עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by e-d-a,

ה-cd-rom X56 נהרס אז אמרתי עם כבר נביא אחד שחור (על צורב כבר החלטתי Lite-On 52/32/52 Black CD-RW) אז על איזה חברה כדי ללכת חשוב לי שיהיה מהיר ושקט. (הקודם שלי X56 של Aopen רק הרעיש והיה איטי בטירוף). תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by danik,

אני צריך המלצה על DVDROM טוב אבל לא הכי יקר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yoniby,

שלום... אני מתעניין בלקנות צורב די וי די. לפני-כן רציתי ללמוד כמה דברים על כך שאהיה טיפה בקיע בחור מה ההבדל בין סוגי המדיות לצריבה? מה הנפח של כל דיסק כזה? כמה הוא צריך לעלות? ואם יש מידע חשוב נוסף אשמח שתגידו לי. נ.ב. עשיתי על כך חיפוש ולא מצאתי משהו... תודה...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by itayze,

1) מבחינת ביצועים , כמה הוא שונה מכונן רגיל ? 2) המהירות של Usb 2.0 היא 400 מגה לשנייה , כמה של Usb רגיל ( למקרה שאני אחבר אצל השכן או חבר ) 3) איזה דגמים מומלצים , עד 100 דולר ? .

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. שלום רב! אתמול שמתי לב שהמחיצה TEMP מפוצצת והווינדוס כתב לי שLOW MEMORY או משהו בסגנון.החלטתי לקחת את הPARTITION MAGIC 7 ולהגדיל את המחיצה (נשאר בה 2.56 מ"ב) רציתי להגדיל את המחיצה ב12 ג"ב וביצעתי את הפעולה. היא ערכה קרוב ל7 שעות!!! ולאחר מכן היה ERROR ומאז אין TEMP. רואים אותו רק דרך MAGIC PARTITION ודרך DEFRAGMENTER(בלי אות) ... עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי על כל פעולה שאני מנסה לעשות הוא מראה לי את הארורים הבאים:2003, 2005 ו2002. הנה קישורים לשגיאות מאתר החברה: http://www.powerquest.com/support/primus/id2157.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2156.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2159.cfm חבר'ה אני ממש לא יודע מה לעשות יש שם הרבה מידע חשוב. C…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. נתקלתי במדיות במקרה של דיוידי שהן של SAMSUNG וכשאני מכניס אותן לצורב אז התוכנה אומרת שהיצרן שלהן BeAll G00001 אני אישית לא שמעתי אליו כלום, חיפשתי קצת בגוגל וזה העלה הרבה אתרים אבל שום אתר עם ביקורת כלשהיא עליו בגלל זה אני שואל אותכם.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  9. הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by The Rock,

שלום, יש לי כונן של 120 ג'יגה וכונן של 40 ג'יגה, השאלה שלי היא איך כדאי לי לארגן את המחיצות (מבחינת מערכת הפעלה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. נתקלתי משום מה בשני דגמים (?) של אותו צורב אבל שניהם באותה המהירות 52x32x52 של LG.. האם הדגם שמוכרים אצלנו שונה חומרתית מהדגם הנמכר נגיד באנגליה? למרות שצויין ששניהם מדגם GCE-8525B הצורב שנמכר אצלנו:

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  12. היי, אני עוסק בפרויקט שמייצר וידאו ואודיו בנפחים של ג'יגות. כרגע אני מגבה באמצעות צורב לייט-און. האם אתם ממליצים לעבוד עם טייפ גיבוי? מה היתרונות? האם ישנו אמצעי מומלץ אחר? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by sariti,

יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by totemk,

קניתי לא מזמן LiteOn 52x, ואני צורב עם nero כשאני צורב משהו ונותן לnero לקבוע את המהירות, הוא רושם "speed if source data is too slow", ואז צורב ב16x במקום 52x כשאני לא מסמן את הקביעת מהירות, הוא רושם שהוא צורב ב52x אבל לוקח לו 10 דקות לצרוב.... (16x שוב) חיפשתי קצת בgoogle על הבעיה הזאת, מתברר שזה לא קשור לצורב, ולא למדיה, אבל עדיין אין תשובה חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי? :-\

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by semuel_t,

אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by e-d-a,

אנשים אני צורב כל דבר החל מ-vcd וmp3 וקבצים תמונות והכל חוץ ממוזיקה למערכת שאני מנסה לצרוב או שלא צורב לי בכלל או שעושה את הבעיה הזאת שבתמונה פה http://photos.walla.co.il/eldada3 ולוקח לו איזה 20 דקות לצרוב או שהוא הורס את הדיסק. יש למישהו מושג למה זה עושה את זה? (עם קבצים אחרים זה תמיד ב100% ב-used read buffer וגם זה 100% ב-buffer level כמה שיותר זה יותר טוב)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by evy,

שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3168&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12109 איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by tom123,

ברשותי 2 הארד דיסקים אחד מחובר ואחד לא. איך אני מחבר את זה שלא מחובר ניסיתי לחבר כבל חשמל וקבל ATA הזה.. והוא נתן לי שגיאה כזאת. עריכה: לא משנה היסתדרתי כבר, תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by CyAn1de,

אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים