אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עד היום היה לי הארדיסק רשת WD My Book world לצערי הוא התפגר ולכן אני זקוק לחדש. מה שגיליתי על הדיסקים של WD זה שאפשר לפענח את המידע שעליהם רק עם לינוקס במקרה שמשהו קורה.. וגם אין שום גישה להארדיסק מלבד הרשת.. אז אם יש כונן רשת שכן יש אליו גישה ולא רק דרך הרשת במקרה שמשהו ישתבש.. או שהרשת תדפק.. אני אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני מתחיל להכיר בעובדה שנגמר לי המקום לסאמפלים וVSTים בכונן הקשיח של המחשב הנייד שלי, אני יוצר מוסיקה עם CUBASE אגב רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם עבודה בזמן אמת עם סאמפלים שמיובאים מתוך כונן חיצוני והאם העבודה היא חלקה כמו כן - אם אכן יש כאן מישהו כזה - אשמח להמלצות לכוננים חיצוניים / "פנימיים" עם מארז חיצוני ועל איזה חיבור ממליצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות הדיסק קשיח חיצוני ואני לא יודע איזה חברה לקחת? 1.Samsung S2 Portable 3.0 1000G 2. Verbatim- Store n Go 1TB HDD USB 3.0 3. SILICON POWER 2.5" 1TB D10 USB3 או משהו יותר טוב מאלה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו הצליח את המדריך הזה? שמע על זה פעם? http://nothickmanuals.info/doku.php?id=minivmac לא הבנתי איפה זה ה1.img ??? (אם זה מתאים למק אז מצטער)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דרוש נפח של ~250G כרגע אני מנצל 150-180G מתוך 300G של כונן מכני שיוחלף בקרוב. מה מומלץ כרגע בשוק ומה טווח המחירים? תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כונן 1TB במחשב בבית והוא התמלא לגמרי(נשארו 70GB פנויים ואני צריך להעביר אליו משהו של 110), אז החלטתי לקנות כונן של 2 או 3 טרה ולקחת אותו איתי עם הלפטופ(כי המחשב בבית לא בדיוק נשמר וכל מה שישאר עליו כנראה ייהרס בשנה הקרובה), ולהעביר אליו את כל המידע של הכונן טרה ולשמור אותו למאוחר יותר. אבל נתקלתי בכמה הגבלות: 1. אני בד"כ בטכניון, ואי אפשר לסמוך על החשמל שם שישאר דולק 2. אני צריך לפחות 2TB וכנראה שאני אמלא גם את זה תוך זמן קצר 3. עדיפות לUSB 3.0 מצד שני, אין לי הגבלת ניידות והכונן ישמש בעיקר לאחסון בטווח הארוך ושליפה מדי פעם(נגיד פעם ביום הורדה של בערך ג'יגה מהכונן ופעם בכמה חודשים העלאה של בערך רבע טרה) מה דעתכם? יש לכם המלצה לכונן(בטווח מחיר בריא לדברים האלה כמובן)…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ואין חיבורי SATA רק IDE רגילים.. מה ניתן לעשות עכשיו? ראיתי שיש כזה מתאם : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 זה דבר שיעבוד? אם לא מה כן? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני עובד מהבית, ואני מחפש אמצעי אחסון שיתן מענה גם לצרכי העבודה (קוד, מסמכים) וגם לצרכי הבית (תמונות, סרטים וכו'). חשוב לי שהכוננים יהיו ניתנים להחלפה, ושיהיו לפחות 2 מגירות (עדיף 4) מאחר ואני רוצה RAID בשביל יתירות. אני חייב להגיד שגם אחרי קריאה של כמה אשכולות, לא הצלחתי לגמרי להבין את ההבדל בין NAS מוכן לבין מארז דומה שניתן לבנות במחיר יותר נמוך. האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל? באמינות? בכל אופן, אני אשמח להמלצות ספציפיות (NAS / מפרט מוגדר). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צורב LG GSA-4167B X 16 צורב LG GSA-4165B X 16 איזה מהם טוב יותר? וגם איזה דיסקים DVD לא יקרים אך טובים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עשיתי סיסמה לכרטיס micro sd דרך המכשיר ושכחתי אותו, הכרטיס לא נקלט בשום מכשיר אחר שאינו של נוקיה וגם לא בקורא כרטיסים במחשב, קראתי שיש דרך להתקין תוכנות שקוראות במכשיר את הקבצים הנסתרים (x-plore fexplore) שבמכשיר ושם אפשר למצוא את הקוד, אבל אני לא מצליח להתקין אותם במכשיר שלי. יש אולי דרך אחרת לפרוץ את הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 SamsungF3 1TB שנמצאים ב RAID0 עם לוח Asus P5Q Deluxe. זה מחיצה אחת GPT. האם אפשרי לקנות לוח אם חדש וזה יעבוד או שצריך לעשות משהו או שיש אפשרות לגבות ואחרי זה להעלאות את האימג' ?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-