אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט בגודל 704 מגה איך אני יכול לצרוב מעל 703 מגה?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שמתי דיסק קשיחנוסף אצלי .. נראה לי שהוא מאט ת'עבודה או שזה פסיכולוגי ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק חדש של מאקסטור, 120 ג'יגה. אני מעוניין להתקין עליו את Win XP. האם מבחינת הגודל אני יוכל לעבוד עם FAT32 או שאני אהיה חייב לעבור ל-NTFS? מה גם בנוגע למחיצות? אני מעוניין בשתי מחיצות, אחת של 20 ג'יגה לוינדוס עצמו ותוכנות ...ומחיצה שניה של 100 ג'יגה לכל הסרטים, משחקים ומוסיקה. האם FAT32 תומך במחיצות בגדלים כאלה ???
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, במחשבי יש 4 סלוטים ל-IDE כאשר בכל אחד אני יכול לחבר 2 התקנים, חישוב פשוט = 8 התקני IDE 2 IDE יש על הלוח מובנים ועוד 2 IDE יש לי על כרטיס PCI שקניתי בכ-200 ש"ח. כך זה מחובר אצלי: IDE0 הארדיסק IBM 60 ג'יגה הארדיסק WD 13 ג'יגה IDE1 צורב ו-DVD עכשיו ב-IDE של הכרטיס, אני משתמש רק ב-IDE0 שעליו יש 2 הארדיסקים. עכשיו הגעתי לעיקר... אני קונה בקרוב הארדיסק 80 ג'יגה של WD עם ה-8 מגה באפר. רציתי לדעת איפה כדאי לחבר אותו? על ה-IDE1 שפנוי לגמרי בכרטיס PCI שקניתי, או ליד ההארדיסק של ה-IBM ב-IDE0 של הלוח-אם ואת ה-WD של ה-13 ג'יגה שנמצא שם עכשיו, להעביר לכרטיס PCI? איפה ההארדיסק החדש יפעל יותר ביעילות ויפגין יותר ביצועים? תודה רבה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניים להזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת את הגרסה הספציפית של ההרד, עזרה בבקשה. תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה לכונן שלי באמצעות תוכנה בשם System Speed Test, או בקיצור - speedsys. זו תוכנה אמינה שפועלת ב-dos ואין בעיה איתה. הכונן עצמו הוא מסדרת ה-D740X של מקסטור (דגם 6L040J2), והלוח הוא ASUS P2B (צ'יפסט - i440bx). הכונן אמור לפעול ב-UDMA6, הבקר שעל הלוח ב-UDMA2, כלומר הכל ביחד אמור לעבוד ב-ATA33 והנה התוצאות: maximal seek time: 16.34 ms average seek time: 8.67 ms track-to-track seek: 2.12 ms random access time: 12.54 ms buffered read speed: 9212 kb/s linear read speed: 34761 kb/s linear read speed: 9255 kb/s מה אני יכול להסיק מהתוצאות - בעיה בכונן? בעיה בבקר?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק ATA100 והכבל IDE הוא גם כן ATA100 אם אני קונה עכשיו HD חדש שהוא ATA133 ו8mb buffer 1)האם זה יעבוד בכלל? 2)איך זה יעבוד? 3)אם יעבוד,האם יווצר צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
זה משהו כמו קובץ BIN רק שאני לא מצליח לצרוב אותו זאת השאלה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן בגודל של 80GB . אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה נתונים כמו ATA ו- BUFFER אומרים. אשמח אם תסבירו לי את המושגים ותמליצו על כונן טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף חיבורי IDE כך שיהיה ניתן לחבר עוד CD/DVD או דיסק קשיח?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבין את המונחים שמתייחסים לכוננים, כמו rpm, ata וכו', אבל מה המשמעות המעשית שלהם? האם ההבדל בין 7200 סיבובים לדקה ל5400 הוא משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את המחשב על מנת שהוא יוכל להעביר לי נתונים ממחשב למחשב, קניתי כבל ב- 20 ש"ח שבכל קצה יש USB האם זה אפשרי ? ואיך אני מגדיר זאת על מנת שאני יוכל לבצע את העברת נתונים, האם יש תוכנה או משהו שצריך במיוחד לעשות?? בבקשה תעזרו לי. ??? תודה רבה זאביק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על עדכון ביוס, אבל איפה מורידים ואיך מתקינים אותו? (מתאים לכל לוח?) תודה מראש למשיבים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצורב הנוכחי שלי נהרס מהר מאוד (שנה בערך עם משהו כמו 100 צריבות, אפילו פחות) אני מחפש צורב חדש בתקציב של עד 300 שקל. הדבר שהכי חשוב לי זה האמינות, הביצועים פחות חשובים - העיקר שיצרוב ולא "ימות" אחרי שנה. בגלל שרוב הצורבים חוץ מהאיכותיים באמת נמצאים במסגרת התקציב ההתלבטות קשה מאוד, ולא מצאתי בשום מקום מידע בקשר לאמינות של הצורבים אלה רק בביצועים. ההתלבטות שלי כרגע היא בין LiteON , TEAC ו - ASUS אבל אם למישהו יש המלצה אחרת אני פתוח להצעות..
