אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי השבועה כמה דיסקים DVD+DL של חברת TEAC התחלתי לצרוב עליהם ואחרי הבדיקה רציתי לראות מה האיכות של בבדיקה של נרו בכל אופן אף אחד מהם לא עבר וכולם קיבלו אפס החלטתי לבדוק את זה והרצתי גם על דיסק של VERBATIM והוא יצא בחסד קיבל 19 יש לכם מושג למה הם מקבלים כאלה תוצאות נמוכות הם אמורים להיות דסקים סבירים לא? דרך אגב הצורב הוא 7173S וצרבתי במהירות 2.4 (לאטטטטטט ממש נוסטלגי)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב עד 600 שקל תמיליצו לי על דיסק קשיח טוב של 120 גיגה לפחות(אפשר יותר) אבל העיקר זה שהוא יהיה אמין טוב וקריר בתקן SATA ויש לי עוד שאלה האם אפשר לחבר דיסק קשיח SATA 2 לSATA רגיל(1)
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
דבר מוזר מאד קורה אצלי במחשב לאחרונה: קודם, לא היתה שום גישה להארדיסק כשלא עשיתי שום דבר על המחשב. עכשיו - כל הזמן יש גישה להארדיסק! ולא סתם גישה, אלא גישה מוזרה שכזו: הנורית של ההארדיסק דולקת במשך של כדקה -שתיים (לא מהבהבת) ואז נכבת לכמה שניות ושוב נדלקת. כאשר הנורית דולקת - אני כמעט ולא שומע רעשי סריקה של הדיסק, אני שומע רעשים רק כשהיא נכבית ונדלקת. (וכל זה בלי שאני אגע במחשב בכלל מאז האיתחול) מה זה יכול להיות??? סרקתי עם אנטיוירוס מעודכן ואנטי-ספייור, כיביתי את כל התהליכים חוץ מהחיוניים של חלונות וזה עדיין נמשך!!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה? וגם אחרי כן, שהxp כבר הותקן, עדיין היו 130 ג'יגה כולל בשני הכוננים. (הבעייה פורסמה בפורום תמיכה טכנית גם כן, אך הפורום שם יבש קצת. :cool2:9) (הטכנאי שדיברתי איתו אמר שהבעייה נפוצה ויש דרך קלה לפתור אותה.)
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה DVD עם כניסות USB השאלה האם מישהו מהם תומך בדיסק קשיח חימוני שאני יכול לחבר לDVD ישרות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
חשוב מאוד שתהיה לו מהירות כתיבה וקריאה גבוהה יותר מהמוצרים הרגילים והזולים שיש בשוק תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי במהלך שיטוטיי המקריים בוואלה שופס, מצאתי 4 הצעות של דיסקים לDVD.. מאז שקניתי את המחשב לא קניתי לעצמי דיסקים לצריבה, צרבתי פעמיים דיסקים לחברים וזהו.. איזה מהעסקאות הכי טובה, או הצעה אחרת שיש לכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT3605658 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1705393 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1598195 http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT98008
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-