עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ori-silver,

א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by mkx,

ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

צריך 320GB-חצי טרה. USB2. עד 400 שקל. איך המייבוק של WD? יש עוד המלצות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?

5. Started by esoreanu,

שלום זקוק להמלצה על HD חיצוני בגודל 250G, ראיתי שיש של WD, אם כל מיני חיבורים...כמה זה משמעותי ההבדלי מהירות בין החיבורים השונים (USB2, firmware)? ומה מחיר השוק האמיתי של כוננים אלו? אני ישמח גם להמלצות על חנויות... תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. אשמח לקבל עזרה במידה ומשהו מכיר תוכנה שיכולה לבצע RECOVERY לכרטיס זכרון של מצלמה. היו לי בכרטיס תמונות ומשהו מחק לי אותם. והבנתי שאני יכול לבצע RECOVERY לכרטיס ולשחזר את התמונות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה

9. Started by nec5e,

קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. יש לי לוח ישן מאד ששמו ASUS CUSI -M קראתי פה באחד הפורומים שהארדיסקים בעלי נפחים גדולים יכולים להיות מוגבלים ע"י הלוח אם. לדוגמא עכשיו יש לי הארדיסק בנפח של 20 גיגה אני רוצה להגדיל אותו ל 160 האם תהיה בעיה? ועוד שאלה, אם אני קונה מתאם IDE ל SATA תהיה בעיה של תאימות? כלומר אני קונה הארדיסק של SATA ומחבר אותו בעזרת מתאם לחריץ של IDE. מקווה שהניסוח ברור, בכל אופן מחכה לתשובות. עריכה: אני כבר רוצה להזמין אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by boludo,

אני מעונין לקנות מארז חיצוני השימוש הוא בעיקר לגיבוי עם אופציה לעבודה (עריכת וידאו) עד כמה חשוב המאוורר, סוג המארז (אלומיניום וכו...) יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. להלן קישור להשוואה, זו השוואה קצת ותיקה (5 ימים) אבל לא כל אחד מסתובב ב CDFREAKS ולכל השואלים לגבי יתרונות וחסרונות FW לא רשמי, להלן נקודות הבעד ונגד שהועלו (והאמת שגם בפורום פה הוזכרו לא מעט): Positive (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- Burns specific media at higher speed Burns specific media with better quality The firmware is often updated AUTO Bitsetting on DVD+R/R9 DL media RPC1 Removed read/rip lock on DVD-Video Unsupported media can be supported in modified firmware Negative (Dees modified firmware): -------------------------------------------------------------------------------- vo…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?

17. Started by fish123,

לכונן התקליטורים יש בעיה שכל כמה דקות או מראה אור ירוק ושומעים אותו מנסה לקרוא דיסקטים (הקול הוא זזזזזז) וזה מעצבן...מישהו יודע איך להפסיק את זה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה

21. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

דיסקים לצריבה של HP שווה?

23. Started by matityahoo,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by redead,

כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  25. יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?

דיונים חדשים בפורומים