עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by eladgold,

כאשר אני מעביר קובץ הגדול כנראה מגודלו של דיסק די וי די עולה הודעה שאין מקום בדיסק אבל זה בכלל הארד דיסק, מוזר? אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה קבצים קטנים מארבעה ג'יגה עוברים טוב תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by taimor,

יש לי HD מסוג IDE(מתוצרת WD עם 80 גיגה.) בכל מיקרה הוא מתפקד כארד דיסק נייד ז"א קניתי לו מארז והוא מחובר בUSB. עכשיו יש לי שאלה אם אני יקח אותו בוא ניגד בטיסה יקרה משהו למידע שיש עליו? ימחק/יהרס או משהו ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

6. Started by Holography,

אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by ^DaGoN^,

כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by moshe_ha,

עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 20GB! עכשיו החשב הישן התקלקל והחלטתי להוסיף תהארדיסק הישון שלו(8GB) לחדש... עכשיו אני מחבר את ההארדיסק מעלה תוינדוס והמחשב לא זיהה את ההארקדיסק שהוספתי... מה לעשות?לא אמור להיות דרייבר נכון? עריכה: מתי שאני מוציא תראשון ושם את הישון אז הישון פועל... כאילו רק אחד יכול לפעול...וזה לא בעיה בכבלים כי החלפתי וזה עדיין טוב רק עם אחד...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by ccc,

איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by yuyudodo,

אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by naba,

עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by tamir245,

שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by ofir38,

שלום, כיצד ניתן להוסיף עוד כונן קשיח למחשב? כרגע יש לי כונן קשיח אחד של 40 GB של WD ויש לי עוד אחד כזה בצד ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. ניסיתי לחבר את הכונן קשיח השני ליציאה הנוספת שיש בחוט שמתחבר לכונן הקשיח הראשון וזה בכל זאת לא עובד לי. כאילו הוא לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בנושא? תודה רבה למי שיעזור אופיר.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by benor,

יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. זה שומר עליהם יותר או שאין שינוי ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by malior,

יש לי צורב LITE-ON DVDRW SOHW-16935 עכשיו בזמן האחרון שמתי לב שהוא התחיל לצרוב ממש לאט.. אז הסתכלתי בהגדרות בנרו ויש רק אפשרות אחת במהירות צריבה-4X ופעם היה מלא 16X,32X.. איפה אפשר לשנות את זה? BOOT? וזה ככה גם בכל התוכנות..

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by asilbob,

יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by salea656,

אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL

21. אני מעוניין לדעת מה מבין כל אחד יותר טוב כי אני מעוניין לרכוש אחד מהם. דיסק קשיח הראשון הוא 160gb sata2 w.d והשני הוא 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב דיוידי אני יודע מה אני רוצה לקנות.. אני רק רוצה דעה עליו. DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by avibl,

שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים