עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. אני יודע שיש את PartitionMagic אבל היא עולה כסף.... אני רוצה בסך הכל לעשות עוד מחיצה ביביל להתקנין עוד מערכת הפעלה.... איך אני יכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. משום מה הוא מזהה את האינפורמציה בפנים כ-RAW. כונן שחבר הביא בשביל להקים מחיצה , אבל אפילו שניסיתי את כל הג'מפרים, רק באחד מהם הווינדוס זיהה אותו אבל ללא האינפורמציה-כאילו שצריך לפרמט. קראתי קצת פה וראיתי שב XP זה לא משנה עם FAT32 או NTFS...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by OgANDi_BoY,

שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by redead,

כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by okarmi,

שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?

13. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by slgold,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי צורב חיצוני LG GSA2164D. האם זהו צורב טוב ואמין וכדאי לי לקנות אותו? בנוסף רציתי לשאול איפה כדאי לקנות אותו? מישהו מכיר חנות טובה וזולה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by yesitsme,

היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by Galos,

שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by iyehuda,

ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. האם הטכנולוגיה החדישה שתסייע לשמור על הרלוונטיות של הכוננים המכאניים סוף סוף בשלה באמת לייצור מסחרי המוני?לכתבה

23. הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. יש לי לוח ישן מאד ששמו ASUS CUSI -M קראתי פה באחד הפורומים שהארדיסקים בעלי נפחים גדולים יכולים להיות מוגבלים ע"י הלוח אם. לדוגמא עכשיו יש לי הארדיסק בנפח של 20 גיגה אני רוצה להגדיל אותו ל 160 האם תהיה בעיה? ועוד שאלה, אם אני קונה מתאם IDE ל SATA תהיה בעיה של תאימות? כלומר אני קונה הארדיסק של SATA ומחבר אותו בעזרת מתאם לחריץ של IDE. מקווה שהניסוח ברור, בכל אופן מחכה לתשובות. עריכה: אני כבר רוצה להזמין אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים