אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכוננים האלו: SATA -SATA II??? לי יש לוח של DFI LANPARTY UT-D NF4 והוא תומך SATA כמובן אבל השאלה היא: האם אני יכול לחבר לו SATA II אם זהוא HD יותר טוב?? ומה נותן לי אם זה 8MB BUFFER או יותר כמובן? אני גם מעוניין לקנות אחד עם נפח של 200 - 250 GB
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין האם זה נכון ולקנות PATRIOT?????? או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודהו שבוע שקט לכולם
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם כן אז נא לצרף לינק לחנות
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך,רצוי מאוייר או וידיאו של הרבה ופירוק כוננים מPC יש כמה כוננים שאני רוצה לפרק ולחבר למחשב אחר ואני לא יודע איך תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לכונן התקליטורים יש בעיה שכל כמה דקות או מראה אור ירוק ושומעים אותו מנסה לקרוא דיסקטים (הקול הוא זזזזזז) וזה מעצבן...מישהו יודע איך להפסיק את זה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשנת 2024, יש היצע גדול ומגוון ( עדיין ) של אמצעי אחסון ניידים / חיצוניים. החל מהקשיחים הוותיקים דרך דיסק און קי וכלה בכונני TB4. כל אחד ויתרונותיו וחיסרונותיו. נניח שיש לנו מערכת מחשב עם כל הצילצולים והטפטפות, יעני, המילה האחרונה של פורטים מכל הטוב שיש ליצרנים להציע. עד כאן, הכל טוב ויפה. השאלה, באיזה אחסון חיצוני להשתמש. אובכן, אתרכז במה לא, או יותר נכון למה לשים לב. בפרט, במה שקשור להרכבה עצמית של כונן מהיר, קרי NVME. אפשר לומר, למה לי לקנות כונני SSD חיצוניים מוכנים ב - X כסף, כאשר אני יכול לקנות מארז וכונן כרצוני, בסגנון מה שמוכר מעידן הכוננים הקשיחים, ואז גם להחליף את הכונן /…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
- 2 followers
-
-
ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
צריך 320GB-חצי טרה. USB2. עד 400 שקל. איך המייבוק של WD? יש עוד המלצות?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-