עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, חשוב שהכונן יגיע עם שלט , בסכום של כ 400 שקל. הכונן ישמש לגיבוי חומר מהמחשב האישי ובעיקר לצפייה בסרטים,סדרות על ידי חיבור ישיר לטלויזיה. לכן חשוב שיגיע עם חיבור איכותי לטלויזיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. גדול מ250 ( רצוי 16MB ) הלוח הוא 8I945PL-G במחיר סביר . תגידו כדאי לקנות 2 של 250 או 1 גדול מ400 ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. לידיעתכם 2 חבילות של 25 מדיות DVD VERBATIM ב אופיס דיפו ב100 שח כל אחת במקום 130. מחפש שותף לקניה מאיזור השרון. 054-6292777 נ.ב המבצע בתוקף עד 20.1

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. שלום לכולם! קניתי היום דיסק קשיח של סמסונג F3 בנפח טרה ואני מעוניינת להריץ עליו בדיקה ולוודא שמצבו תקין לחלוטין. יש אתר או תוכנה מוכרת שיעשו זאת? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  6. יש לי שתי אפשרויות בין 2 צורבים דואל לייר שגם לייטסקריב הראשון צורב של LG ב145 LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail שהוא נראה לי ממש טוב +מגיע בקופסא שאני שונא כשהם לא והשני ‏DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata והשלישי ‏DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata‎ ושניהם אותו מחיר (המחיר דומה בין כולם אז לא אכפת לי מה הכי זול חשוב לי איכות ) ועוד שאלה כבר יש בארץ דיסקים של LIGHTSCRIBE שהם דואל לייר ואם המציאו פנטנט לאיזה מדבקה או משהוא צריך את זה דחוף למחר כי מחר יש לי טרמפ במיוחד לאיפה שמוכרים! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  7. אני צריך להעביר משני מחשבים נתונים עכשיו חשבתי על: 1)האם אפשר להעביר דרך USB? 2)והאם אפשר דרך SERIAL PORT ואם כן איך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Krazy-Hawk,

hello, which one is better, i want a RELAIABLE one that is not some gentle one who can't read disk that: lithly have scratches on it, or files that burned some cheap generic CD-R\DVD-R Media one who Writes Disks propery even at max speeds on regular cheap CD\DVD disks like the SilverLine or the LG i dont have a lot of money to spend on medias like the flawles TDK\VERBATIM DVD-RAM dosen't talks to me so i dont need that crap. does the NEC 3520 answrs on those demands ? or should i take the Sony 710 ? don't offer me other names cuz i have an option to chose only from those 2. thanks in advance

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום אנשים, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של Western Digital, הדגם המדויק זה WD1600JS. בהתחלה הכל היה סבבה חוץ מרעש חזק יחסית בזמן קריאה/כתיבה אבל בזמן האחרון אני מקבל מלא שגיאות של קריאה/כתיבה ולא מסוגל לשחק במשחק יותר משעה בלי שהמשחק יתן לי איזה error. רציתי לדעת אם זאת בעיה אופיינית להארד דיסק או שאולי זה איזה פאק במערכת הפעלה או משהו כזה... יש איזו דרך שאני יוכל לבדוק את המצב של ההארד דיסק שלי? דרך אגב... הרעש שאני שומע בזמן קריאה/כתיבה מעיד על איזו בעיה בראש קריאה של ההארד דיסק או שזה נורמלי? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by doronix,

שלום לכולם. יש לי נייד חדש (מזל טוב לי), אבל אני לא כל כך מצליח לצרוב איתו (נותן הודעה שהDMA לא מופעל ולא נותן להפעיל אותו), בגדול הוא גם לא קורא לי דיסקים כראוי (איטי ומשמיע דיסקים בצורה לא רציפה). החשד של הוא להתנגשות חומרה, למישהו יש כיוון מה עושים עכשיו? PHILIPS DVD+-RW SDVD8441 הצורב שלי....

