עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by GGuyZ,

החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. מה ההבדל בין שני הכוננים האלו: SATA -SATA II??? לי יש לוח של DFI LANPARTY UT-D NF4 והוא תומך SATA כמובן אבל השאלה היא: האם אני יכול לחבר לו SATA II אם זהוא HD יותר טוב?? ומה נותן לי אם זה 8MB BUFFER או יותר כמובן? אני גם מעוניין לקנות אחד עם נפח של 200 - 250 GB

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

7. Started by iyehuda,

ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. רק 1 גיגה מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by Idanp,

מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE 865PE ושלושה HD: 1) SATA של WD 80GB 2)IDE של Seagate 120GB 3)IDE של WD 80GB ושני DVD+/-RW: 1)IDE של LG H10N 2)IDE של NEC ND-3550A כול האתקנים שמחוברים לכבל IDE נמצאים במוד של DMA MODE 2 שכולם יכולים ULTRA DMA MODE 5 ( ) . זה מגביל את המהירות של כולם ל 12,500 KBS בין כל הIDE מוריד לי את מהירות הצריבה מ16 לבערך 4 . אין לי מושג ממזה יכל להגרם בדקתי לאפרויות בביוס ואין שום אפשרות לזה , חשבתי שזה אולי הכבל והחלפתי לכבל איכותי וגם זה לא עזר ... השאלה היא איך לעזעזל אני גורם לו לעבוד במהירות הנורמאלית ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by itzik2025,

שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]

16. שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. Started by fish123,

לכונן התקליטורים יש בעיה שכל כמה דקות או מראה אור ירוק ושומעים אותו מנסה לקרוא דיסקטים (הקול הוא זזזזזז) וזה מעצבן...מישהו יודע איך להפסיק את זה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by le011,

היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by matityahoo,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by burekas,

GSAH42N LG 18X לבין GSAH44N LG 18 X חוץ מהמספר לא הבנתי מה ההבדל... דרך אגב זה נחשב צורב סבבה לרכישה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by slgold,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.