עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by udicol,

אחרי התלבטויות רבות ושיקולים של עבודה החליט גיסי לקנות דיסק קשיח חיצוני בממשק של FireWire עבור מקינטוש G4 733Mhz. לאחר כשעה וחצי של פירמוט (LowlevelFormat לפי ההוראות ) והגדלת החוצצים השונים בשביל תוכנת FinalCutPro , בחנו את ביצועי הדיסק. במילה אחת : מדהים. בשתי מילים : לא יאמן. הדיסק טס. העברנו כמה מאות מגה בפחות בדקה. בממוצע קיבלנו - 30-10Mbyte/sec - וזה פשוט מהר. דיגיטציה ישירות ממשק RtMac מבוצע כאילו מדובר בדיסק סקזי פנימי מהיר. בקיצור החוויה עולה כ-2000 ש"ח, אבל נחוץ עבור משתמשים עם עבודות קריטיות.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by waizman,

?

• 77 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם המבינים באיזה מהירות הכי שווה לצרוב מוזיקה או data כי אמרו לי בחנות היום שזה לא אמיתי מה שרשום על הצורב שהוא צורב לך *48 וגם ראיתי את כול הדיסקים שלהם שמכירים עד מהירות *24 אז מה החברות עובדות עלנו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by jackass,

שרשום לפעמים ליד צורבים?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by RomaDev,

שלום! לפני כמה ימים התקנתי למחשב עוד 2 דיסקים קשיחים אחרי שהוםפתי הכונן הדיסקטים הפסיק להגיב , כשאני מדלית את המחשב הנורה של כונן הדיסקטים דולקת וכשאני מנסה להחניס דיסקט אני לא יכול לא לקרטא מהדיסקט ולא לכתוב בו! מה לעשות???????????? ???

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by ToR,

מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by miim17,

אפשר להגיד גם ל100? 1000 ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by yasha77,

האם יש תוכנת צריבה טובה בעברית לwin98

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  12. שלום כולם, מזה כמה זמן כל פעם כשאני מדליק את המחשב לאחר שהXP מראה לי את ה"מסילה הנעה" הכחולה בהתחלה הוא עובר לבדיקת אחד מההארד דיסקים שלי ואחרי זה ממשיך לעלות - למה זה קורה? יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  13. שלום הייתי בדרכי לקנות את הpionner a05 כאשר אמרתי מה לעזאזל .. אם מחר יצא צורבים שתומכים ב7.4 גיגה .. סוף לre-encoding ממה שהבנתי הצורבים הפשוטים כיום אפילו שאני יכנניס להם את המדיה עם התמיכה הגדולה יותר זה לא יזהה מישהו יכול להבהיר את הנקודות? תודה מראש :smoke:

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. יש לי צורב אסוס 4012A 40X12X48 ועם נרו הכי חדשה אני מבקש מידע על הדיסק שהוא 780 מגה והוא מראה לי רק 700 מגה לא משנה עם איזה נפח דיסק העיקר שהוא מעל 700 הוא תמיד מראה לי 700 למה זה ומה עושים ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. ה DMA שוב נעלם לי מהמחשב, הפעם מההארדיסק שלי. יש לי במחשב 4 כוננים: צורב סידירום הארדיסק של מאקסטור ועוד הארדיסק של סיגייט האחרון מסתבר עובד לי עכשיו במצב PIO ואני לא מצליח לשנות את זה. כל השאר עובדים פרפקט ב DMA. ההארדיסק מזוהה בהפעלה של המחשב כהאארדיסק עם DMA 4. למה זה לא עובד ב WINDOWS?? ולמה זה תמיד נעלם לי?! נ.ב. WINDOWS XP SP1

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם למישהו יש פרטים \ נתונים על התקן, קישורים לאתרים, תוכנות, יצרניות ציוד, לוחות אם \ CHIPSETS. או בקיצור כל דבר על SATA. אני אשמח לקבל או בפרטי או במייל או בתגובה בט'רד.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כשאומרים עידקנתי את הקושחה של הצורב למה אתם מתקוונים ואיך עושים את זה

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by talkfir,

1.יש לי כשנה 40GB maxtor עד שהוא התחיל לעשות דפיקה כל כמה שניות ופחדתי שבכל רגע הוא ימות לתמיד! אז אבא שלי קנה WD 80 GB 8M cache ועשיתי( בGHOST (DOSבהצלחה בלי אף דפיקה! אח"כ הוא שלח אותו שיחלופו לו באחר(אחריות) אז ככה-רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הGHOST בלי לעשות fdisk ו format להארדיקדיסק החדש? זה פשוט יחסוך לי זמן יקר!(לא ניסיתי,הלכתי על בטוח..עשיתי fdisk ואז פורמט..) 2.שמעתי שלכל גודל GB יש את ההארדיסק שהוא הכי טוב לגודל הזה..אז מה הכי טוב ל80GB? ול40GB? האם ההארדיסקים שיש לי טובים לגודלם? 3.האם כשמדליקים את המחשב זה דופק את כל הרכיבים?(בגלל מכת המטח)? עדיף אז להשאיר אותו דולק כל הזמן? הוא צריך לנוח כל כמה זמן..(לתת לרכיבים להתקרר).מתם אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by ABG,

יש לי בעיה קצת משונה כול restrat שני נעלם לי לי כונן cd וכונן dvd מהמחשב ( device maneger לא מזהה אותם הם פשוט לא קימיים) הביוס לא מתלונן - מבחינתו הוא רואה אותם מחשב P4 עם XP דוגמה להבהרה כללית: הדלקתי את המחשב -- הכול אחלה הכול עובד restart ראשון -- כונן cd + dvd לא קימים - xp עולה כרגיל restart שני -- הכוננים חזרו - xp עולה כרגיל ( לא מזהה חומרה חדשה או משהו כזה) משהו מכיר? משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפני מס' ימים, הכונן הקשיח הארור שלי התחיל "לתקתק" ולתקוע את כל העבודה של המחשב לפרק זמן של כחצי דקה. התופעה החריפה ולא נתנה לי לעבוד עם המחשב בצורה סדירה, אז נזכרתי שבעבר הלא כ"כ רחוק, סופר לי על גירסת קושחה עדכנית לכוננים הקשיחים מתוצרת IBM שעשויה לפתור בעיות מסוג זה. ובכן, מה אתם יודעים... עדכנתי לכונן את ה"קושחה" והתקתוקים פשוט פסקו כלא היו! סביר מאוד להניח שנזק פיזי לפלטות עצמן כבר נגרם, מאחר והכונן כבר רץ יומיים עם תקתוקים רצחניים הגורמים לתקיעת מע' ההפעלה למשך כחצי דקה אם לא יותר, אבל לפחות אפשר להמשיך ולעבוד עם הכונן. מאוחר יותר אריץ בדיקה פיזית מקיפה כדי לראות את מצב הכונן... מטרת ה Firmware היא להפחית את הסיכויים להיווצרות מגע ישיר ואפשרי של ראשי הקריאה/כתיב…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by zzroni,

אני קניתי צורב חדש של פיליפס וגיליתי שרק תוכנת nero הכי חדישה תומכת בו. תוכנת הצריבה של חלונות xp לא תומכת בו וגם כל מיני תוכנות אחרות. מישהו יכול להמליץ לי על צורב שיעבוד עם כל תוכנה ללא בעיות ???

• 8 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים