אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כונן מהיר יותר 320AAKS או 500AAKS האם בכונן ה-500 זמני הגישה ארוכים יותר בגלל שהוא גדול יותר?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מצד אחד חלק מהביקורות כאן מרתיעות אותי: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=22-149-382&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo אומרים כאן שהכונן הוא בעצם דגם מסויים של HITACHI. מצד שני המחיר ב-TMS הוא 350. אחריות לשנתיים. מישהו יכול לחוות דיעה? אולי יש משהו אחר בנפח האיחסון הזה של 1TB? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סמסונג, דגם HXMU0250DA/G82 PCB - M7U 399 REV.01 לא איכפת לי גם לקנות את כל דיסק הקשיח.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה מבין השלושה הכי טוב? evo 970 שמאיזו סיבה קפץ מאוד במחיר באמזון evo 980 - יש סתירה בנתונים בין האתר של אמזון לבין האתר של סמסונג. אם האתר של סמסונג נכון, זה נראה שהכונן איטי יותר evo 970 plus - שמשום מה עולה יותר מה-980
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי WIN98 ואני צריך דריבירים ל-MP4 שקיבלתי מהבנק. (הוא דומה בצורתו החיצונית לנגן של חברת QTEC, אולי זה QTEC??) הוא בעל 512 MB, תומך עברית ובסרטים רשום בפנים בתוך הנגן: ACT_V3.5.37 SD85043I איפה יש דרייברים? חיפשתי ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש שמיועד למשחקים. קיבלתי מפרט טוב מפורום אחד, והלכתי לחנות מחשבים שאני מכיר בשביל לקבל הצעת מחיר על המפרט הזה. המוכר שמה אמר לי שבגלל שמדובר במחשב למשחקים מומלץ לשים שם שני כוננים - אחד SSD ואחד HDD רגיל, ולשים על הSSD את כל הקבצים של הWINDOWS כדי שהמחשב ירוץ מהר יותר. השאלה שלי היא איך דבר כזה עובד, ומה המחיר מערך כזה? כמה הוא משתלם? ואיזה נפח SSD אני אצטרך? אני מעוניין בHDD של 1TB. זה ידרוש שינוי במפרט? (אני מניח שאני אצטרך ספק כח חזק יותר שיריץ לי 2 כוננים... לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן היה צריך לילחוץ על F-6 ולהוסיף דריבר של SATA אבל במחשב החדש לא היה צריך, פשוט התקנתי את ה WIN-XP-SP2 כרגיל, והוא זיהה את הכונן הקשיח. את כל הדרייברים הורדתי מהאתר של ASUS והתקנתי אותם בלי שום בעיה... למעט הדריבר של ה SATA2 ! אני לא בטוח אם הכונן הקשיח באמת עובד עם אופציות של SATA2 ומהירות 300 , או שהוא מזוהה כ-ATA בילבד. במנהל התקנים רשום שהכונן עובד עם דרייבר של WINDOWS ואני הרי התקנתי SiI3114... אז ניסתי שוב לעדכן את הדריבר דרך מנהל ההתקנים אבל הוא לא קיבל את זה ואני גם לא בטוח עם איזה דריבר עלי לעבוד, בקיצור קצת ערפילי ולא ברור, האם אפשר להסביר קצת על העינין? האם יש דרך לוודא האם אני מריץ את הכונן שלי על SATA2 ? תודה רבה. -------------------- המחשב החדש:ASUS…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח לגיבוי חשוב שיהיה אמין . מניסיון מהאנשים כאן שיש להם ושלא יתחיל "לזייף" אחרי כמה שנים , לא משנה לי המחיר העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ועמיד למשך השנים חשבתי לקנות של WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX או Caviar Green 1TB WD10EZRX תודה רבה וחג שמח !
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-