אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ה-CD-Rom שלי לא רוצה לעבוד ב-DMA למרות שבביוס DMA מאופשר לכונן הזה ובוינדוס אקספי האופציה DMA if available בחורה. למה הכונן מתעקש לעבוד ב-PIO?? אגב, זה כונן Acer x52 שפעם עבד ב-DMA ולא יודע מה קרה, פתאום שמתי לב שהוא עובד ב-PIO. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 350 צפיות
- 1 follower
-
-
בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כוננים אחד 200GB שני 250GB והשלישי שקניתי לפני כמה שבועות בעל 500GB עכשיו עד היום השתמשתי בו (500GB) כאיכסון לקבצים עד אשר המערכת תתפגר על הכונן של ה250GB ואז אני יעשה התקנה נקייה בכונן החדש, אובכן היום הזה הגיע אבל כשאני בא להתקין את ויסטה עשיתי הכול כרגיל אבל משום מה היא לא מוכנה לזהות אותו בהתקנה... (בחלון שבו בוחרים איפה להתקין את המערכת), היא כן מזהה את 2 הכוננים האחרים (200GB,250GB) אבל לא את ה500GB.... אני לא יודע מה לעשות... אני לא רוצה להתקין שוב על כוננים קטנים יותר כי הם פחות אמינים ופחות מהירים וגם הם ישנים יותר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? :'( דרך אגב אני מתקין דרך הדוס ולהתקין דרך הווינדוס לא בא בחשבון מכיוון שהמערכת לא מתפקדת טוב.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות את THERMALTAKE MAX4 - USB2.0 & eSATA : N0003US מIQPC אבל אין להם אותו רציתי לשאול אם יש חלופות הגיוניות בטווח מחירים הזה ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפתע, קריאה וכתיבה מהדיסק הקשיח התבצעה בצורה איטית להחריד (3000KB לשניה). הדיסק קשיח חדש, 103SJ , טרה, 600 גיגה פנוים. סגרתי את כל התהליכים היכולים לגרום לבעיות, לא עזר. כיביתי את המחשב, ניתקתי את אחד ההרד-דיסקים, הדלקתי את המחשב, הכל עובד פיקס. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
השתמשתי בDOK שלי במחשב הנייד בויסטה וכשהעברתי אותו ל PC הוא לא הסכים לפתוח אותו והוא מבקש פרמוט ניסיתי להחזיר אותו לויסטה וגם שם הוא מבקש לפרמט אותו מחיקה של כל המידה לא ככ"ך באה בחשבון מה ניתן לעשות ? בעזרת איזו תוכנה ניתן לחלץ את הקבצים ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רוצים להרחיב את נפח האחסון בסמארטפון או בטאבלט שלכם בלי להסתבך, ובאופן שילך איתכם בכיס לכל מקום? לסאנדיסק יש מה להציע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסאנדיסק-יש-כונן-usb-אלחוטי-חדש-בשבילכם/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח פנימי עם נפח של 1TB שיתאים לוח אם שלי gigabyte ep43-ds3l בתקציב של 500 פחות או יותר מKSP. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבת שלום. לפני שלושה ימים קיבלתי את הרכש החדש שלי, דיסק קשיח חיצוני מדגם G3, 3.5" של חברת Samsung, תחילה הדיסק קשיח עבר כשורה, בחיבור ישיר למחשב ובחיבור למקורות אחרים. אתמול שיתפתי את הדיסק קשיח ברשת (באמצעות חיבור כבל הUSB לראוטר שלי מחברת אורנג' - Smartbox), הדיסק עבד תקין הצלחתי לפתוח אותו בכל מחשב שמתחבר לרשת. לאחר מכן כשהוצאתי את הדיסק קשיח מהחיבור הקיים ונסיתי להפעיל אותו במחשב, המחשב מקבל אות של חיבור, הדיסק נמצא במנהל ההתקנים הכל כרגיל מלבד להציג אותו ככונן במחשב שלי, גם אחרי שעה שהוא מחובר המצב נשאר אותו מצב, לאחר שעושים הפעלה מחדש למחשב הדיסק פתאום מזוהה במחשב שלי ככונן אך אין אפשרות גישה אליו, כל פעם שמנסים להכנס המחשב פשוט נתקע ולא חוזר למצב הנורמלי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
במקביל להכרזה הרשמית אודות דגם ה-SM2268XT המבטיח, בחברה מספקים טיזר לצמד שבבים עם תמיכה ב-PCI-Express 5.0 שאמורים להגיע בהמשך 2023 וב-2024 עבור השוק הגבוה ושוק הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
I need electronics of Quantum Fireball Plus AS 20.5Gb 7200 rpm hard disk. My drive's board is blown out by a short circuit, but all the information should be OK. I just need the board to recover it or I'll buy such a board if anybody has a one that works. Can anybody help me please? Call me 054-288836 or E-Mail me dmitry1980@mail.ru if you can. Sorry it's in English, I can't write Hebrew on my computer
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-