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. שלום, יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS. הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש: 1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה. 2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא. אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ben-zone,

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Mandheling,

יש לי 103UJ ואני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני רוצה להוסיף דיסק נוסף וחשבתי על ה-103SJ, השאלה היא האם הוא שקט באותה מידה כמו ה-103UJ. מהירות פחות מטרידה אותי. כמו כן, האם יש דיסק 1.5TB ששקט כמו ה-103UJ ושמתומחר במחיר טוב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyal177,

שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הטכנולוגיה לחיבור שכבות של שבבי הבזק דרך הסיליקון עצמו מתחילה לקרום עור וגידים בעולם המסחרי, ותסייע לנו לקבל כונני SSD חסכוניים ומהירים יותר, בנפחים מוגדלים לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-tsv-של-טושיבה-תאפשר-לנו-לקבל/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by michaelg,

שלום, יש לי צורב של חברת LG שהיה בתוך מארז של מחשב נייח. היות והמחשב הנייח מת, חשבתי לשמור אותו ולחבר אותו בעזרת USB למחשב הנייד. ראיתי שלכונן הזה גם דרוש כוח חשמל ובאתרים השונים ראיתי רק מתאמים. האם אפשר לחבר את הכונן הזה למחשב נייד? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by KingAlpaca,

ברשותכם, עוד כמה שאלות להדיוטים: 1.האם ניתן לאחד/לפצל/לשנות וכו' פרטישנים כאשר יש בהם מידע? 2.מה זה "רייד" ואיך עושים את זה? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. רציתי להוסיף למחשב שלי דיסק נוסף, אשר ישמש כדיסק הראשי, בנפח של 1TB. לפי מה שראיתי בזאפ, הGB Deskstar 7k1000 750GB וה- Samsung GB HD103UJ מופיעים במחיר הנמוך מ 500 ש"ח. לפי מה שקראתי פה עדיף כרגע לא להסתבך עם ה-Seagate Barracuda ושאר הדיסקים כבר יקרים הרבה יותר. 1. האם אני מבצע את הבחירה הנכונה מבין שניהם או שעדיף דיסק אחר? 2. איזה משניהם עדיף? חשובה לי בעיקר המהירות, מכוון שהדיסק ישמש כדיסק הראשי שיריץ את מערכת ההפעלה. רעש וחום פחות חשובים (המארז שלי הוא Anteck P182 בעל יכולות קרור והשתקה גבוהות)

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. חיפשתי באינטרנט (גוגל) אבל לצערי הרב כל מה שמצאתי הוא רק חנויות וביקורות בלי מידע על סוג כרטיס הזיכרון זה מחשב כף יד HP RZ1710 עם מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקבל את "המידע" הזה אני ישמח תודה וסליחה על הבורות...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Wile E Coyote,

אני לא כל כך "אין" בנושאי הצורבים, אבל לאחרונה נתקלתי בויכוח קבוע שתמיד עולה ואף פעם אין לי תשובה עליו. עד כמה שהבנתי, כדי לצרוב סרט ל-DVD יש לרכוש צורב מיוחד אשר יצרוב על הדיסק סרטים לקריאה במכשירי DVD. עד לא מזמן אמרו לי שצריבת סרטים היא יקרה (המכשיר עצמו יקר) וזה עדיין לא באופנה, כך שאם אני אקנה DVD אני אצטרך להרשם לספריית DVD ולהשכיר כל הזמן סרטים. אבל לאחרונה שמעתי שהמכשיר עולה "רק" בסביבות ה-1000 ש"ח (כך התחילו הצורבים של המוזיקה בזמנו), ונוסף על כך שמעתי שזה אפשרי לצרוב סרט גם עם צורב מוזיקה פשוט! האם אני טועה באחד או יותר מהפרטים שציינתי? וכן, האם אפשר לצרוב סרט בצורב מוזיקה פשוט?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח חיצוני מתוצרת סיגייט המודל שלו זה srd0sd0, שנקרא backup plus, העניין שאני רוצה להשתמש בו כדיסק גיבויים לאימג'ים של מפרטים שונים של מחשבים, השתמשתי בכמה תוכנות שיכפול ואימג', ביניהם acronis 2012, העניין שהם לא מזהות את הדיסק, וגם אם הם מזהות הם לא נותננות לשמור עליו את קובץ האימג', יש למישהו המלצה על תוכנה או פתרון? תודה מראש.

25. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.