אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש בתחום בניית המחשבים ויש לי שאלה: כשכתוב במפרט הלוח אם: 2 x USB 3.0 ports זה אומר שכל חיבור USB שאני אחבר אליו (USB 2.0 למשל) יעבוד במהירות של USB 3.0, או שיש שתי כניסות USB שמתאימות לחיבורי USB 3.0 (ואני לא אוכל לחבר אליו USB 2.0)? וכשכתוב: 8 כניסות USB 2.0, זה אומר שאני יכול לחבר אל הכניסות האלה רק USB 2.0, או שאני יכול לחבר USB 3.0 והוא יעבוד במהירות של USB 2.0? או שאם אני אחבר USB 3.0 זה יעבוד במהירות הרגילה? מצטער אם השאלות קצת טיפשיות :-\
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני חודשיים כונן WD IDE ב KSP. כעת, הכונן משמיע רעשים ולא מזוהה כלל: ניסיתי לחבר אותו גם כ secondary דרך USB, אבל כלל הוא לא עולה. ניגשתי ל KSP שאמרו שיבדקו את הכונן: אם הוא לא תקין - יביאו לי אחד חדש במקומו. הם לא מתקנים את הישן: עד כאן הכל בסדר. אמרתי להם שיש לי שם מידע חשוב (אך מגובה!), שאם הם לא מחזירים לי את הכונן - אני רוצה לוודא שהכונן הושמד ולא ניתן לאחזר את הנתונים. הם טוענים שאין כזה דבר: הכונן נשלח לאנשהו (והם לא יודעים להגיד לי לאן, לא יודעים להגיד לי איך יוצרים קשר אם ה לאנשהו הזה וכו') האם אני יכול לגשת עם הכונן ליבואן של WD (במקום ל KSP) ולוודא שהוא משמיד את תוכן המידע? מה נהוג במקרים כאלו? ב KSP מסרו לי שאם אני רוצה את הכונן - עלי פשוט לרכוש ע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
גמר לי כבר המקום במחשב אני רוצה לעשות גיבוי אני עוד איזה חצי שנה -שנה קונה מחשב חדש עם איזה 500GB אז לא תיהיה בעיה אבל לבנתיים המחשב מפוצץ אני רוצה לגבות איזה 30 ג'גה איך עושים את זה בדיוק ?מה הדך הכי טובה בדרך כלל
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סתכעלו זה הגיוני ש SSD 500GB יעלה 708 שקל הנה קישור לאתר שמוכר אותו אנ יאל יודע מה הביצועי ןשלו אבל אם הם סבירי םאז אנ יקונה אותו הנה קישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6767 תודה רבה שקד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שי דיסיקים לצריבה הם מחזיקים איזה שנה ראיתי בענוד 2 הודעה על זה ...לא יודע עם זה נכון אז יש איזה דיסיקים שיוכלים להחזיק לתמיד? כי אני רוצה לצרוב את כול הסרטים שייש לי לדסקים .. ושיהיה לי יותר מקום:< במחשב ודיסיקים של צורב DVD הם גם מתקלקלים אחרי איזה שנה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD RW של FORTIS ובינתיים הכל היה טוב איתו, בשתי הצריבות האחרונות(של סרטים), אז את ה-20 דקות בערך האחרונות של מה שצרבתי זה היה נתקע בדיוידי. יכול להיות שהדיסק נהרס כבר אחרי 10 מחיקות?לכמה זמן דיסק RW צריך להחזיק בד"כ(כמה מחיקות)?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! תגידו...יש מצב שאם אני מחליף דיסק קשיח(יש לי אחד ממש ישן....אני לא בדיוק יודע את סוג החיבור...אבל אני יודע שהוא בנפח 40gb )לאחד חדש יותר ומהיר יותר אז הביצועים במשחקים או ביצועים כלליים של המחשב יהיו טובים יותר?אפילו בקצת...אני יודע שזה לא ישפיע כמו שאר הרכיבים....ואם כן במה זה אמור להתבטות... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל הדיסקים הקשיחים של 2.5 עובדים רק על חיבור USB ללא חיבור נוסף לחשמל ? לדוגמא זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P-4 3.2 לוח ASUS P4P800-E דלוקס 1G זיכרון. הדיסק הקשיח שלי מקסטור 80G מהדור של 2M באפר ואני מאמין שהוא יוצר "צוואר בקבוק" במערכת שלי ובעצם מאט אותה ולא נותן לה לנצל את מלוא יכולתה, ההתלבטות שלי היא בין רכישת דיסק אחד של 250G SATA 7200RPM לבין רכישת 2 דיסקים של 120G SATA 7200RPM ולחברם ב RAID0, אפשרות נוספת היא רכישה של דיסק ראפטור 36G SATA 10000RPM ודיסק נוסף 80G SATA 7200RPM באפשרות זו מערכת ההפעלה ושאר התוכנות יותקנו על הרפטור והדיסק השני ישמש לעבודה השותפת. בכל מקרה את המקסטור הישן אני מיעד לגיבויים שיעשו אחת לשבוע כך שהוא לא אמור ממש להשפיע על עבודת המחשב. שאלתי היא כמובן מה עדיף מבחינת ביצועי המחשב (מהירות עבודה שותפת של תגובה+כתיבה+קריאה), כמו כן,…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב משחק שיש בו שני דיסקים שיש בהם קובץ BIN אבל אין שום דיסק עם CUE? ואיך? ועוד שאלה: האם יש הבדל משמעותי בין-WD 80GB 8MB Buffer 7200RPM לבין WD 80GB 2MB Buffer 7200RPM? אני צריך לדעת זאת כיוון שיש לי את ה-2MB buffer ורציתי לדעת אם כדאי להתעניין ב-8MB, או ב-HD עם יותר יותר מקום.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה ההגבלת קובץ בשרתים 100webspace ו hostiz.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-