עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by violator,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש בנפח של לפחות 500gb הבנתי ששני הדגמים המומלצים הם ה wd והסמסונג (6400 ו 642jj) . על לוח האם שלי כתוב sata-3gb/s האם זה אומר שאני מחוייב לקנות את ה WD? והאם זה יהיה בסדר לחבר את ה HD החדש גם ב sata כשההרד דיסק שיש לי עכשיו מחובר ב sata? אשמח לתשובות תודה.

3. Started by ofir667,

חיברתי אייפוד למחשב דרך היו אס בי והוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא על hold), מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by ziv_r,

אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. היי, היום לקראת חג פסח והסדר מצאתי בארון HDD ישן של כ 30GB, Seagate כנראה מהתקופה ללא הבאגים שהיו בה בכל מקרה, אני רציתי לדעת האם אני יוכל לחבר ולנתק אותו למחשב בצורה ישירה, כלומר INSTANT כמו הארד דיסק נייד כדי שאוכל להכניס אליו כמה דברים ולהעביר לחברים.. אפשרי? או שמא עלי להזהר עם הנושא.. מדובר על 5400rpm.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  6. הסיבה שהצורבים המומלצים לא עודכן הרבה זמן היא משום שאין כל כך מה לעדכן, הצורבים המומלצים לחודש פברואר עדיין חיות עבודה, ואני עדיין ממליץ עליהם. בכל מקרה אם כבר אתם בדרך לקנות צורב חדש, הנה כמה צורבים שכדאי לשים עין עליהם. NEC 4551: -------------- נכון, יש כבר מודל יותר חדש (למשל ה 4571) אבל לפי הביצועים והסריקות שנעשו על ידי אנשים ברחבי העולם, ה4571 הוא גרוע וממש לא מומלץ, אולי הוא יספק את הסחורה בעוד כמה עדכוני קושחה, כרגע הוא ממש לא. ה 4551 הוא בדיוק אותו מודל כמו ה 4550 עם יתרון אחד, הכונן תומך ב Lableflash, מי שלא יודע מה זה שיבצע חיפוש. יתרונות: -------- צריבה במהירות גבוהה על מדיות DVD-\+R וגם על מדיות DL, תומך ביטסטינג לפורמט הפלוס, תומך קריאת DVD-\+RW במהי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by jungle-man,

ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. רכשתי הארדיסק חדש Samsung 502HJ 500GB SATA 2 כרגע יש לי במחשב הארדיסק של WD 120 GB ישן שהוא לא SATA 2 המטרה שלי בסופו של דבר להתקין את הWindows על ה500GB ולהשאיר את ה120 לעוד זכרון. יש לי בעייה עם זיהוי של ההארדיסק במחשב כנראה בגלל שהמחשב שלי ישן ולא תומך בSATA 2 כאשר הביוס עולה הוא לא מזהה את הSamsung ככונן חדש אבל הוא כן מופיע כאשר יש לי את החלון של ה RAID ככה שהוא בעצם חצי מזוהה כאשר אני מנסה לפרמט אותו עם דיסק של ווינדוס נרשם לי שהכונן לא מוזהה והוא מזהה רק את הכונן הישן. לאחר שקראתי קצת בעלון שהביאו לי עם ההארדיסק הבנתי שהוא בעצם עובד על 3GB והלוח אם שלי מזהה רק 1.5GB ושאני צריך לשנות את הארדיסק שיעבוד על 1.5GB אז נכנסתי לאתר של Samsung והורדתי PATCH שאמור לסדר את זה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בשעה טובה ומוצלחת קבלתי היום את הצורב DVD שלי Pioneer DVR-A06 שאלתי כיצד אני צורב עימו בתוכנת ה Nero 6 ??? ועוד שאלה האם יש הבדלים תכלס בין המדיות של ה + והמדיות של ה - יש עדיפות מסויימת לאחד מהם?

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by y4niv,

אני מתלבט בין שני אלה: intel ssd 600p או intel ssd 540s הנפח דומה, באופן כללי, האם יהיה הבדל משמעותי ? האם ההפרש בכסף שווה ? סתם מפחיד אותי m.2 בגלל הויזואליות שלו, SSD רגיל ניראה יותר טוב ופחות מפחיד. למישהו יש SSD עם חיבור m.2 ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by The Ripper,

