עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. שלום, יש אצל ההורים שלי במשחב בעיה מבחינת איחסון שהוספת כונן לא תפתור לצורך העניין. יש להם דיסק של 80 GB מפוצל לשתי מחיצות של 40. אחת מכילה את המערכת ואת כל המסמכים שלהם והשנייה מכילה את יתר הדברים. הבעיה היא שעומד להגמר המקום על המחיצה הראשית. אני זוכר בזמנו שאמרו לי שיש דרך לחבר בין שתי המחיצות בלי צורך בפירמוט- להחזיר את הExtended לPrimary. האם באמת זה אפשרי ואם כן אז איך עושים את, והאם זה בכלל בטוח? אני מנסה להמנע מלפרמט להם, כי הם לא רוצים לאבד שום פיסת מידע, אז אני חייב עזרה בעניין. נ.ב - מערכת הפעלה - XP Pro או להתקין עוד כונן עם מערכת הפעלה ולהעביר אליו את כל הדברים? תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. קניתי לפני חודשיים דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 1.5 טרה. לצערי הוא מתחמם מידי. האם ניתן לחבר אליו אמצעי קירור כלשהו? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by metall111,

שלום לכולם. על הארדיסק הנוכחי יש לי מערכת הפעלה XP ואני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף 500GB ולהתקין עליו WIN7 ושהוא ישמש אותי כדיסק קשיח ראשי. השאלה היא כזאת, האם במקום לגבות את הדיסק הישן, אני יכול להשאיר אותו כפי שהוא ולהגדיר אותו כדיסק משני וככה כל המידע שהיה לי לא הלך לאיבוד. הערה: איני מתכוון לחזור להשתמש במערכת ההפעלה הישנה, אלא רק שישמש לי כמקור מידע לכל מה שהיה בו, לדוגמא תמונות, סרטים וכדומה. תודה על העזרה, ואם אפשר אשמח לקבל המצלצה על דיסק קשיח, אגב אני טס בקרוב לחול, האם זול יותר לקנות בדיוטיפרי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. אם חשבתם חצי שעה יש לכם טעות ענקית! אם חשבת שעה אז גם יש לכם טעות גדולה בשעה 2 בצהורים התחלתי ליצור את המחיצה שהיא בגודל כל הכונן 2T (ליתר דיוק 1.8T) ולפרמט לא באופציה המהירה בשעה 9 אני בודק מה המצב אני רואה 98% אחרי 20 דקות אני בודק ואני רואה שזה סיים ואו לא להאמין פשוט, עכשיו שאני מעתיק רק תיקייה בודדת של 100GB בקושי זה גם ככה שעות של העתקה ובטח שאין דרך להאיץ את כל התהליך הזה....

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שאלה בכותרת 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7280 2. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=9230 איזה מהם עדיף? טנקס -עריכה- אשמח לתשובה מהירה לפני רכישה כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ... תודה לכולם! ניר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by winner100,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה איזו שיטת חיבור טובה יותר? כרגע הדיסק קשיח שלי מחובר בתוצרת SATA והצורב בתוצרת IDE. ידוע לי שהIDE הוא תוצר חיבור ישן, אבל השאלה היא האם הוא גם פחות טוב מהSATA? היתרון היחיד שאני רואה לSATA הוא כבל חשמח ונתונים ממש קטנים שעושים לי הרבה מקום במארז (ואין מקום מיותר...) שורה תחתונה: אני מעוניין שכול הכוננים יהיו בתוצרת SATA (מה שדורש החלפת כונן) האם זה משתלם ומומלץ? אני מקווה שאני בפורום הנכון. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!

13. אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  15. Started by sagigi21,

היי יש לי הארד דיסק ESATA שלפני כמה זמן הייתה לי בעיה איתו באי זיהוי ע"י המחשב ובהמון תקלות ופתרתם לי את רובן כאן...עכשיו ברמה העקרונית הוא עובד..אבל הבעיה שהוא מחובר ל-ESATA והוא מעביר ממש לאט יחיסית...משהו כמו USB..הוא יכול להתחיל לשניה שתיים ב-100 ולעבור ל-70 ולאט לאט לרדת ל-50+...המחשב שלי די חזק ואני לא רואה שום סיבה טכנית...אם צריך את המפרט אז בכלליות הוא ככה: לוח אם : ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB A-DATA 1333MHZ IN DUAL CHANNEL מעבד: INTEL CORE2QUAD Q9550 כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 1GB ספק כח:ThermalTAKE 500w הארד דיסק: WD500GB SATA אני בטוח שזה sata 2 אבל אני לא יודע איך להגיד לכם.אם זה עקרוני תיידעו אותי. בתודה מראש לעוזרים.שגיא

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. זהו כונן של 736gb ומשום מה אני לא מבין למה הוא כמעט מלא ?לאחר בדיקה שלי על כל קובץ הגעתי לסך של 70gb נכנסתי להגדרות מתקדמות של תצוגה ובחרתי בלי קבצים מוסתרים יש למישהו כאן בבקשה פתרון ?או רעיון? בתודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by 22junky,

אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השנה 2012 חדשה. האם בחנויות מוכרים כל סוגי דיסק קשיח ירד אחריות לשנה או ישאר אחריות 3 שנים וגם 5 שנים אחריות? מה המצב היום בשוק בחנויות מחשבים לשנת 2012? מיקי

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by SeReGa,

איזה דיסק קשיח אני יכול לקנות ב200 שקל?? זה אפשרי? אם כן.. תנו לי את האפשרויות הכי הגיוניות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. בבקשה תגידו לי אם שווה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני מעוניין ליצרוב תמונה על הדיסק - Lightscribe איך אני עושה את זה? יש לי דיסקיםLightscribe תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by ofekoo,

לאחרונה רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD ( my book world edition ) בעל חיבור Ethernet . הכונן מחובר לרשת ( ראטור ) וממנו למחשב שלי . לרוב אני מעביר קבצים גדולים ( סדרות שירים ) 10 G + זמן העברה די איטי על גבול הבלתי נסבל 10 mb/second או אפילו פחות ! ( אני משתמש ב RAID 1 ) האם זה זמן העברה סביר ככה המוצר או שיש בעיה ויש לה פתרון האם יש חיובר יותר מהיר שמומלץ להשתמש בו ? ואם אפשר לקבל המלצה על כונן חיצוני לשימושים שלי ( העברת קבצים גדולים בזמן המהיר ביותר ) איזה חיבור מומלץ ביותר ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מצגת פיירפוינט בעזרתה כמה מרצים שלי מעבירים הדרכות. אני פוחד שאחד מהדיסק קון קי שלהם יאבדו והמצגת תיגנב . אני מחפש דרך לעלות את המצגת למקום ברשת דרכו ניתן יהיה לפתוח אותה רק מכותבות IP מוגדרות ללא אפשרות הורדה. מכירים אפשרות כזאת ? אין בעיה שהשירות יהיה בתשלום... תודה מראש ((:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כיום במחשב צורב DVD של PIONEER DVR-A06 ויש לי עכשיו את האפשרות להתקין את הצורב של LG דגם 4163B, כדאי?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים