עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by El Cuervo,

אז ככה יש לי צורב יאמאהה דפוק שהורס לי דיסקים ולפעמים צורב ולרוב נתקע אני רוצה לקנות צורב וכרגע יש לי 114 שח בחשבון חודש הבא אני מקבל איזה 382 שח 382 +114 = 496 שח ואני רוצה לקנות צורב אז ככה אני יודע שפלקבטור זה צורב הכי טוב אבל הוא עולה גם הרבה מחיר פתיחה בנטאקשן 775 שח ואמרו לי שגם איזוס טוב (Asus) והוא עולה משהו בסביבות ה 200 + עכשיו אני מעוניין בפלקסטור אך אין לי כרגע תכסף ולא רוצה ללוות מההורים לא נעים כדאי לי לחכות שיהיה לי כספ לפלקסטור? או ללכת על האיזוס? או לקחת משהו אחר יותר זול וטוב? יש דבר כזה? אם כן מה? או שאתם יכולים להציע לי משהו אחר? ד"א אני חייל

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  2. יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  3. אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by chief29,

בבקשה אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קסטות גיבוי מסוג TRAVAN גודל 10 GB משום מה טייפ זה לא מכיר בקסטות 4 GB שיש לי עם מ"ה XP עם מ"ה 98 הוא עבד גם עם קסטות 4 GB הבעייה היא שיש לי קסטה אחת בגודל 10 GB אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה קסטות אני אשמח אם הוא יעדכן אותי תודה מראש מייק ???

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Marvelace,

8) מעוניין להעביר את סרטי הוידאו הביתיים לCD או DVD האם יש תוכנות שעושות זאת? אם כן האם צריך גם חומרות מיוחדות? אורי

6. יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MS-D,

אוקי אנשים יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לענות לי עליה .. יש לי הארד-דיסק שלא בשימוש , ואני רוצה לנסות אליו כל מיני דברים , רציתי לשאול אותכם אם עצם זה שאני יחתוך חור בחלק העליון של ההארד-דיסק (בכדי להכניס לשם מאורר שיקרר) לא יפגע בהארד דיסק עצמו ? מה יותר ישפיע אם המאוורר יוציא אוויר או יכניס ? (אני מתכוון מה יותר יקרר..) האם כל הרעיון הגיוני (אני מדבר על החתך והכנסת המאורר) ?.. והאם הוא נעשה כבר , במקרה ונעשה אשמח לקבל דוגמאות .. תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  8. הוידאו כגון בלוק בסטר וכו? יעני האם זה DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW או שיש להם משהו אחר? כאילו עם זה משהו אחר מהמדיות שאנחנו קונים לצורבי הדי וי די שיש היום... אז איזה מדיה זאת..איפה קונים וכמה עולה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by e-d-a,

כשאני מנסה לצרוב קבצי Bin וdata למיניהם אז אין שום בעיה הוא צורב לי הכל בכייף ואיפלו די מהר. אבל כשאני מנסה לצרוב מ-mp3 לדיסק של מערכת אז הוא לא צורב והוא נתקע יש למישהו מושג למה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Boomer,

מה השיטה הטובה ביותר להעביר את כל המידע מהארדיסק קיים להארדיסק חדש? בעזרת איזה תוכנה...?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by ybe,

אני מעונין לצרוב 707M על דיסק אחד, nero 6 נמצא במצב של overburn(כרגע 82ד' זה אמור להספיק), הבעיה שהnero מסרב לצרוב ומודיע לי שהדיסק הריק מכיל רק 703M. מה עושים??

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  12. קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yosi-m,

שמתי לב שיש על הכרטיס סקזי שלי חיבור חשמל (כתוב עליו גם + - - + ככה שאני בטוח שזה חשמל) . זה חיבור חשמל כמו של כונן דיסקטים פשוט. למה מיועד החיבור הזה ? אם אני יחבר אליו חשמל הביצועיים יעלו ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by wow,

יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by o_O,

יש לי הארדיסק 80גיגה מקסטור 7200 שמחולק ל 20 ו 56 גיגה הבעייה שאני מסמן את כל הקבצים למשל בהארדיסק של ה 20 הוא אומר לי שהם תופסים 14.5 גיגה (כן אני מסמן הכל והכונן ב NTFS והקלסטורים בגודל קטן והבעייה לא בגללם) אבל כאשר אני מסמן את הכונן הוא מראה לי שיש לי רק גיגה אחד פנוי לאן נעלמו 3 גיגה אחרים (נניח שיש לי שמונה מילאירד קבצים והלך חצי גיגה בגלל גודל הקלסטורים) יש לכם מושג? ד"א אותו דבר קורה גם במחיצה השנייה ד"א ניסיתי לתקן שגיאות ולעשות איחוי שני הפתרונות לא עזרו תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה. הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה. קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate). לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור. אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון? אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by The_Wolf,

שלום , יש ברשותי כיום MAXTOR 40 GB 2 MB ואני מתכוון לקנות הארד דיסק נוסף WD 80 GB 8 MB . השאלה שלי היא האם יכולה להיווצר בעית תאימות בין שניהם , וכמו כן , האם העובדה שהוינדוס(XP) מותקן על המקסטור אומר שאני לא ארגיש בהבדל של ה 8 מגה בהארד דיסק החדש , כלומר האם תהיה שיפור במהירות בכל זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי דיסק קשיח בגודל של 80GB איך כדאי לי לחלק אותו? לכמה מחיצות? מה הכי כדאי מבחינת זה שהוא יהיה מסודר ומבחינת הביצועים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by x-dude,

איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by sasha_iq,

מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by y.t,

שלום לכולם, ברשותי דיסק קשיח של מקסטור של 60 גיגה והוא מחולק לשולשה כוננים C,D ו-E. מערכת הפעלה ווינדוס XP PRO. אני מעוניין בתוכנית פשוטה שפועלת בסביבת ווינדוס ויכולה לשנות את גודל הכוננים מבלי לפגוע במה שיש עליהם, למשל לשנות את C מ-30 ל10 גיגה ואת ההפרש להעביר לכונן D( כלומר שD ישתנה מ15 ל35). (דרך אגב אני מקווה שאני בפורום הנכון). תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. Started by zuq,

חיברתי היום דיסק נוסף 20G של WD,בעזרת data lifeguard tools(של WD) אני רוצה לפרמט אותו למחיצת fat 32 איזה cluster size לבחור? 8k/16k/32k

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  24. Started by Little Very Big,

יש לי אפשרות לקנות צורב של Asus http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm או צורב של Lite On http://www.pch.co.il/docs/pd1037481781.htm את שניהם אני יכול לקנת ב 250 ש"ח ומשלוח חינם הביתה. מה כדי לקחת? :

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Jack_g,

הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים