אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אם מכשיר אחד ישומש לקריאת דיסקים, צריבת דיסקים וצפייה ב-DVD..יש משהו לא טוב בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום כולם אני מייעץ לחבר בקניית מחשב חדש יש לי מספר התלבטויות לגבי ההרדיסק ראשית, אני סגור על כמה דברים: מקסטור או WD 120 או 80 גיגה 8 מגה באפר ההתלבטות היא בין ATA100 או SATA ההבדלים במחיר הם בערך 150 ש"ח האם יש הבדל בביצועים ?? השאלה היא אם יש סיבה להוסיף כסף, והאם יש צורך להסתכל קדימה לעוד כמה שנים שאולי יפסיקו לייצר לוחות שיתמכו בתקן הישן של ATA100 , כי כשקונים מחשב חדש תמיד חשוב לדאוג שהחלקים יהיו רלוונטים לכמה שיותר שנים תודה מראש על התשובות טל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, חג שמח ושנה טובה בחודש האחרון לא יודע איזה מאנחוס נפל על המחשב שלי.. אבל זה הדפקט החדש... אני עכשיו מדליק את המחשב ומהארד דיסק בוקע רעש מוזר... כיאלו יש מנוע שמסתובב שם על "ריק" הארד דיסק בסדר (לעת עתה...) מה לפי דעתכם הבעיה? בתודה, לירן
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הסידירם משמיע רעשים מתכתיים בזמן שהוא בודק אם יש בפנים דיסק, או בתחילת תהליך הקריאה של דיסק כלשהו. הם זה בעיה מכנית, או בעיית BIOS של הסידירום? אני לא יכול לפתוח את הסידי, כי הוא באחריות(רק אתמול קיבלתי אותו)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DiskOnKey עם נגן MP3, מכשיר מחברה קיברית די פרימיטיבי שמאפשר שמירת קבצים ומשמיע את קבצי ה-MP3 השמורים עליו. כאשר המכשיר מחובר הוא מופיע כ-Removable Disk אך לא ניתן להכנס אליו. Windows נותן הודעה שהדיסק דורש פירמוט אך בעת פירמוט (לא משנה באיזה פורמט -FAT, FA32, NTFS) הוא נותן הודעת שגיאה ("Windows was unabled to complete the format"). כנ"ל בעת פירמוט דרך הדוס. Partition Magic בכלל לא מזהה את הכונן לעומת ה-Windows שמראה אותו ואף נותנת לו אות. היש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב Yamaha 24x10x40 עם 8MB Bufferועד השבועות האחרונים הייתי מאושר ממנו. יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בערך, ועד הזמן האחרון לא נפדק לי אפילו דיסק אחד! במשך שנתיים וחצי כמעט צרבתי מאות דיסקים ואפילו לא אחד נדפק. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות בעיות ולדפוק פה ושם כמה דיסקים, אחר כך כל צריבה דפקה לפחות אחד עד שאתמול נדפקו לי 7 דיסקים עד שהצלחתי. כמובן שעם מישהו יודע מה לעשות אני מעדיף אבל אם לא איזה צורב כדאי לי לקנות? אני יודע שיגידו לי ישר LiteOn אבל יש לו רק 2MB Buffer ואני לא רוצה שיתחילו להדפק לי דיסקים גם אם זה פעם בכמה זמן. השאלה שלי האם כדאי להשקיע יותר בPlextor שכמובן טוב יותר ומלא בפיצ'רים שיש שני דגמים אפשריים: ב490 ש"ח: 48x24x48עם 4MB Buffer: קישור לע…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרד דיסק של maxtor קניתי אותו לפני שנה ועכשיו הביצועים שלו ירדו הוא מתחיל לעשות מלא רעשים שהוא חושב והכל לוקח הרבה זמן אני צריך שמישהו יביא לי שם של הרד דיסק איכותי שימשיך לעבוד הרבה הרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ביצעתי לחבר שלי פורמט, והיה לו חומר ממש חשוב. האם אפשר לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות צורב חדש מתלבט בין הדגמים הנ"ל :Liteon LTR52246S or MSI CR52M אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי דיסק רב פעמי של פיליפס 700 מגה עם מהירות צריבה מקסימלית של כפול 12 והבדיקה של נרו מאשרת שאפשר לצרוב עליו 718 מגה.. יש לי צורב לייטון 40-12-48 LTR-40125S עם ה- FIRMWARE (קושחה היא מילה ממש, ממש מגעילה) הכי חדש מה אתם אומרים ? ..
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי ... אני מעוניין לקנות למצלמה שלי זיכרון CF סביר - לא במחיר גבוהה ומצאתי זיכרונות די זולים של PQI ... איך הם לדעתכם ? לא יעשו לי יותר מדי בעיות ? בכל מקרה הם הכי זולים שמצאתי - אז בטח יש להם איזה חסרונות ... אגב, איזה חברות טובות (ולא כל כך יקרות) יש לזיכרונות CF ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-