אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חייב ליידע אותכם, קנית באתר לירה www.lira.co.il במהירות 8 בזול 50 יחידות ב 159 שקל ומשלוח בלי כסף. אורגינל, מעולה חבל"ז. אוהב אותכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, אתם הכי טובים.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תמליצו לי על אחד בסביבות ה 200-300 שקל תודה :]
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דגם WD1600JB או עם RTL בסוף. יש למישהו את הדיסק הזה? אני אמור לקבל אותו מארה"ב וקצת חושש מענין האחריות (שכנראה לא תכובד אם יקרה לו משהו). חיפשתי ביקורות ברשת ומצאתי מעט של משתמשים אבל לא החלטי לכאן או לכאן ולא ביקורת מקצועית. מעניינת אותי האמינות שלו, כמובן המהירות וגורם שחשוב לי הוא הרעש בזמן עבודה (SEEK) ובכלל. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני צריך דיסק קשיח ל-HTPC. הדרישות מהדיסק הקשיח הן כדלקמן: מינימום 250GB (עדיף 300GB+). SATA II עם NCQ. Buffer של 16MB. הדיסק הקשיח צריך להיות מאוד שקט וקריר, עדיף של Seagate או Samsung (לא Western Digital). נ.ב. לפני כמה שבועות, היתה באתר כתבה על דיסקים קשיחים של סיגייט, והיה שם דגם אחד שקט שהיה כתוב שהוא מיועד ל-HTPC, אבל אני לא זוכר את הדגם שלו. יש למישהו קישור לכתבה הזו (אני לא מוצא אותה).
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
והדבר עדיין f*cking עובד!!! איך?!?!?!?!?! בגלל חוסר זהירות דחפתי בכוח את הכונן מהמארז והוא יצא בבת אחת, עף מהשולחן ונחבט 3 פעמים ברצפה (לא שטיח). אין לי מושג אם נשבר שם משהו אבל כרגע הכונן עובד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי 2 דסקים של סיגייט ברקודה SATA 3 , על אחד רשום שמיוצר בתילאנד ועל השני רשום שמיוצר בסין, האם הדיסק שמיוצר בסין הוא לא מקורי? האם יש לי דיסק ברמה נמוכה יותר מזה שמיוצר בתילאנד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כמו שרשמתי למעלה אני עושה חיפוש לקניית מכשיר NAS או מיני סטורג ביתי ולא מצאתי משהוא שעונה לי על הצרכים (או שראיתי ביקורות גרועות ) תהיתי עם מישהוא יכול להמליץ לי על משהוא ??? דרישות מהמכשיר ביצועים טובים- (הוא יריץ כמה VMS) גודל אחסון- שיתמוך בלפחות 2 3 טרה בRAID 5 או 10 (ראיתי כמה שלא תומכים בדיסקים מעל 500גיגה) וכמובן עם איזה דיסקים אתם ממליצים לשים בפנים עדיף שיהיה חיבור לרשת אבל עם זה אחד חזק וטוב אני אסתדר גם עםESATA תודה לכול העונים REZ
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע My Passport של WD(כנראה מהדגמים היותר ישנים טיפה כי אני לא רואה אותו באתר שלהם) והנפח שלו לא מספיק לי, אני רוצה לקנות עוד אחד באיזור ה4TB ועד איזור ה600 שקל. חשבתי ללכת עלהMy Passport החדש פשוט בגלל שהנוכחי שיש לי מספק אותי, אבל ראיתי כמה ביקורות שאומרות שהוא איטי עם קבצים גדולים וזה רוב השימוש שלי אליו. יש סיבה לא לקחת אותו אם בתכל'ס אני משתמש בדגם יותר ישן של אותו סוג והוא בסדר גמור מבחינתי? יש אלטרנטיבה אחרת וטובה יותר לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
בואו להכיר את אחת הכניסות המפתיעות ביותר לעולם כונני ה-NVMe בתקופה האחרונה, ומוצר שעשוי להפוך לאחד מהניצנים הראשונים של מהפכת מחירים אמיתית לכתבה
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, וברוב "חוכמתי" הוצאתי מהמחשב הישן את הדיסק הלא נכון, פירמטתי אותו (quick format), והתקנתי XP ורק אז הבנתי שמחקתי לעצמי את כל החיים בערך. מדובר על דיסק של 80 ג'יגה, כשבערך 20 ג'יגה מתוכם אני חייב לשחזר. השאלה - האם לנסות לעשות סריקה בעזרת rstudio או כלי אחר שלא כותב על הדיסק ולראות אם מה שאני צריך נמצא שם ולנסות לשחזר, או לפנות לחברה מקצועית שתשחזר לי את המידע? האם בכלל אפשר לשחזר משהו? כמה צריך לעלות שחזור כזה בחברה מקצועית? הדיסק תקין לחלוטין פיזית ומזוהה ע"י המחשב. תודה!!! (ושנה טובה!)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי צורב LG H22N ועד עכשיו(כבר שנה וחצי) הכל היה תקין ועבד מעולה... לפני כשבועיים שמתי לב שהצריבה נהייתה פתאום איטית מאוד במונחים של 35 עד 40 דקות לצריבת דיסק DVD שלם(4.3GB) ושמתי לב גם שבעת הצריבה המחשב נהיה איטי ברמות מטורפות ויש מין תקיעות של העכבר ותקיעות במוזיקה במידה ואני שומע... הBUFFER LEVEL קופץ בין 20 ל70-80 כל הזמן בעוד שלפני זה הוא היה על 80-100... מה הבעיה כאן? יש דרך קלה לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מרפי החליט להפתיע והשבית לי את הצורב בדיוק כשאני צריך לצרוב סרטים לשבת בבסיס, נרו נותנת הודעת power calibration error. הבעיה קיימת רק בצריבת דיסק DVD, דיסק רגיל הוא צורב פסדר גמור. ניסיתי עידכון קושחה, ניסיתי דיסקים מחברה אחרת (Silver-Line ו- Memorex) ולא משתפר שום דבר. הצריבה נפסקת ב 1% אם זה משמעותי למישהו... מה אני עושה? יש מנוס מלהחליף צורב? תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-