אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש משהו זול, יש לי הארד דיסק 3.5 שאני רוצה לחבר , משהו בסגנון הזה : http://www.ebay.com/itm/New-ORICO-USB-3-0-External-2-5-3-5-SATA-Hard-Drive-Enclosure-SSD-HDD-Disk-Case-/112008434351?hash=item1a143912af:g:vyUAAOSwagdXRt62 יש לכם המלצות??? תודה,
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מקבוק פרו רטינה 2012 ואני לא בטוח איזה חיבור של SSD יש עליו, שידרגתי את ה SSD ל 512 וה 128 כרגע נותר יתום מחפש מתאם ל SSD 2.5 שישב בתוך מחשב PC רגיל לא בטוח אם זה חיבור MSATA , מישהו יכול לעזור לי בזיהו ולהמליץ על מתאם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לכונן חיצוני USB3 עד 4TB לגיבוי קבצים גדולים ( גרפיקות/תלת מימד/תמונות/ווידאו) איזה כוננים של איזה חברה נחשבים אמינים לאורך זמן? WD? SEGATE? אשמח למלצות/קישורים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מתלבט בין שני כוננים עבור ה NAS המשרדי שלי 1. Western Digital WD40EFRX 4000GB 2. Seagate ST4000VN000 4000GB כאמור הנפח האידיאלי עבורי הוא 4000GB ואני דיי מוגבל בין שני הדגמים האלה מבחינת המלצות יצרן וטווח מחירים תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם הסיגייט הזה הוא הכי מומלץ? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=2256&siteurl=http%3a%2f%2fwww.1pc.co.il%2fproduct-5104-Seagate_Barracuda_7200.12_4000GB_ST4000DM000.aspx&modelid=847534&prodId=1844011286&platform=2 האם המחשב שלי יכול בכלל לקבל הארדיסק יותר מהיר מהסיגייט?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם :). יש לי במחשב כונן SSD 120 GB שעלו מותקן הוינדוס עשר וכול שאר הדברים על כונן 3TB PURPLE יש לי כרגע כרטיס מסך 1070 של MSI ארמור . מה עדיף לי לשדרג השדרוג אני רוצה לעשות אותו באוקטובר או שכדאי לחכות לבלק פרידי זה שאלה ראשונה בקשר לשדרוג אם כדאי לי לשדרג להוסיף עוד כונן SSD 1TB או SLI 1070??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן HDD שהוצאתי ממחשב. קניתי לו מתאם (עם קופסא) לUSB. המתאם לא מגיע עם ספק כוח. (Ebay) מה התפקיד של הספק כוח? האם הוא הכרחי? האם השימוש הוא אחר ללא ספק כוח (למשל- הוצאת חומרה באופן בטוח..) הצלחתי להפעיל אותו כמה פעמים ככונן חיצוני, כולל להפעיל ממנו מערכת הפעלה, אבל כרגע כשאני מחבר אותו למחשב הוא מסתובב, ומפסיק אחרי חצי דקה, והמחשב לא מזהה אותו. גם הBIOS לא מזהה אותו. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכונן חיצוני USB בנפח 1 טרה לאחסון קבצים ותוכנות ksp החנות המועדפת בגלל הקרבה לבית.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה כונן טוב כדאי לקנות ? https://www.amazon.com/gp/product/B00PAFJJRA/ref=s9_simh_hd_bw_b1PRYq3_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=EHQ2TYNRKZCVB30XZ5G5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7a6a68aa-96da-5137-9caa-9f257ebb3433&pf_rd_i=1292110011
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי המליצו לי על הדיסק הזה מה דעתכם ,תודה Western Digital 1TB My Passport Ultra WDBGPU0010BWT
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל מסדרה 600P עם חיבור M.2 באותו מחיר כמו SSD של סמסונג EVO 750 , הלוח שלי תומך בשני החיבורים הללו ומדובר בנפח של 256 GIGA בשניהם השאלה מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…
-
כרגע יש לי WD Elements 500GB שהנפח שלו כבר לא מספיק לי, וגם הקשיח הזה די איטי לטעמי, האם הוא באמת נחשב לאחד איטי? כמה יעלה לפחות אחד עם 1TB מהיר בהרבה? בנוסף, יש לי SSD מדגם 840 EVO בנפח 120GB, זה כמובן שמגביל אותי, אבל הססדים יקרים ולכן אני פחות רואה החלפת ססד לנפח גדול יותר כאופציה, אלא את הכונן החיצוני.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב להרכיב מחשב מיני PC, על בסיס Intel NUC, שישמש כמחשב העיקרי שלי (שימוש כללי, לא למשחקים). כבר בדקתי רק רציתי לוודא סופית. מה אני צריך? אחסון - 500 ג"ב (בקירוב) כנראה שאלך על סמסונג המומלץ evo 850 בחיבור Sata3 בחיבור רגיל כי גם כך הבנתי שגם הדגם בתצורת M.2 עובד גם ב-sata3 (ולא ב-PCIe) כך שזה בעיקר עניין של חסכון כספי. (אגב האם גם נפח כונני SSD בפועל 'קטנים' יותר בגלל חישוב שונה של הג'גה בייט?) RAM - מעוניין 16 ג"ב זיכרון DDR4 (האם תצורת 8x2 תהיה מהירה מ- 16x1?). חשבתי ללכת על: HyperX Impact 2x8GB DDR4 2133Mhz CL13 SODIMM תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בנוגע לכונן קשיח שהמחשב לא מצליח לזהות. הכונן הוא מסוג WD10EARS 1T והוא היה בשימוש כבר כמה שנים, בנוסף אליו יש לי כונן SSD עם מערכת ההפעלה. כרגע הביוס מזהה אותו אבל מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות כשהכונן מחובר אלא רק כשהוא מנותק. בהתחלה הכונן עוד היה עולה אבל אחרי כמה זמן החיבור היה אובד, ככה שנראה לי שעכשיו המחשב לא מזהה את הכונן בכלל. אם אני מנסה להפעיל את המחשב באמצעות דיסק של מערכת ההפעלה כשרק הכונן הזה מחובר אז גם אין זיהוי וההתקנה תקועה. השאלה אם יש איזושהי דרך להחיות אותו שכן יזוהה.. כמובן עדיף בלי לפגוע בדטה עליו או שרק האופציה של שיחזור נתונים קיימת, אם נשאר שם משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-