עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Armageddon26,

מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לקנות WD Black 1TB חדש דרך חבר בארה"ב ב-500 ש"ח, בעוד שבארץ זה נמכר בסביבות 800 ש"ח. האם הדיסק הזה אכן מפגין ביצועים טובים יותר מאשר למשל Samsung SpinPoint F3, שגם אותו אני יכול לקנות שם ב-500 ש"ח ? בקיצור, איזה משניהם עדיף לקנות, והאם זה שווה את הטרחה וההוצאה הכספית הכרוכות במימוש אחריות אם הדיסק נפגם ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by idan_v,

אני רציתי לקנות את הכונן Samsung EVO 840 120GB אבל נזכרתי שלא מזמן היה לו באג שפוגע בביצועים, אז עצרתי לרגע לבדוק אם זה הסתדר ועכשיו אני כבר לא בטוח מה לעשות. הבנתי שיצא לו מן עדכון שמתקן את הביצועים לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עוד פעם התחילו בעיות ועכשיו אני בדילמה. מה הולך עם הכונן? שוחרר/ישוחרר לו עדכון? כדאי לקנות? או שלמעשה אני אכניס ראש בריא למיטה חולה?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. צריך המלצה לכונן חיצוני או פנימי להתקנת משחקים ואיחסון קבצים. דרישות: כמה שיותר טרה, מפרט כמה שיותר טוב ומהיר, שיתמוך גם ביואסבי 2 וגם ביואסבי 3. אפשרי להזמין מחו"ל אם זה משתלם. יש לי במחשב כונן 1 טרה פנימי SAMSUNG HD103SJ וחיצוני 1 טרה WDC WD10 01FALS-00J7B1 בתוך קופסא thermaltake max 4 לאיחסון קבצים. אני צריך כונן חדש כי יש לי גם ps3 שבשביל להתקין עליו משחקים אני צריך לחבר אליו כונן חיצוני בפאט32. נראה לי שאשתמש לפיאס3 ב 1 טרה החיצוני שיש לי כרגע ובחדש אשתמש ככונן למשחקים ואיחסון קבצים. 3.5"? כונן פנימי/כונן+קופסא חיצוני/חיצוני יעודי? מפרט ודגמים מומלצים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by הנווד,

יש לי דיסק חיצוני של סיגייט 1T. לפני כמה ימים הוא עשה כמה רעשים, ניתקתי וחיברתי שוב לחשמל ומאז הוא הפסיק להיות מזוהה במערכת. הפעלתי תוכנה שתסרוק ותשחזר את כל הקבצים, ולמזלי הכל שוחזר במלואו, אך אין לי כרגע דיסק באותו נפח להעביר אליו את כל החומר. כלומר הדיסק תקין מכנית, ואפילו כנראה לוגית (יחסית), השאלה היא האם ניתן לשחזר את ה- mbr שלו. לצערי אין לי גיבוי של ה- mbr המקורי. שחזור כזה פשוט יסיים את כל העניין תוך דקה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by BuLa,

אני רוצה לקנות DVD-ROM בלא יותר מ-350 שקל... זה נראה לי טוב: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/Industrial/IndustrialProductDetails/0,1444,1742,00.html מה אתם אומרים עליו? יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by gkman,

מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  12. בלוחות החדשים סוקט 1151 יש חיבורים שלא יודע מה ניתן לחבר היום SATA Express port - האם ניתן לחבר אליו SATA 6 רגיל ? אני לא מכיר כונן בחיבור הזה USB 3.1 -ניתן מה לחבר אליו , אין כוננים או מכשירים לחיבור הזה כיום ? האם ניתן לחבר דיסק USB 3.0 או זה חיבור אחר ?

13. Started by marinazl,

יש ברשותי מצלמת וידאו Panasoniv NV-GS400 שמקליטה על MINI-DV. מהן האפשרויות להמיר את הקלטות לDVD או להעבירן למחשב בכל פורמט שהוא (פתרון ביתי קבוע, לא ללכת לחנות שמתמחה בהמרות ולהמיר שם). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, ראיתי שב lira.co.il מוכרים דיסק לצריבה של 15 גיגה, הם קוראים לו hddvd קישור: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=814&cat=1 האם הוא מתאים לצורב רגיל או צריך מיוחד, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Lurkers,

אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  16. איך אני בודק ssd alignment ? ביצעתי CLONE להארדיסק שלי אל ה-SSD באמצעות Paragon Migrate OS to SSD™, הם טוענים שהם מבצעים alignment במהלך בתהליך, אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא בוצע, איך ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by digitalseeker,

אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ערב טוב לכולם. לאחורנה הלך לי הצורב CDRW של MSI, והחלטתי לקנות צורב DVD. מקריאה כאן בפורום ראיתי שבגדול מומלצים שני צורבים LG: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6203 NEC : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5893 הLG הוא בעל שנה אחריות, והNEC שנתיים אחריות, מה שנותן יתרון לNEC. נכנסתי כרגע לאתר של PCH ומצאתי שם במבצע את הצורב הנ"ל של טושיבה: http://www.logicpc.co.il/heb/ItDetail.aspx?icom=5364 איך הוא בהשוואה לנק ולLG? בנוסף מצאתי גם את הפיוניר הנ"ל http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6003 שאמנם עוהל 420 ש"ח, אבל פיוניר זה פיוניר ויש להם שם טוב בצורבים. הבעייה היא שרק הנק הוא בעל שנתיים אחריות, וכל השאר שנה, האם יש מקומות אחרים שנית…

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by swg,

השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר

21. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Wolfboy,

עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. כותרת+ תביאו לי בבקשה הארדיסק כמה שיותר גדול בנפח.. רצוי איכותי D: התקציב הוא 350-360, אני קונה בRSM.. זה מה שמצאתי עד כה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1328 אבל אתם יותר חכמים ממני, אולי תמצאו לי משהו יותר טוב. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי כרטיס 128 גיגה של PNY שאני רוצה לפרמט אך משום מה הוא פתאום ננעל על מצב קריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה.. ניסיתי הכל, דרך מק ודרך וידוס, דיסקפארט וכל דבר שעלה על דעתי כולל מה שמצאתי באינטרנט. הכרטיס מפורמט ל-exFAT אם זה משנה.. אשמח לעזרה! תודה רבה!

25. Started by wons,

סיגייט באמת עד כדי כך גרועים שהמחיר של ווסטרן דיגיטאל כפול משל סיגייט?!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.