אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי 2 הארד דיסקים, ישן, MAXTOR 40GB ATA, מחובר דרך IDE וחדש, WD 500GB SATA. מה שאני רוצה לעשות זה ככה. לגבות קבצים מההארד דיסק החדש להארד דיסק הישן. קבצים כמו מוזיקה, תמונות, סרטים, הורדות וקבצי ISO לאחר הגיבוי אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק החדש, לשנות מערכת הפעלה (windows 7). ואז אני רוצה להעביר את כל מה שגיבתי על ההארד דיסק הישן לחדש. האם זה אפשרי ? עוד כמה שאלות. מחר אני מקבל HD חדש של 1TB WD. האם אני יכול לעשות RAID בין ה1TB ל500GB? ואם כן איך אני עושה את זה? במידה ואפשר, האם אני יכול פשוט לשמור את כל הקבצים מהארד דיסק של ה500GB (לא לפרמט). וכשאני אתקין את מערכת ההפעלה החדשה על ההארד דיסק של ה1TB, להעביר את מה שהיה לי על ה500GB ואז לפרמט גם אותו? (אם בילבתי פ…
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן ומבקש עזרה. התחדשתי בHDD WD 500GB עם חיבור SATA. פתחתי את המחשב על מנת לחברו. צריך 2 כבלים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר [כתום]. אז זהו שגדול יותר יש לי פנוי, אך על הלוח יש 2 יציאות קטנות כתומות ששניהם תפוסות על ידי הדיסק קשיח הנוכחי שלי, שאני רוצה להשאירו [החדש הוא בנוסף] וע"י הצורב. מה עליי לעשות? איך אחבר אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית - מתי שאני בא לחבר כונן למחשב, אני צריך לפתוח את המארז, להוציא את הברגים, ולהוציא את הכונן מבפנים? או שאני דוחף אותו אותו החוצה ומוציא אותו מבחוץ? אותו דבר לגבי ההרכבה - אני מכניס את הכונן דרך החור מבחוץ או שאני מכניס אותו מבפנים המארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם תהיה השפעה של הרכישה של מקסטור על הכוננים הקשיחים שלהם?? כי אני מתכנן לקנות מקסטור ואם לא אז WD...מה כדאי??
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
[table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה HD Tune על שני הדיסקים הקשיחים שלי במחשב והנה התוצאות: דיסק קשיח ראשון http://img70.imageshack.us/img70/5950/80gb.jpg דיסק קשיח שני http://img29.imageshack.us/img29/1921/20gb.jpg אין לי מושג מה התוצאות אומרות, אשמח להסבר מה זה כל דבר שם. ואיזה דיסק קשיח מביניהם יותר מהיר ולפי איך ידעתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ישנו התקן לחיבור דיסק קשיח דרך ה- USB ששמו USB 2.0 to IDE Adapter Cable ,האם ההתקן הוא שווה או שהוא בעייתי בצורה כל שהיא? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח ASUS P5B DLX, עם חיבור חיצוני של SATA. רציתי לשאול אם אפשר לחבר כל HD SATA לחיבור הזה, והאם החיבור הזה מחייב לחבר את ה- HD למתח כלשהו?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD עם חיבור SAS והבנתי שיש דרך לחבר אותו ל PC ע"י כרטיס הרחבה מסויים שמתחבר לאחד הסלוטים של ה- PCI, אם מישהו מכיר משהו כזה - אשמח לשמוע תגובות(וביקורות לגבי) + אשמח לקבל לינק לאחד המוצרים הללו...( או לפחות את השם המדויק שלהם באנגלית) אני מחפש משהו כזה : http://www.supermicro.com/products/accessories/addon/aoc-sat2-mv8.cfm אבל אני לא יודע אם יש משהו מומלץ יותר לשימוש..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הסתכלתי בשאלות נפוצות של הפורום כדי לחסוך את השאלה אך אני לא בטוח באפשרויות שעומדות לפני. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש, שיצטרף לאחד שכבר מותקן במחשב. הכונן הוא F3 של סמסונג כך שהחיבור הוא SATA, יש לי כבר כונן WD שמותקן ומנצל את החיבור הזה מהספק כוח ואין עוד אחד פנוי. השאלה: האם יש איזשהו מפצל לחיבור הSATA עצמו? כלומר שיתחבר לSATA מהספק וייתן שתי כניסות של SATA במקום. הסיבה שאני שואל היא שאין לי מולקסים פנויים במחשב בשביל מתאם של SATA ואם אין אפשרות כזאת או פיתרון אחר אצטרך לקנות גם בשביל זה מפצל ואני רוצה לדעת מראש מה הציוד הנצרך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לצות,קניתי כונן חיצוני , עם חיבור USB ,והשאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את הכונן שיהיה כמאסטר , ושיעלה עם מערכת הפעלה ? בבקשה התיחסות.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכבל של הצורב ליציאה השנייה של הide בהפעלת המחשב זה נתקע בPost ואומר שסורק התקני ide משהו כזה.. בביוס בדקתי ושני היציאות עובדות. וניסיתי את כל האפשרויות ג'ימפור.. מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רכשתי HD של SATA2 אבל משום מה יש לי רק חיבור אחד מהסוג שרואים בצד שמאל בתמונה והוא כבר בשימוש ע"י HD SATA2 אחר.. אבל יש לי עוד הרבה חיבורים לבנים שאפשר לחבר ל HD IDE רגיל.. איך אוכל לחבר את HD ה-SATA 2 השני שלי ?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-