עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dudidu,

שלום רב, ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Western Digital עם חיבור eSATA . קישורים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=522944 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 רציתי לשאול: - בשביל לחבר את הכונן הזה למחשב אני צריך חיבור eSATA במחשב. השאלה שלי אם לקנות בקר שהוא כרטיס pci עם יציאה, קישור: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A-183〈=heb&cart=11967562144839980 או כבל המתחבר לחיבור ה-SATA הפנימי של המחשב, קישור: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT2&cart=11900768041500477〈=heb או שאם יש לכם משהו אחר להציע לי אני אודה לכם. - כמו כן הערכה שמקבלים עם הכונן לא כוללת כבל לחיבור למחשב. למישהו יש קישור איפה אני יכול למצוא כבל …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by iyehuda,

חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. אני שוקל לקנות עוד הארד דיסק כי נגמר לי המקום.. עכשיו ההארד דיסק הוא SATA2. אין לי מושג אם הלוח שלי תומך בזה.. יש לי לוח של EpoX 8KDA3J. ובטוח יהיה לי עוד סלוט וכבל להארד דיסק נוסף.?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by id3232,

נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by b555,

?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by guy2007,

סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )

12. Started by matityahoo,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Chura,

לאחר חיפוש אין סופי לצורב חדש למערכת החדשה שתבוא בקרוב גיליתי שהצורבים של לייט-און מצויינים. אך מאחר ולא מצאתי את הדגם האחרון שלהם בארץ, הSHM-165P6S, התבאסתי והתחלתי לחפש צורב אחר. אתמול לאחר שיטוט ברשת, מצאתי משו מעניין, שסוני DW-G120A הוא בדיוק אותה גברת בשינוי אדרת. עשיתי CrossFlashing לקושחה של הלייטאון, והרי לי צורב מהטובים בשוק. הצורב מבצע צריבות מצויינות עם סריקות של 97-99, פשוט תענוג. הוא אוהב מדיות איכותיות, מי לא :-) כולל המון פיצ'רים שאין לאף צורב אחר : 1. HyperTuning : לומד את איכות הצריבה על דיסקים נחותים, ובכך הופך את הצריבה להרבה יותר טובה (שיפור של SoildBurn של BenQ) 2. OverSpeeding : אפשרות לצרוב על כל מדיה שנרצה באיזה מהירות שנרצה, אפילו שהמדיה לא מיועדת…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Bengo5,

לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. מה ההבדל בין שני הכוננים האלו: SATA -SATA II??? לי יש לוח של DFI LANPARTY UT-D NF4 והוא תומך SATA כמובן אבל השאלה היא: האם אני יכול לחבר לו SATA II אם זהוא HD יותר טוב?? ומה נותן לי אם זה 8MB BUFFER או יותר כמובן? אני גם מעוניין לקנות אחד עם נפח של 200 - 250 GB

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by politin,

אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!

20. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE 865PE ושלושה HD: 1) SATA של WD 80GB 2)IDE של Seagate 120GB 3)IDE של WD 80GB ושני DVD+/-RW: 1)IDE של LG H10N 2)IDE של NEC ND-3550A כול האתקנים שמחוברים לכבל IDE נמצאים במוד של DMA MODE 2 שכולם יכולים ULTRA DMA MODE 5 ( ) . זה מגביל את המהירות של כולם ל 12,500 KBS בין כל הIDE מוריד לי את מהירות הצריבה מ16 לבערך 4 . אין לי מושג ממזה יכל להגרם בדקתי לאפרויות בביוס ואין שום אפשרות לזה , חשבתי שזה אולי הכבל והחלפתי לכבל איכותי וגם זה לא עזר ... השאלה היא איך לעזעזל אני גורם לו לעבוד במהירות הנורמאלית ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by RTTW,

היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח של היטאצי שנקנה בערך לפני 3 שנים, ובשל הזמן, אינני זוכר היכן נקנה.. לפי המספר הסידורי שלו, הוא עדיין תחת אחרויות, וכעט שהתקלקל, אני רוצה להחליפו. על המדבקה של היבואן רשום WIS - תוכלו לעזור לי לזהות במי מדובר שאוכל לפנות אליו ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by tomerco,

שלום אני חדש בתחום הצורבים ולכן רציתי שתעזרו לי קצת אני מחפש צורב DVD בתווך מחירים של 250-300 שקל.. אז מה כדאי לי לקנות!?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. (הדיסק לא הגיע עם תוכנה או משהו כזה) הוא משמש לגיבוי פעם ביום בשעה ספציפית יש אפשרות להגידר איפה שהוא להדלק באופן אוטומטי? תודה,

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים