אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם. קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד. עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש. בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו. * מה דעתכם על הצורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני חושב שזה בלתי אפשרי להעתיק די וי די בעזרת סי די רגיל אבל שמעתי מאנשים שאפשר לעשות את זה אז אתם יכולים לומר לי אם אפשר אם כן ? איך? בתודה מראש טומי
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מחולק לD וC האם יש דרך לאחד אותו בלי לאבד נתונים???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם הצורב שלי, יש לי YAMAHA SCASI 16*10*40 והמהירות ממש לא מפריעה לי, מה שכן הוא עושה רעש ענק, שגם על זה לפעמים אני מוכן להתפשר, אבל קודם כל בתור CDROM של 40 הוא עובד ממש איטי ולא מצליח לקרוא מהר כמצופה, ושנית הוא דפק לי יותר דיסקים ממה שאני יכול לספור, יש לי דיסקים מסוימים שאני עובד איתם, עם אני מחליף הוא פשוט לא קורה ודופק אותם, וזה לא מהרגל לשלי, פשוט הדיסק נתקע שם ואי אפשר להוציא אותו עד שמכבים את המחשב, RESET אפילו לא עוזר. וגם הטעינה של ה CDRW הכול איטי, והוא הורס חלק גדול מהדיסקים, ולא סתם אלה חלק של SILVERLINE וכאלה, אני משתמש רק ב MCD ואני מאוד מרוצה אבל אני לא יכול לצרוב על אחרים! וגם בצריבה יש לי בעיה!, עם אני צורב דיסק מ MP3 והופך אותו לדיסק מע…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי סרט VCD של 740 מגה אבל פורמט הקובץ הוא .MPG כיצד ניתן לצרוב אותו כVCD על דיסק של 700 בעזרת נרו ??? , ובבקשה אם תוכלו לפרט לי את הפרמטרים שצריכים להגדיר בנרו כדי ליצור דיסק כזה . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי . וכמו כן , סתם שאלה כללית : מה ההבדל בין VCD ל SVCD ? נ.ב , רק רציתי לציין שאתם תותחים ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדיסק עם הכי הרבה מקום שאתם מכירים וכמה הוא עולה???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוף... אני לא יודע מה יש להארד דיסק שלי אבל במשחקים שמתשמים בקבצי bik בתור סרטים הסרטים קופצנייים ועובדים נורא לאט (למרות שמתי שפותחים אותם בתוכנה rad tools הם עובדים חלק). איך אוכל למצות את מלוא פוטצנציאל ההארד דיסק שלי? (הוא עבר איחוי וסריקת דיסק) איך אוכל לבדוק אם התמיכה ב ATA 66 עובדת ואפשרות ה S.M.A.R.T בגלל שאצל חברים שלי שאצלהם המחשב יותר חלש הסרטונים עובדים חלק ההארד דיסק הוא של WD בנפח של 20ג'יגה הלוח אם הוא של VIAtech
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
חברים :saint: אני חייב לפתוח כאן תרא'ד בנושא קבלת שירות . רכשתי HD דגם MAXTOR ATA133 \7200 הרכיב לאחר תקופה גילה סימני עצבנות והתברר שיש סקטורים דפוקים שלא ניתן לשקמם . פניתי למקור הרכישה "רוטל" בחולון והבחור שם טרטר אותי הלוך ושוב שאציג הוכחות שנרכש ממנו וכו' . פניתי ליבואן חב' CGR לבחור בשם מיכאל והוא בדק ואמר לי לפי מספר הS/N שאכן מקור הרכישה זה "רוטל" ויש אחריות שנדרש לממש שוב פניתי וקבלתי כל מיני תשובות. חזרתי ליבואן למיכאל והוא הבין שאני מטורטר והחליט" שלח לי הHD ואני מחזיר לך אחר" לזה קוראים רמת שירות וצל"ש ליבואן וחבל"ז לרכש מול רוטל. אז חברים הזהרו מאלה שיודעים למכור ולא לתת שירות. ואולי כדאי לפתוח כאן גם פורום בנושא רמת שירות ופינת ה…
-
ניסיתי לצרוב בנרו דיסק של 800 ב700. הוא אומר לי שאין מקום ומציע לי לעשות finialize.... הוא אומר שהוא מצליח לצרוב וכו'... זה אפשרי? יש איזשהי שיטה לצריבה כזו????????
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
היי, אני מחזיק צורב לייט-און 52-24-52 ותוכנת צריבה נרו 5, ובכל זאת לא מצליח לצרוב דיסק בנפח 800. יש למשהו הצעה? שלומי
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אתמול, קרה לי משהו מוזר: כשפתחתי את המחשב, הווינדוס נתקע קצת אחרי הSplash Screen. כמובן שפירמטתי. עכשיו, שמתי לב שיש רעשים מתוך ההארדדיסק כאילו יש איזה כדור על ההארדדיסק שעושה רעשים. עוד רעש מוזר, כשהווינדוס במצב מנוחה, ההארדדיסקכאילו נסגר ונפתח כל הזמן (הוא עושה את הרעש שהוא עושה כשאני מדליק את המחשב). עכשיו, כשאני מנסה להעלות תוכנות ו/או משחקים, הווינדוס נתקע. האם ההארדדיסק שלי גוסס? אם כן, איך אני אוכל להעביר את המידע מההארדדיסק הזה להארדדיסק שאני אקבל באחריות?
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הרדיסק ב 500 - 700 שקל, יש לכם המלצות? ומה זה ה-8 CACHE הזה למה זה טוב? אגב יש לי כבר 2 הרדיסקים כך שאני יצטרך למקור 1, יש לכם המלצות גם איפה אני יכול לפרסם את זה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתנה ליום הולדתי ה 18... קיבלתי מבני משפחתי דוק נחמד... 256 מגה (מה לעשות, זה שהוא גם נגן MP3 עלה כ 1000 שקלים... הגזמה קלה לכל הדעות ) לאתר שיטוט קל בפורום, ראיתי שמישהו אמר משהו על תוכנה שמחלקת את הדוק לשתי מחיצות... אחת נעולה ואחת לא... האם יש מין האמת בזה? מה עושים? איך מתקינים אותה? קניתי את הדוק באופיס דיפו (סניף פאוור סנטר אם זה משנה) במחיר "סמלי" של 580 שקלים... על הדוק עצמו כתוב fellow (הידעתם? www.fellow.com אומר שהאתר בבניה... האם זו טעות שלי? או שאין למוצר אתר בית ??? ) בקיצור, איזה עוד פרטים מזהים שלו אני יכול לתת... על הקופסא שלו כתוב Mobile Disk (זו קופסאת פלסטיק כזו...) בפנים היה גם כבל (די קצר למען האמת...) של USB והכי מגניבבבבבבבבבבבבבב... הדיסק …
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת על הווסטרן דיגיטל ומקסטור, אבל קשה לי להחליט מה לקנות: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 (WD800JB) SE או Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 האמת ששניהם מפתיעים מבחינת ביצועים מה אתם אומרים? נ.ב. אם אפשר את המחיר של כל אחד מהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש את המשווק של המכשיר בארץ מישהו יודוע היכן ניתן לרכוש כזה מכשיר בארץ ...תגובות מכאלו שיש להם יתקבלו בברכה...תודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-