אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש הציעו לי בחנות לקנות שני כוננים קשיחים 1) sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor ------- אליו תישב המערכת (זה הכרטיס העיקרי החזק) 2) sata 2 - 200 gig 7200 rpm 8mb --------- פה צריך לשבת ה"מחסן" עכשיו מה ההבדל בין sata ל sata2? מה ההבדל בין 8mb ל 16mb? האם sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor חזק ומהיר מאוד? אשמח לקבל תגובות נוספות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. (זה גם יחסוך לי את הכאב ראש של להתקין מערכת הפעלה מחדש) עכשיו השאלה שלי היא: האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים???
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של wd 500gb aaks ניכנסתי לאוורסט וכתוב שאכן הדגם נכון אבל כתוב בסוגריים (465gb,IDE) מה אומר ה ide? זה אמור להיות sata 2 ולא IDE!! למה זה קורה אולי לא חיברו טוב?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכל הקהילה. אני נכנסתי לקהילה במטרה לספק את יצרי בכל מה שנוגע לפנאי. אני לא מבטיח הרבה אבל אני חושב שאני פה לטווח הארוך. עכשו לבעיה,אני מנסה לשמור תיעוד של חיי כנער. ובבקשה אל תתפקעו מצחוק בפורומים אחרים נתקלתי בתגובות כאלה). אני מנסה לשמור תיעוד ווידיאו של חיי בחדרי בלבד,אני לא מענין לשמור תמונות או משהו כזה,אלא רק ווידיאו נטו. יש לי מצלמת רשת פשוטה מאוד ואין פה אפשרות מובנת להתעורר בזמן תנועה,תכונה שבה אני מעונין. אז קודם כל איך אני יכול להפעיל את המצלמה שלי כך שהיא תתחיל להקליט רק כאשר יש תנועה?. ב.כמה בערך מקום זה יקח?,אני לא מעונין לשים את זה על הדיסק הקשיח מטעמי בטיחות,לאן אני יכול להפנות את החומר המצולם?,האם דיסקים רגילים לצריבה יספיקו לי?. ואנא,אם איך…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעו יש לאבא שלי יש 3 מחשבים בעבודה שעובדים עם איזה תוכנה ורק תקבצים שלה צריך לגבות עכשייש לי שאלה יש לו עוד מחשב בעבודה שהוא סתם לא טוב ש לו כרטיס רשת אבלרציתי לדעת אם אפ]ש לחבר אותו לשלושת המחשבים ושהוא יגבה מכולם או אפילו רק מאחד שיגבה? לכולם יש כרטיסי רשת..ויש גם כבלים והכל..
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, הותיקים ביניכם אולי זוכרים בעבר חיבור כוננים קשיחים בשם SATA EXPRESS שהיה אמור להיות המשך ישיר לחיבורי SATA. החיבור היה קיים בלוחות דגל עד סוף 2014 ובשוק בקושי היו קיימים מוצרים שתאמו לחיבור זה שנזנח לטובת M.2 ופתרונות אחרים. הממשק תומך תיאורטית בקצבי קריאה וכתיבה של עד 10 מגה-ביט לשניה וחברת אסוס נכון להיום היא היחידה שמייצרת מתאם לחיבור זה. קישור לדף המוצר ההתקן של אסוס מאפשר לחבר בממשק RAID0 - שני כונני M.2 וחיבור ההתקן בכבל SATA EXPRESS ללוח האם. את ההתקן רכשתי, הוא אינו יקר. הבעייה היא שהביקורות על המוצר ישנות מאוד עם כונני M.2 ישנים ואיטיים ומערכת הפעלה ווינדוס 7 לא ידוע אם ההתקן תומך ב NVME. אם מישהו מכיר את ההתקן או חיבור SATA EXPRESS והתנסה בחי…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ישלי סרט במחשב בפורמט divx ואני רוצה לצרוב אותו ולראות אצל חבר שלי בפלייסייטשן.. השאלה שלי היא באיזה פורמט אני אמור לצרוב כדי שאני אוכל לראות את הסרט, ויש לו צ'יפ בסוני.. אההה ועוד שאלה, הסרט שוקל 702 מגה יש איזה מצב להוריד 2-3 מגה כדי שאני אצרוב על דיסק של 700?