אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אתמול ראיתי את המדיות האלה בחנות ליד הבית שלי מעולם לא ראיתי כאלה דסקים של סמסונג, לא כתוב עליהם מן הסתם (כרגיל!) שם היצרן - שלחתי מייל לסמסונג אבל עדיין תשובה (כרגיל הם ענו, אבל לא על השאלה שלי!). בכל מקרה, מישהו כבר קנה אותם? השתמש בהם? בדק את ה-ATIP שלהם? הדסקים האחרונים של סמסונג שקניתי היו אלה בקופסא הכחולה שמכילה 10 דסקים. לפי ה-ATIP שלהם היצרן הוא RITEK. האם הם האחראים על פס הייצור החדש הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה קשיח לנייד בנפח של סביבות 250. מה שאני מכיר הם OCZ ו-Corsair. בגדול הכיוון שלי זה VERTEX 4 (אולי שווה בכלל וורטקס 3?) בנפח 256GB או GT בנפח 240GB. שניהם יגיעו מחו"ל, OCZ אחריות בינלאומית 5 שנים עם שירות בארץ, ולקורסייבר אין לי אחריות בארץ אני צריך לשלוח אליהם את הקשיח במקרה של תקלה. השאלה איזה מהם עדיף לי, והאם יש משהו אחר שאני לא מכיר וכדאי להסתכל עליו. השימושים שלי לנייד הם בגדול הרצה של הרבה תוכנות במקביל, בעיקר מכונות וירטואליות. התקציב סביב 300 דולר
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מיני דיסקים כאלו (כאילו, מותאמים לשקע השני בכל צורב/קורא), בעלי נפח של 1.4ג'יגה - ניתן לצרוב עליהם כרגיל, כמו כל דיסק אחר?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
התקנתי את AS SSD על מנת לבצע בנצ'מרק לכונן שלי והתגלתה לי בעיה, מסתבר שהאליימנט שלי לא תקין. תכלס אני לא יודע מה זה אומר... מקריאה קצרה באינטרנט גיליתי שיש אפשרות לתקן את זה ע"י התקנה חדשה ונקיה של ווינדוס, אבל לא כל ךכ בא לי לעשות את זה. יש למישהו הצעה אחרת? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
זו תופעה מוכרת- אחרי שימושים כבדים וכל מה שקשור בזה, בלי שבהכרח אתה באמת מכניס קבצים חדשים לדיסק- המערכת צורכת כמויות גדולות של נפח וזה מסוגל להגיע למצב ש-10 ג'יגה תמימים נשרפים בשעה אחת ורק ניקוי דיסק דרך הווינדוס יכול להחזיר אותם. אני יודע, מדובר בעיקרון בקבצים זמניים אבל זה נורא בעייתי, וגם לא נראה לי נורמלי שזה לוקח כל כך הרבה. למישהו יש מושג איך מתמודדים עם זה או איך אפשר להמנע? הגדרה, משהו? אני שואל כי בקרוב אני אעבוד עם מחשב שבו המערכת תותקן על SSD בעל נפח של 80 ג'יגה בלבד, ואם בכך מדובר הרי שתוך זמן קצר אני עלול למצוא את עצמי עם מליון בועות low disk space (שכבר הורידו משפיותי כמויות נכבדות. )
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-