אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם... במחשב כרגע יש לי את הNEC ND 3550(בשימוש כבר שנתיים), הגיע לידיי מחבר LG GSA 4167B(בשימוש של שנתים וחצי-שלוש). עכשיו,השאלה היא האם כדאי להחליף לLG או להישאר עם הNEC? עד כמה יש הבדל ביניהם? החיבור הוא IDE, ואיני מעוניין בקניית צורב חדש אז בבקשה להימנע מלהציע צורבים אחרים. תודה .
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
SSD :Drive #1 - INTEL SSDSA2M160G2 (149 GB) ssd x25-m 160gb Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L windows 7/8 64bit איזה עוד פרטים חשובים צריך ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוס אני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועים איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות האם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי? אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2 אבי
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצורך גיבוי. יש לי בבית רשת מחשבים ואני רוצה להיות מסוגלת לגבות מהרשת (לחבר לראוטר) אבל גם להיות מסוגלת לגבות דרך USB. האם יש דיסק עם חיבורים כאלה? תודה, מיכל
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ולפטופ. איך אני מעביר ביניהם קבצים? הלפטופ חדש, והייתי רוצה להעביר את כל המדיה שלי מהמחשב הקודם אליו. דרך איזה חיבור\כבל\whatever זה מתבצע?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, יש לי dell G3 15 שקיים בו כבר כונן היברידי אבל הוא דיי איטי. האם הssd הבאים יתאימו לי למחשב? ואיזה מהם עדיף? https://www.amazon.com/Crucial-500GB-NAND-NVMe-PCIe/dp/B07J2WBKXF/ref=sr_1_8?keywords=ssd+nvme&qid=1581804188&sr=8-8 https://www.amazon.com/Blue-NAND-500GB-SSD-WDS500G2B0B/dp/B073SBX6TY/ref=sr_1_9?keywords=ssd+nvme&qid=1581804188&sr=8-9 https://www.amazon.com/Silicon-Power-512GB-Gen3x4-SU512GBP34A80M28AB/dp/B07L6DKM8V/ref=sr_1_2?keywords=ssd+nvme&qid=1581804270&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A14027459011&rnid=6797515011&s=pc&sr=1-2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר 12 כוננים של 64 גיגה בתור RAID 5. האם זה אפשרי? איזה HBA אני צריך לרכוש בשביל זה? האם ניתן להשתמש ב 2 HBA ?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן פנימי למחשב, בגודל של 500GB. קראתי את הסטיקי וראיתי שהכוננים המומלצים בגודל זה הינם הST3500418AS והST3500410AS, כשה410 אמור להיות שקט יותר. חיפשתי בחניות מחשבים, ה418 כמובן נפוץ יותר ומצאתי אותו במחיר זול מאוד של 240 שקל בKSP. את ה410 מצאתי ב295 שקל בפנדס. 1. ההמלצה עדיין בתוקף? כי היא ניתנה לפני חצי שנה. 2. ההבדל במחיר הוא 55 שקלים, שווה להשקיע בשביל ה410? 3. לא כדאי לקנות היום כונן עם 32MB באפר? למשל זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 4.בנוסף הלוח שלי תומך בSATA1, ממה שאני יודע לא תהיה לו בעיה להפעיל את הכוננים הנ"ל, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
יש לי מערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate x86 MSDN ORIGINALS (Hebrew)) במחשב הזה, אני מעוניין להתקין אותה במחשב אחר,לצרוב אני לא מצליח אבל להעביר ל-DOK כן, השאלה שלי אם אפשרי להתקין דרך ה-DOK את המערכת הפעלה ואם כן,אז איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd עם אחסון של 1TB (מחשב נייח לעריכת וידאו) על איזה חברה כדאי ללכת: Crucial ,wd,samsung? עד כמה השינוי בניהם ממש משפיע? (כמעט 150 ש"ח יותר על samsung) ואם ללכת על wd , על איזה כדאי ללכת גרסא ירוקה או כחולה? לא הצלחתי להבין את ההבדל בין הצבעים תודה רבה
-
- 37 תגובות
- 7.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בהנחה שצריך לבחור באחד מתוך שני הדיסקים האלה, בלי אפשרויות נוספות, במה הייתם בוחרים ולמה? אם לדעתכם ההבדלים לא קריטים בביצועים (קצת משחקים, אופיס, MATLAB ואינטרנט) אז תגידו גם. תודה
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צורב דיסק DVD, פתאום היה קול כזה והוא האט את הצריבה ואחרי זה חזר למהירות רגילה? ד"א הצורב מחובר slave אני קצת דואג כי זה צורב חדש, והדיסקים זה dual layer
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. (מקווה שפתחתי בדיון הנכון) אני הורדתי משחק, ורציתי שיהיה מוסתר, בגלל שהאחים כ"כ אוהבים את המשחק, ולא רציתי שיראו את ההתקנה. יש מצב להחזיר את זה שלא יהיה מוסתר..?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הלך לי הHD במחשב הנייד מסוג COMAPQ PRESARIO 1200 האם אני יכול לקנות גם של חברה אחרת , כמה עולה היום הכי זול ומאיפה אני יכול להשיג דחוף!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבה מגלובס: ייצוגית נגד אייבורי ו-KSP: מכרו כוננים פגומים של Seagate בתביעה בסך 160 מיליון שקל, שהוגשה גם נגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, נטען כי במשך כשנה וחצי מכרו הנתבעות כונן קשיח ממותג זה - למרות שידעו כי הוא פגום נועם שרביט 7/12/2009 לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים אייבורי ו-KSP ונגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כונן קשיח ממותג זה למרות שידעו כי הוא פגום. התובעים, עו"ד ארז יוסף ומאיר בן-שבת, טוענים באמצעות עוה"ד אלונה כביר ויצחק לוין, כי באמצע ינואר 2009 הודיעה היצרנית Seagate כי בסדרה מספר 7200.11 של כוננים קשיחים שייצרה נפל פגם בייצור, הגורם…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח נייד בגודל של 160 גיגה. שימוש עיקרי של גיבוי המחשב ולשימוש משני של עריכת וידאו. בבדיקה שערכתי גיליתי כי קיים הבדל במחיר של כ-100 ש"ח בין אלו המכילים 2 מגה נדיף לאלו עם 8 מגה נדיף. האם כדאי לבחור במקרה זה בכסף או בזכרון? מה בעצם יהיה ההבדל הביצועי בין שניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתקין עכשיו חלונות, כונן זה שמצויין למעלה, פורמט דרך ההתקנה של חלונות לוקח כמעט שעה יתכן:? או שיש בעיה בכונן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-