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את ה-G3 המדובר של סמסונג בעקבות המלצות כאן בפורום. (שתכלס אני לא מבין אם הוא טוב\ לא טוב אבל ) ויש לי כמה שאלות לראות אם הוא באמת מתאים לצרכים שלי. 1. אני מחפש כונן שיהיה נטו כונן אחסון. בלי כל מיני תוכניות ו"טכנולגיות" שמובנות עליו וכאלה (היה לי DOK עם כל מיני U3 ותוכניות "חדשניות" שהפכו אותו ללא שמיש עבורי. למשל היו לי איתו בעיות בחיבור לDVD שלא קרא אותו בגלל זה. לPS3 ועוד...) 2. הדיסק יהיה פעיל רוב היום בפעילות די אנטסיבית - יש עם זה איזה שהיא בעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן SSD 120 GB למחשב נייד מדגם asus 1215b. עם 8 GB זיכרון ו win7 64 bit כרגע יש לי כונן רגיל של 500 GB ואני רוצה להחליף אותו. יש לי שתי שאלות: [list type=decimal] [*]עד כמה החלפת הכונן תשפר מהירות המחשב? אני משתמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס והרבה visual studio לצורך לימודים. [*]מערכת ההפעלה מגיעה בתוך המחשב, להבנתי על הכונן הקשיח, איך אני מעביר אותה לכונן החדש? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות כונן של 3 TB פנימי (יש לי חיצוני של 1 וזה כרגע מספיק, למרות שלא ברור לי איך היום כונן חיצוני עולה כמו פנימי). באופן עקרוני - אני מחפש כונן סטדנרטי שייתן תמורה טובה לכסף, ראיתי שהמחיר של כוננים 3TB היום הם בין 500-600 שקל. כרגע יש לי במחשב כונן 640 של WD מהסדרה הכחולה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. על הכונן החדש יותקנו משחקים וגם ישמרו תמונות וכד'. אבל בגלל המשחקים חשוב לי שהכונן לא יקרטע. רציתי לשאול האם יש כיום HD עדיף בנפח הנ"ל ? האם יש סדרה שהיא מומלצת במיוחד ? או שיש דגמים שבהם חשוב לבדוק את תת הסדרה ? האם ידוע על איזו סדרה בעייתית של אחת היצרניות ? בכלל לפי מה שהבנתי בתכלס כל הכוננים היום זה או WD או SEGATE (שפשוט קנו את כל השאר) ? ראיתי דרך …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח את הנושא במקום הלא נכון. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי כבר דיסק קשיח טוב (WD Caviar black 1GB) שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה והרבה תוכנות שונות. הבנתי שזה סיפור להעביר אותו למחשב חדש. איך אני יכול לדעת לפני הקנייה מה הסיכוי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ידוע שזה הרדיסק אחד המהירים שיש כיום בשוק. אך רציתי לדעת במידה וההרדיסקים האחרים שלי איטיים ממנו, האם זה מונע ממני לממש את מלוא פוטנציאל המהירות שלו בהעברה\קיבולת? יש ברשותי 500GB AAKS של WD 640GB AAKS של WD ועכשיו מוסיף Samsung SP F3 1TB ועוד שאלה קטנה, בגלל שהוא המהיר ביותר מבין הדיסקים שלי, על איזה הרדיסק לשים את המערכת הפעלה ועל איזה הרדיסק להתקין את כל המשחקים בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל. תודה רבה! ;D
