עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by לד,

הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by original,

האם המוצר Samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI מKSP ב550 ש"ח משתלם? זה מוצר טוב כמו סדרת הF3 שכולם ממליצים עליה של סמסונג, או שיש פתרונות טובים יותר לנפח 2T?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום יש לי שאלה... האם הדיסק הקשיח Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הוא באמת איכותי ביחס לשאר הדיסקים הקשיחים של ה-1טרה? הוא בא לפי מה שכתוב עם 32MB באפר לעומת דיסק של WD שבא עם 64MB באפר השאלה אם זה חשוב כל כך להוסיף עוד 100 שקל על 32MB זיכרון באפר נוסף??? ידוע לי שהבאפר עוזר בהעברת נתונים וכתובות התחלתי לא מזמן ללמוד מחשבים אבל אני עדיין לא בקיא בזה מספיק... אשמח לתגובות והסברים בתודה מאור...

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

לפי מה שהבנתי סאטא ניתן להחליף/להוציא שהמחשב עובד.. אז רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה ההשלכות? תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. בנוסף ל ssd שאני קונה, בקשר לדיסק קשיח: דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3000DM007 3TB לפי מה שראיתי הוא 5400 RPM ,למרות שחלק מהאתרים רושמים 7200 האם זה אומר או מעיד משהו על המהירות שלו שהוא יותר איטי מעט ? כי דגם אחר של 2TB - ST2000DM008 הוא כן 7200 לפני שאני קונה אז בהצעת מחיר רשום לי שדיסק קשיח מ 3TB חייבים לפצל ל 2 מחיצות- GPT ולא MBR, זה חיסרון מסויים או סתם?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  7. Started by BRPOQNT,

יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by rani,

האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  11. היי, אני מעוניינת לחבר למחשב שלי דיסק קשיח 1TB עם מארז חיצוני בחיבור ESATA. לשם כך אני מתכוונת לרכוש דיסק קשיח ומארז חיצוני מתאים. איזה מארז חיצוני תומך ב-ESATA ומומלץ למטרה זו? הרכישה תתבצע בזיגזג 2000 אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוצרים מהאתר שלהם. המפרט של המחשב שלי בצד, נראה לי שאין לי ESATA בלוח אם ושאצטרך לקנות מתאם איזה משני המוצרים הבאים לקנות? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9056 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9055 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. היי. החלפתי דיסק קשיח בנייד, ואת הדיסק הקשיח שבא עם הנייד הפכתי לדיסק חיצוני. לא פירמטתי אותו כי היו לי שם קבצים חשובים. כשהדיסק הקשיח היה בנייד, היתה עליו מערכת הפעלה Windows7, עם מחיצה בשם System Reserved. כעת, כשהדיסק משמש אותי לאחסון בלבד, ואני מחבר אותו לUSB למחשב כלשהו, מופיעות לי 2 partitions. איך אני מוחק את המחיצה של המערכת ששוקלת כמאה מגה? העניין לא היה מפריע לי כל כך אבל כשאני מחבר כל פעם את הדיסק הנייד הוא פותח לי אוטומטית את המחיצה של המערכת במקום את המחיצה של הגיבויים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בזמן האחרון אני חשבתי על לקנות דיסק חיצוני לגיבוי של מידע. עכשיו... יש כמה דברים מבחינת תמכור שאני לא מצליח להבין. הנה דוגמא: דיסק 3.5, 7200, 16MB, USB 2 של 500GB עולה 369 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 ודיסק דומה אך עם 8MB ורק 250GB עולה 425 ש"ח. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 כמובן שזה לא רק בחנויות האלה ולא רק הדגמים האלה. זה רק דוגמא. למה זה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by netanel1,

האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata? ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים? האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Matankzr23,

בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by com555,

האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. ראיתי שהמחירים של הדיסקים הקשיחים של טושיבה זולים משמעותית כיום משאר החברות. 500GB ב379 ש"ח במקום 500 ומשהו. איך הדיסקים של טושיבה? נחשבים אמינים? מומלץ לקנות אחד כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  18. מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by sPoiled,

אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם.... יש לי את הצורב הנ"ל ורציתי לדעת האם אני יכול לצרוב על דיסקים בגודל 9 גיגה? ואם כן איך אני עושה את זה?האם צריך דיסקים מיוחדים לכך? ואם לא אז אם מישהו יכול להמליץ לי על צורב טוב שכן עושה את זה אני אשמח...(טוב במחיר עממי...) תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by commander,

רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by michmich99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by HumanFly,

שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים