עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ITSIK86,

צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

5. היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by totbod1,

לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות DOK עם תקציב עד 250 שמתי עין על 2 אופציות כאשר השיקול הוא איכות מול גודל- http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 לעומת http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5461&perur=2&t=14&c=212 ברור לי שה-Countour טוב יותר מבחינת ביצועים ואיכות במה זה מתבטא אם יש עוד יתרונות חוץ מהמהירות ? לגבי מהירות - עד כמה השוני גדול בכתיבה ובקריאה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Clash,

בפעם האחרונה שפירמטתי את ההארדיסק מחקתי בטעות כ - 100GB חומר של שירים, תוכנות, תמונות, Saves של משחקים וכו'.. מאחר וההארדיסק שלי SATA2 320gb בהתקנה Windows מאפשר לי ליצור רק מחיצת NTFS אחת עד בערך 130GB ואז לאחר התקנת SP2 אני יכול לקבל את שאר המקום.. עכשיו כשאני עושה בוט ל - XP כדי לעשות פורמט לכונן C ולהתקין Win מחדש (אחרי זמן מה) הוא שוב רואה רק 130GB ואז מה שקורה בעצם כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את כל ההארדיסק יש לזה פיתרון, נשמע לי מוזר, בכונן הישן לא הייתה לי את הבעיה הזאת (IDE 80GB). מישהו ?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by UrielZ,

צריך הארד דיסק שקט בנפח 250 ג'יגה, 400 שקל גג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אני מחפש צורב dvd טוב ואני רוצה המלצה על חברה ודגם תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by hq4ever,

כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by tomerbd,

יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by yuyudodo,

אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by benib,

אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by benor,

יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by ScreameR,

למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by NIVs,

פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by eXquiZz,

מה אתם אומרים על הצורב הזה:? צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מי יותר טוב הוא ^ או השניים האלה: Pioneer 215D Black ו- LG GH20L ? כאילו שווה לקחת את ה-Samsung הוא יותר טוב מה- LG וה-Pionner ? (כאילו לא שהם ביחד,בנפרד) תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by holy_banana,

שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים