עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בין צורב של LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_320&products_id=3128&advertisor=zap לבין צורב של חברת סוני http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D851825 תייעצו לי מה יותר כדאי? בעיקרון זה המחיר שמתאים לי (סביבות 300) ואני מחפש צורב מהיר x52 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. Started by Mortar,

לאחר חיפוש בפורומים לא מצאתי תשובה, יש לי כונן אחד במחשב ואני רוצה לפרמט אותו ואז לפצל אותו ( ללא מערכת הפעלה ) איך ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by rosesr,

קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by alianyn,

נקלע לידי דיסק של wd ה120GB עם 8mb cache אין לי צורך ביותר מpartition אחד כך שאשמח אם תמנעו מההצעה לחלק לpartitions... השאלה היא האם יש דרך - ללא חלוקה לpartitions - לפרמט את כל הדיסק כpartition אחד של 120gb בfat32 ולא ntfs (איתו יש לי נסיון רע מאוד - כמה פעמים!)?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שמתי לב שלאחר 2 עד 3 שנים שההארד דסיק בשימוש במחשב הישן שלי,ואצל עוד כמה חברים ההארד דיסק מתחיל להשמיע רעשים.לחבר שלי בכלל ההארד דיסק גוסס ומשמיע ציפצופים של ציפור ויש לו את המחשב שלוש שנים בערך,שאלתי בעצם היא,תוך כמה זמן ההאד דיקסים המודרניים של היום של ה8 מגה באפר או כאלה בלי אבל בני שנה בערך מתחילים לגסוס? והאם זה בסדר לפרמט הרבה פעמים? (לפחות 5) והאם אפשר להעמיס עליהם מידע ואז למחוק או שזה מקצר את תקופת החיים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. יש לי שתי הארדיסקים, אחד של IBM 30 גיגה והשני Seagate 40 גיגה על שניהם יש בד סקטורים :-\ הIBM פחות מ3 שנים אצלי כך שאמורה להיות עליו אחריות, ויש עליו משהו כמו 2 מגה בד סקטורים שלמזלי הם נרגעו והפסיקו להתפשט (יכול להיות בגלל הקירור). הSeagate בן שנה בערך (אולי פחות) וגם נקנה עם אחריות ל3 שנים, ויותר מ2 מגה בד סקטורים. מחיפוש שעשיתי ראיתי שיש אחריות על בד סקטורים (לא יודע למה אח שלי אמר שאין) האם היבואן של שתי הכוננים הנ"ל אמור להחליף אותם בלי בעיה בחדשים? מותר לו "למחוק" (לא פיזית) את הסקטורים הפגומים ולהחזיר לי תכונן "המחודש"? ובכלל אני אמור לפנות ליבואן או לחנות שקניתי ממנה? (קניתי מהחברה שמנסים לחזור עכשיו חזרה לעסקים :) אם למישהו יש טלפונים של היבואנים או לפח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יודע איך דיסק עובד וזה שתלוי בצבע והחומר איך הוא מחזיר אור אבל אני זוכר שבזמנו עשו עניין גדול מדיסקים שחורים ואמרו שהם טובים לגיבוי ממושך של מידע והם קריאים יותר וכו' אז מה באמת הם שווים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by SY,

שלום שלום (הודעה ראשונה בפורום תודה..) אז ככה: 1.אני מחפש לקנות הרדיסק 120 גיגה, עכשיו ברור שברור שבארץ זה עולה הון ובחו"ל הרבה פחות, יש לי קרובת משפחה שנסעה לניו יורק (חוזרת שבוע הבא אז מהר אנשים..) וזה רק עיניין של להביא לה את שם הדגם והיא מחזירה לי את המוצר.. חשבתי על אחת ההצעות שיש פה: http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=&submit=Go&description=120gb אני לא זקוק להסברים מפורטים מדי.. אני סך הכל מחפש הרדיסק שלא ימות בעוד 3 שנים ושיחזיק כמו כל האחרים שהיו לי.. יפה אז זה היה 1 עכשיו לשני: 2.אז יש לי כאן 2 הרדיסקים שמחוברים למחשב: אחד בתוך המחשב והשני בתוך מה שנקרא "מגירה" שאני אקבל את השלישי הנ"ל כבר לא יהיה לי מקום (פיזית כמובן... ) בקיצור...…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Bone-Breaker,

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר?? הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם?? הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום! אז מה ההבדלים? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בעיקרון מכניסים דיסק, מסובבים עם מטלית שמחוברת איכשהו וזה מנקה את הדיסק. שווה עוגיה? ;D

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  18. קניתי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL 80 ג'יגה עם ה8 קאש, כך בכל זאת אמרו לי כי לא ראיתי מדבקה או משהו על הארד דיסק שמוכיח את זה ??? הדגם שהמחשב מזהה הוא: WDC WD800JB-00CRA1 אחרי שפירמטתי אותו אתמול והכל לא הרגשתי שהוא יותר מהיר מהקודם שלי- 60 גי'גה של מאקסטור עם 2 מגה קאש. בבדיקות שעשיתי בסנדרה 2003 ראיתי שהתוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר אלו שבכתבה שעשו צוות HWZONE על אותו הארד דיסק כביכול. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON 1400MHZ ASUS A7V-E SOCKET A ASUS GEFOECE 2 V7700 PRO DELUXE 64 SGRAM 512 SDRAM FLYVIDEO 98 YAMAHA 24*10*40 DVD ROM LG דרך אגב פרמטתי הפעם לראשונה בNTFS על פי המלצה של חברים. הנה התמונה שלא הבנצ'מרק שהרצתי, תגידו לי למה הוא ממש עלוב לעומת מה שאמור להיות... …

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by klingon,

בעת ההתקנה של ה RAID יש לבחור BLOCK SIZE. מה לבחור ? מה המשמעות של כל גודל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם אני יכניס דיסק של 900 מגה אני יכול ליצרוב אליו ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. Started by SEangel,

איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  22. Started by KGB,

שלום חברים... אני צריך המלצה ממכם על קניית צורב חדש התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח פלוס מינוס בתודה מראש לכולם...

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by yirmi_opp,

אני מתכנן טיסה לתורכיה לשלושה שבועות, בעוד כחודש וקצת, ויש לי 128 מ"ב ואני מאמין שזה לא יספיק לי, ואני לא מתכוון לקנות כרטיס רק בשביל הטיול. מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כרטיסי זכרון? ידוע משהו על מחיר?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by VolTAge,

אז יש לי את ה WD 8MB 80GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ויש לי גם הרדדיסק Nikimi 30GB 5400rpm. עכשיו, אם אני יחבר באותו כבל IDE את הניקימי כך שה WD יהיה ה Master והניקימי יהיה ה Slave, הביצועים יפגעו ? כי בכל זאת הניקימי הרבה יותר גרוע מה WD.. לפי מה שהבנתי לא אמורה להיות שום בעיה של ירידה בביצועים..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Boomer,

היום כשהדלקתי את המחשב היה כתוב ב-S.M.A.R.T.: Status bad Backup and Replace זה קרה אחרי שלקח לו איזה 30 שניות להדלק בהתחלה. זה אומר שזה הסוף שלו או שזה סתם במקרה קרה...? אם זה ממשיך לקרות, פשוט יחליפו לי אותו אם אני אראה להם שזה מה שקורה?

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים