אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 כונני WD320GB YS הכונן שיושבת עליו מערכת ההפעלה מרעיש בצורה מרגיזה, למעשה זה הרכיב שמרעיש הכי הרבה במחשב, באיידל לא שומעים אותו, אבל שמתבצעים עדכונים, התקנת תוכנות והפעלת משחקים הוא מתחיל להרעיש מאוד, לעומת זאת הכונן השני שעליו אני מאכסן קבצים פשוט חרישי, גם שאני מאמץ אותו בהפעלת סרטים או מעתיק קבצים עדיין לא שומעים כלום. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה כי יושבת עליו מערכת ההפעלה או שמשהו לא בסדר איתו? עשיתי defragment וזה לא עזר. יש תוכנה שאני יכול לבדוק שהכונן תקין?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ובמחשב שלי במקום שיהיה כתוב כונן dvd-rw כתוב dvd-ram והוא לא מצליח לצרוב זאת בעיה בצורב שהוא מזוהה ככה או שהתקנתי לא טוב
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
GSAH42N LG 18X לבין GSAH44N LG 18 X חוץ מהמספר לא הבנתי מה ההבדל... דרך אגב זה נחשב צורב סבבה לרכישה נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אם עשיתי GHOUST לכונן סי , יש מצב שאני יוכל לשחזר משהו מהכונן כי לפי מה ששמתי לב הוא לא מפרמט אותו ....???
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הוא נחשב לאיכותי? יש דגמים יותר איכותיים בחיבור IDE במחיר של 100-200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת HD חיצוני 750GB מחו"ל מישהו מכיר את הדגמים הבאים של WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=414&Description=&Type=&N=2010150414+131021357+1310221767&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&Manufactory=1306&PropertyCodeValue=3102%3A21767&PropertyCodeValue=355%3A7776&PropertyCodeValue=360%3A7800? הדגם הראשון, נראה משתלם, השאלה איך הוא... למבחר של דגמים נוספים לא רק WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414%20131021357%201310221767&bop=And&Order=PRICE מודה לכולם על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-