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לפניי שאני קונה דיסק קשיח חיצוני רציתי לדעת איך אני בודק אם יש לי כניסת USB 2? אני קונה את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809 הוא יתמוך במערכת הפעלה 7 נכון? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלחתי היום את המחשב שלי לתיקון כי ההארדיסק עשה המון רעשים נהרגע שקניתי טותו,בקיצור התקשרו אלי עכשיו מהחנות ואמרו לי שזה לא בעיה בהארדיסק וזה הדגם לי זה נראה מוזר שWD ימכרו הארדיסק כל כך מרעיש...הדגם של ההארדיסק הוא WD 1002 FAEX 1TB SATA 3-BLACK הדגם הזה באמת עושה כל כך הרבה רעש לפעמים אי אפשר להיות עם המחשב באותו חדר(במיוחד אם אני עושה סריקה של האנטי וירוס ) כי הרעש בלתי נסבל?וגם הם אמרו לי שאם אני רוצה הם יכולים להחליף לי לחברה אחרת שקוראים לה Hitachi השאלה אם היא טובה כמו WD ושווה כמו ההארדיסק של WD כי ההארדיסק ששילמתי עליו עולה דיי הרבה ואני לא רוצה שיחליפו לי להארדיסק יותר זול ובסוף שילמתי יותר על הארדיסק שהוא זול. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי צריך להחזיר להם תשובה…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום.מעונין לדעת מה הבדל.בין שתי גירסות. WD20EARX לבין WD20EZRX ומה יותר מומלץ. מדובר בחברה Western Digital.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רציתי מה המהיות של דסק הקשיח הזה 80GB SATA? שנימצא ב-KSP הוא 7200?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מצטער שאני נוב אבל לא מצאתי תשובה לכך בFAQ מישו יכול לתת לי הסבר מה זה RAID ? ומה זה RAPTOR ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בבית איזה שמונה הארד דיסקים שרופים ורצית לדעת אם יש אולי מקום שאני יכול לשלוח להם את הארד דיסקים והם יתנו לי עליהם כסף???????????????????? או אם אפשר לעשות איתם משהו אחר חוץ מלזרוק אותם??????????????????
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-). הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי. הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. יש לאחותי כמה דיסקים של מוזיקה(רגיל- Audio CD לא MP3) בוא נגיד שאין לי מושג מה עבר עליהם, עכשיו היא רוצה שאני יעשה עוד עותק של הדיסק ואין לי שיטה אחרת להעתיק את הקבצים למחשב חוץ מ-WMP שזה תהליך שלוקח כ-7-9 דקות פחות או יותר.. עכשיו הצורב קומבו חדש וחבל לי עליו...השאלה שלי היא אם דיסקים שרוטים(האמנם היא טוענת שהם פועלים טוב ברכב בלי קפיצות וכו') יכולים לגרום לכונן לא לפעול או "לדפוק" אותו בצורה מסוימת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ככה , קניתי דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל : wd320ys 16 mb sata2 raid והחזרתי אותו לחנות בגלל שהוא היה מצפצף לי מידי פעם , וגם נתקע באמצע העברות קבצים , נותן שגיאה בשם windows delyded fail וגם הרצתי עליו את בדיקת דיאגנוסטיק של ווסטרן דיגטיל וזה נתן fail . כלומר , מדובר בדיסק פגום. עכשיו החזרתי אותו לחנות ואני צריך לקבל דיסק חדש.. וראיתי שיש דיסק בעל אותו נפח כמו שלי , wd320ks 16mb sata 2 עכשיו הדגם הזה זה אותו דבר רק בלי ה raid ויותר זול במשהו כמו 100 שקל. מה זה ה raid הזה בכלל ? אני חשבתי שזה יותר מהיר בגלל זה הזמנתי את הדגם של ה raid יכול להיות שיש אי התאמה בין ה raid ללוח אם שלי ובגלל זה היו לי כל הבעיות עם הדיסק ? יש לי לוח אם msi 6728 נראה לי עם צ´יפסט של אינטל משהו בש…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-