אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
הסידרום שלי הלך :\ אני קונה חדש.. רק הפעם אני רוצה שיהיה דיוידי.. אני לא מחפש משו ממש מיוחד רק משו אמין ויש לו ביצועים סבירים+ המחיר סביר! ואם אין לכם גדמים מסוימים אז תתנו אולי רק חברות שאתם יודעים שטובים בתום והם אמינים! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שמעתי על עדכון ביוס, אבל איפה מורידים ואיך מתקינים אותו? (מתאים לכל לוח?) תודה מראש למשיבים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
פתאום הdvd toshiba sd-r1002 לא קורא שום דיסק ומוציא הודאה בסגנון זה "אי אפשר לקרוא דיסק זה משום שאינו מאותחל" ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום הוא לא קורא שום דיסק למישהו יש מושג מה זה? תודות רבות למשיבים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
WD800JB 8MB ב PCMARK 2002 FREE קיבלתי 450 בערך.. וכולם מקבלים הזכרון שלי קיבל איזה 5000 והמעבד גם בערך.. זה טוב? במיוחד ההארד דיסק.. זה מה שמריד אותי יש לציין שהוא בלי ג'מפר על FAt32+xp pro sp1
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש דיסקים מסויימים שעדיפים על פני אחרים? מה לדעתכם הדיסקים הטובים ביותר לצריבה? השתמשתי קצת בGPT עד שהבנתי למה הם כל כך זולים, אחר כך עברתי לSILVER LINE אלה דווקא היו מעולים עד שקניתי צורב של LITE-ON ונראה שהם לא הסתדרו כל כך יחד כי ברגע שצרבתי מעל X40 הדיסקים נדפקו ועכשיו אני משתמש בMAXELL וMEMOREX חשוב לי שהדיסקים יהיו אמינים, GPT אני יכול להגיד לכם שאחרי שנה גג אפשר לזרוק אותם לפח.. לא שווים כלום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ! קניתי את ה-HD החדש שלי סוף סוף הוא שקט פי כמה מהקודם שלי ונחמד סוף סוף 80GB , במארז שלי (Chieftec) יש מאוורר מול ה-HD... עכשיו הדגם שהמחשב מזהה הוא WDC WD800JB.....זה הדגם נכון ? ב-HD הזה יש חיישן טמפ' ? הורדתי תוכנה והיא מודדת 27-31 מעלות צלסיוס....זה סביר לא ?
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה כל השטויות האלה סטא אטא ויש עוד כמה כאלה מישהוא מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מזה כל הדברים האלה תודה רבה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן DVD, מתלבט בין LITE-ON לבין TOSHIBA... אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן גם המלצות אחרות
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את הDMA דרך מנהל ההתקנים (מישהו מכיר שיטה אחרת?) ביצועי הקריאה של הכונן מאוד נמוכים אבל בצריבה הוא בסדר גמור כבר שנה של צריבות בלי דיסק אחד דפוק ;D הכונן למעשה קורא יותר נמוך משהו יכול לצרוב... והוא צורב מעולה.... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM כי שלי הלך. שמעתי שה-LG נוטים להתפוצץ?! אז חשבתי על האסוס. אני מחפש CD-ROM אמין וטוב.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-