ BIN? איך אפשר לצרוב 730 מגה? חייבים דיסק של מעל 700 מגה? אם יש לי דיסק כזה אז זה בטוח לצרוב ככה?(מבחינת הצורב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  16. Started by sxs,

זה משנה אם הצורב נמצא על מאסטר או סלייב ? אני הולך לחבר את הצורב יחד עם הסי די רום על ה Secondery IDE ורציתי לדעת אם זה משנה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by amdORintel,

או 60 ? מישהוא ניסה אולי אצ wd 80gb 8mb SV ? זה על לוח של PCPARTNER מעבד 600MHz EB (133bus או מאיפה אני יוריד עידכון לביוס בבקשה תעזרו לי כי אני קונה בקרוב הארדיסק 80 גיגה של WD אבל אני יקנה 60 אם השמונים לא יפעל לי....

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*

20. טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 2002? רואי לציין שהדיסק שלי מסוג maxtor 7200 ata133

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by alexii86,

אנשים קניתי צורב של Asus 32X רציתי לדעת אם הוא תומך DMA איך אני יודע? הקישור לצורב-- http://www.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm בבקשה תענו לי!!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by sxs,

צורבי דיסקים, לא DVD ולא רק מבחינת מהירות, אלא גם אמינות ואי-דפיקת דיסקים.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Lev-UFO-Child,

שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE

25. Started by matan_18,

הציעו לי אותו במחיר טוב! השאלה שלי האם משיהו נתקל בבעיות איתם? ושווה בכלל לקנות צורבים שלהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים