אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אחרי שהתברר לי שאבא שלי רוצה לרכוש טייפ שיהיה רק על ה pc של העבודה (ולא כמו שחשבתי שהוא רוצה לחבר את הטייפ של השרת שבשבילו הוא קנה את הקלטות החדשות). אני מבקש המלצה לטייפ גיבוי עד 4,000 וגם בנוסף לקלטות גיבוי. הוא צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci). הערה חשובה: סוך גדול הקבצים שהוא צריך לגבות עומד על 6 גי'גה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים המגש פשוט לא נפתח רק אחרי כמה פעמים שאני לוחץ על הכפתור למישהו קרתה הבעיה הזאת מה אפשר לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש DOK של 64GB מ KSP, ראיתי שיש את Transcend JetFlash 530 64GB העלות שלו 185 שקל המחיר די נוח אבל יש לי את אותה חברה DOK של ה 32GB הבעיה בו שהוא לא יכול להכניס קבצים גדולים כנראה ממה שקבע היצרן.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2יחידות 600GB 10K RPM SAS IBM 49Y2003 2 יחידות 300GB 10K RPM SAS IBM 42D0637 יחידה אחת HP 4TB 7200RPM SAS HP MODE: ST4000NM0023 בכמה עדיף לתמחר והיכן למכור ? (חדשים אטומים באריזת OEM, לא מחודשים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים אני רוצה להוציא את ה-CD-RW (אני לא משתמש בו) אז פשוט להוציא את הכבל (חיבורים) או שצריך לעשות משהו בביוס או בווינדוס ?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום במחשב דיסק קשיח של 1 טרה, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש של 1 טרה ולהחליף את הישן בחדש. חשוב לי מאוד שהכונן החדש יהיה שקט, איזה כונן קשיח הייתם ממליצים לקנות? ומה הדרך הכי נוחה להעביר את כל הקבצים מהכונן הישן לחדש?? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
USB 3 הוא רק תוכנה הוא גם צריכה תמיכה בחומרה? הכוונה אם אני קונה HD חיצוני עם USB 3 למחשב בן שנתיים,הוא יעבוד לי במהירות של 3 או לא ?
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האלן חברההה יש לי במחשב כרגע כונן של WD 250G מסדרת הKS : WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD2500KS מרוצה ממנו מאוד אצלי שנה+ בכל מקרה אני רוצה לקנות עוד הרד דיסק מכייון שאני מקים אולפן בבית והמחשב ישמש אותי לעבודות מורכבות ורציניות ומאוד מאוד מומלץ שהרד דיסק אחד יפעל בו מערכת הפעלה +תוכנת המוזיקה ובהרד דיסק השני כול הסאמפלים והקבצי מדיה...עכשיו יש מכה קרטריונים : שקט ככול האפשרי נפח בין 250G-320G כניסת SATAII או משהו בסיגנון שטוב לא RAID כי המטרה שיפעלו בנפרד ביצועים טובים עוד שאלה צצה לי... מה יותר טוב למה בבופר 8M או 16M? כלומר לקבצי מדיה מה כדאי כנל למערכת הפעלה האם הרד דיסק חיצוני יעיל וטוב כמו הפנימי ואם כן יש מישהו בקרטירווינים האלו?? אשמח לתשובות או להפנו אותי לדברים …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
האם הצורב הזה שווה קנייה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=11055 ואם לא תציעו משהו יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי DOK שלהם מKSP , יום אחד שבק חיים, איבדתי את הקבלה והם לא מוכנים להחליף לי קיוויתי שאולי היבואן יאפשר זאת מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בגודל 1T. לפי מה שקראתי בפורום הדיסק המומלץ הוא HX-DU010EC של סמסונג. הדיסק ישמש גם בחיבור USB ל DVD להקרנת סרטים וגם עבור המחשב הנייח שלי. בגדול 500G לכל שימוש. 1. האם DVD יכול לקרא NTFS או שצריך לפרמט למשהו אחר? 2. האם כדאי לחלק ל 2 מחיצות? 3. איך מחלקים למחיצות דיסק חיצוני? דבר נוסף, איך האמינות של ה 1.5T של סמסונג לעומת ה 1T? נראה שה 1T חסר בחנויות של KSP תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-