אני מנסה לצרוב DVD-r DATA . המדיה תומכת במהירות 8 אבל נרו לא מאפשר לי לשנות את המהירות [הוא מראה לי על x4 מאופר] כשבדקתי בנרו 7 לא היה הבדל לעומת ה-6, זה ממש מעצבן. שמתי לב שגם בCD הוא לא צורב בפועל במהירות שהוא הוגדר בה.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  17. אני שואל כי אני רגיל לעבוד עם GHOST/ האם גם שעובדים ב RAID-0 אפשר לבצע גיבוי ואז שחזור לדיסק בודד בלי RAID ? אם כיום יש לי דיסק בודד עם מערכת הפעלה האם אוכל לגבות אותו בגוסט אימג ואז לשחזר אותו לRAID 0 ? (וגם בכיוון ההפוך ? ) האם לצורך העניין DISK SSD OCZ REVODRIVE

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by galz,

מה ההבדל בין שני אלה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=363 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1002

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם מחפש כונן גיבוי חיצוני שישמש גם להעברת קבצים גדולים כ100GB מדי פעם. לכן דרוש USB 3 שיהיה מהיר (יש לי במחשב USB3) כמו כן עדיף שיראה אלגנטי וקל לנשיאה. לאחר בדיקה בזאפ ובוואלה שופס נראה שיש רק 3 חברות WD HP TRANSCEND אשמח לקבל המלצות אני מניח שSSD עדיף כמו כן הבנתי שיש כמה סוגים של SSD איך אני יכול לדעת איזה סוג הכונן הספציפי צירפתי לינקים לכוננים של 500GB רק לצורך השוואה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAA1C1F9 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי קצת הרבה שאלות מקווה שמי שידע אחת מהתשובות יענה עליה אפילו על אחת מהם מקווה שבסוף יענו לי על הכל=] 1.אני קונה מחשב חדש 250GB אבל אני לא יודע איזה חברה של הכונן קשיח לקנות יש חברה מומלצת שמוכח שהיא יותר טובה מהשאר..? 2.אם אני אומר בחנות שישימו לי 16MB במקום 8 הם יכולים או שזה תמיד בא כ8..? 3.יש משחקים שאני נגיד מנסה להתקין מהכונן קשיח וזה לא מתקין לי ומהצורב זה כע מתקין לי למה זה ככה..? והאם צריך לקנות משהו יותר מהיר מ7200rpm..? כדי שזה יקרא כל דיסק או שזה מספיק..? 4. אם הייתי צורב סרטים והייתי רואה אותם מהדיסק זה היה עובד מוזר כזה ויותר לאט לפעמים ונקטע כזה לשניה שתיים ואם העתקתי את זה למשחב ואז ראיתי מהדיסק אז ראו טוב למה זה..? משהו בכונן האם בכונן שאני קונה עכשי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dragon772,

קניתי צורב חיברתי לו את ה IDE והחיבור של הספק אבל הוא לא קולט דיסקים אלא רק נפתח..לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא לא קורא.. הצורב הוא LG GH22NP20 עכשיו ראיתי את הכבל שנראה כזה כמו סרט ארוך ומחובר ל 2 התקנים וללוח אם אז ידעתי שיש לי כניסת IDE .. אבל עכשיו אני רואה שכניסת ה scsi היא דומה במראה... אז אולי יש לי את הכניסה הזאת? שאלתי תשאלה הזאת בפורום ואמרו לי IDE

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אני מחפש אמצעי גיבוי אמינים. יש לי את ההארד דיסק הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KKEX25HDD160GB אבל מה קיים היום לשוק המקצועי, משהו שבאמת מבטיח גיבוי אמין.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by PeaS,

הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 11GnR,

חיברתי את הHDD שהוא SATA2 לחיבור של SATA3 בלוח, לפי מה שחיפשתי יש שם תאימות לאחור ולא צריכה להיות בעיה. איך שהדלקתי את המחשב הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים וחזקים, גם שניסיתי את זה שוב בפורט השני, והווינדוס גם לא עלה כמובן. החזרתי את זה לSATA2 ומאז המחשב נהיה תקוע, באתי לנסות לעשות DEFRAG וכונן C אפילו לא הופיע שם! אחרי ריסטרט המחשב הפעיל לבד CHKDSK, עזבתי אותו אז לא ראיתי לצערי אם הוא תיקן שגיאות או מצא שגיאות שאי אפשר לתקן . קרה לי נזק לHDD לדעתכם ? ומעבר לזה, למה זה קרה ? הלוח שלי דפוק ? עדכון : התקנתי FIRMWARE חדש לכונן שאמור לפתור בעיות על X58 וSB580 (אם אני לא טועה במספר, ציפסט של AMD בקיצור) וזה עזר גם לי על הZ77, כרגע הוא עובד דרך החיבור של הSATA3. עדכון 2 : הרצתי …

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  25. החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.