אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחו"ל SSD 840 PRO התוצאות לא הכי טובות הבעיה העברת קבצים לדיסק SSD 100 MB http://tinypic.com/view.php?pic=2daxehe&s=6 http://i48.tinypic.com/2daxehe.jpg
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם כדאי לי לקנות דרך ebay או דרך אמזון כונן SSD לכבוד ה black friday? מדבר על 512. ואם כן אז מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני חושב על דיסק קשיח חיצוני. הבנתי שדיסקים חיצוניים "רגילים" נוטים לבעיות, התחממות, קריסות וכו' מעיון בגוגל, ההתרשמות שלי היא שעדיף לקחת דיסק פנימי, "לשדך" לו קופסא ולעבוד ככה, ובצורה זו גם בוחרים בדיוק את הדיסק ואת המארז. רציתי המלצה למארז, בקשר לדיסק עצמו אני די נעול על הסיגייט ST31000340AS שהנתונים שלו זה 1TB 32MB Buffer ו5 שנות אחריות. אני מודע לעובדה ששניים של 500 עולים פחות, אבל לקנות לכל אחד מהם מארז משל עצמו די מבטל את היתרון הזה וגם פחות נוח. אז קודם כל, אם יש לכם משהו רע להגיד על דגם הדיסק שבחרתי, אשמח לשמוע. והבקשה שלי היא כאמור לקבל המלצה למארז. מה שחשוב לי (בסדר הזה) אמינות (למשל אוורור טוב, אשמח לגוף אלומיניום לדוגמא) שרידות אסטטיקה שקט מהירות …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
העברתי את ההרדיסק של המחשב הישן שלי (שבו היה win95 ובגלל זה ההרדיסק מפוצל ל2 ג'יגה כל מחיצה) והוא מופיע לי עכשיו (winxp) כ 4 מחיצות שונות... אני רוצה לאחד את המחיצות לאחת....תוכלו להסביר לי איך לעשות את זה?? אההה וההרדיסק לא ריק ואני גם לא רוצה למחוק אותו..אז יש אפשרות לחבר את המחיצות למרו שהן לא ריקות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD. יש ברשותי לוח אם ASUS P5G41C-M LX, ומקריאה ברשת הבנתי שהוא לא תומך ב-AHCI. האם עדיין כדאי להשקיע ב-SSD, או שעדיף להחליף לוח אם (וכנראה שגם מעבד כתוצאה מכך)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שתי הגירסאות של הדיסקים 2. מה מומלץ יותר למחשב HTPC 3. והאם יש צורך/כדאי להוסיף דיסק נוסף של 160GB עבור מערכת הפעלה ותוכנות
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי יותר נכון היה לי דיסק קשיח של WD 500AAKS אחרי ניקוי אבק במחשב והפעלתו מחדש ההרדיסק לא מזוהה לא במערכת ולא בביוס ניסיתי להחליף כבלים ניסיתי לשים אותו במחשב אחר שום דבר לא עזר. השאלה שלי היא איך אני יחזור לשחזר ממנו את הקבצים שהיו בכונן הקבצים העיקריים זה קצת תמונות ובעיקר 70GB שירים שנאספו במשך כמה שנים טובות שפה הקטע המטריד כי זה קרה לי כבר בעבר עם כונן אחר והרמתי ידיים הפעם אני חייב אבל חייב להחזיר את המידע שבתוכו בדרך כלשהי אשמח לעצות לשחזור
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין את EVO850 או MX300 בארץ, או לקנות MX500 מאמזון בפחות מ1100 ש"ח עד הבית. דעות? כוננים אחרים מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחד מהמפעלים הגדולים ביותר לשבבי NAND נאלץ להפסיק פעילותו לכחצי שעה בלבד - והמחירים בשוק עשויים לעלות פעם נוספת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אחי מתכוון לקנות HD חדש בנפח 2 TB אמין (יחסית, כמובן) במחיר כמה שיותר זול. בעיקרון ההעדפה היא לפנימי מהיר - 7200 או חיצוני עם USB 2 ואז המהירות לא משנה.. עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. אני קניתי את הexpansion 1TB של סיגייט וראיתי שיש את אותו דגם ב2TB בKSP, מה אתם אומרים עליו? סבבה? לא סבבה? בכל מקרה, אשמח שתמליצו לי בבקשה על קשיח שכזה (: תודה מראש, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD SATA. חיברתי אותו, והתקנתי עליו WINDOWS. למחשב מחובר גם דיסק IDE של מקסטור. משום מה המחשב מזהה לי רק 131 ג'יגה שבפועל הדיסק הוא 160. קראתי פה בפורום שמדובר בבעיה של ווינדואוז ורק מ SP1 ומעלה אפשר להתקין דיסקים גדולים יותר מ 131 ג'יגה, אבל לי יש SP2 ועדיין הדיסק מזוהה כ131. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה חיברתי שתי דיסקים קשיחים כל אחד מהם 40 גיגה אותו סוג אותו חברה עכשיו הכל עובד אבל שאני מדליק את המחשב כתוב לי disk fail משהו כזה ואומר לי ללחוץ על f1 מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני תר בתקופה האחרונה אחר מארז רייד חיצוני של 2-5 מפרצים ואני רואה שהמחירים שלהם פשוט לא נורמאליים אז חשבתי אולי לבנות אחד (אם זה יוצא משתלם), מארז/ים יש לי ספקים יש לי דיסקים ירכשו בהמשך. הבעיה שלי זה איך אני עושה מערך דיסקים כלשהו ללא מחשב ואיך אני מתעל הכל לחיבור ESATA? יש רעיונות (הזמנות מחו"ל באות בחשבון)?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי! אני מתכנן רכישה של זכרון USB (הראשון שלי), בנפח של 1GB. יש לי כמה דרישות, פחות או יותר בסדר חשיבות: 1. מהירות כתיבה וקריאה. 2. חברה מוכרת ואמינה. 3. גודל. ראיתי שרוב המחירים מסתובבים סביב ה400 ש"ח, אז נראה לי נשאר בטווח הזה בערך... אפשר לחרוג בקצת... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4205 איך הוא? יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום הצעת מחיר זולה מאוד ואני שוקל לקנות את הצורב של חברת optiarc (שם החברה הממוזגת של sony+nec) מדגם ad-7170s . ידוע לי היטב שהצורבים של nec היתגלו כלא אמינים (כולם אני מניח מכירים כבר את הבעייה שהצורבים של nec מאבדים תוך זמן קצר את יכולתם לקרוא את המדיות שהם עצמם צרבו) וכנראה שזאת הסיבה ש-nec מכרה את חטיבת יצור הכוננים האופטיים שלה ל-sony (תרגיל דומה עשתה ibm כאשר הדיסקים שלה מסידרת deskstar התגלו כקטסטרופה והיא מיהרה למכור את כל חטיבת יצור הדיסקים הקשיחים ל-hitachi) האם לדעתכם בקרת האיכות של sony שינתה את מצבם העגום של הכוננים האופטיים של nec כך שניתן היום לקנות אותם בראש שקט או שעדיין עדיף לשמור מהם מרחק. ראו לדוגמא את המקרה של hitachi שהיום בזכות השיפורים שה…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-