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם נרו אקספרס. שמעתי שניתן לצרוב על דיסק ולהשאיר אותו פתוח לצריבות נוספות (לא לנעול אותו). איך אני עושה את זה? תודה רבה!! שלומי
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרבתי לפני כמה ימים - אבל הכונן שלי לא מצליח לקרוא אותו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק וראיתי שהוא צרוב טוב ולא היו בעיות. כשאני נכנס ל-NERO ובודק את הדיסק התוכנה אומרת לי שהוא מלא ואת גודל הקובץ אבל שאני מנסה לפתוח אותו דרך ה-EXPLORER... שום דבר... עם דיסקים אחרים אין בעיה. יש משהו שאפשר לעשות? נ.ב. מדובר בצורב של BENQ X32.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כונן קלטות ישן, כל כך ישן שהוא אמר שהכונן שוכב אצלו מחוץ למחשב כבר כמה שנים. התחשק לי לראות מה ומי וניסיתי לחבר אותו, אבל אני לא בדיוק יודע איך ולמה. כאילו יש לי נסיון בלחבר כוננים וכו', אבל אף פעם לא חיברתי טייפ קלטות. בכל מקרה הכונן מתחבר לכבל פלופי. אבל אין לי מושג איך מגדירים אותו בביוס שמה יש אפשרות רק לכונני 3.5'' ו5.25''. מה לעשות שם? והבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להבין איזה כונן זה כדי להוריד לו דרייורים. הכונן מתאים למפרץ 3.5'' אבל הוא יושב בתוך מתאם ל5.25''. לא כתוב עליו כלום חוץ ממדבקה שכתוב עליה CONNER ופירוט של המתחים והזרמים ועוד מדבקה קטנה של EIM שאומרת שהאחריות נגמרת ב97. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש לי דיוידי רום של TOSHIBA (SD-R1612, לוח אם של אסוס (P34VX) ווינידוס XP. אני מנסה נואשות להפעיל את הכונן בDMA MODE אבל משום מה הוא מתעקש לעבוד ב PIO ONLY. מה כבר עשיתי? : 1. העברתי ל "dma if available" 2. נסיתי להוריד והלתקין מחדש את הסידירום / Secondary Ide. 3. לעדכן את הדרייברים האחרונים של via. 4. הביוס מזהה אותו כ DMA. 5. נסיתי דרייבר אחר של VIA שלא עזר. 6. החלפתי כבל ל80 פין 7. החלפתי את מיקום החיבור, לPrimary Slave עכשיו הוא (Secondary Master). 8. התקנתי מחדש את הוינדוס. כלום לא עוזר, הכונן תומך בDMA ועובד יופי על מחשב אחר עם לוח של Gigabyte. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תוכנת שיחזור מידע מכרטיסי זיכרון (פלאש) אני צריך מידע עליה משהוא מכיר? ,יודע?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-