עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roiroi2,

שלום, יש לי כונן חדש WD IDE 160 GB ואני רוצה להוציא את הכוננים הישנים שיש לי במחשב ולשים רק אותו (אני יודע איך לעשות את זה). 1. ברור לי שצריך לחבר את הכונן לחיבור ה IDE הראשי, אבל יש 2 מקומות שבהם ניתן לחבר על אותו כבל. לאיפה צריך לחבר לחיבור הקרוב יותר ללוח האם או לרחוק? 2. איך עדיף לחלק את הכונן כשאני מתקין את ה WIN XP עליו (partitation)? האם ל 80GB ועוד 80GB? 3. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק שהכונן תקין ואין בו בעיות או פגמים כלשהם (תוכנת ביצועים) ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by lokation,

בעקבות אחד הדיונים פה על הזמן הגישה בRAID רציתי לשאול האם עדיף שאת מערכת ההפעלה להתקין בכונן רגיל ואת המשחקים או קבצים גדולים להתקין בRAID שאז אני ארוויח את מהירות הקריאה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. (לצורך גיבוי נתונים חודשי) אשמח ללינק לרכישה. מצאתי TRANSCEND ב KSP ב 260 ש"ח: האם מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by Double-U,

ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1201463093/90590/ ולא הבנתי מה זה נותן החידוש הזה :\ הHD יהיה יותר מהיר ? פחות חום? ( אני לא מדבר על NCQ , וגם אני לא מדבר על זה שיהיה אפשר 1TB על HD אחד )... מישהו יכול להסביר לי מה זה נותן? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. נראה לי שהצורב דפוק שאני צורב דרך הנרו לא IMG קופי דיסק הוא דופק דיסקים על ימין ועל שמאל יש לו מצבי רוח נראה לי שהוא גוסס מחפש משו יציב לצריבה לדיסקים 8.5 במהירות 4 מינמום

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by coldplay,

אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by House M.D.,

אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by InFecT[0]r,

איזה דגם של דיסק קשיח עדיף ליקנות WD2500KS 6V250F0

11. Started by oz12,

אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by ilstockman,

חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום, ברצוני לקנות צורב DVD למחשב שלי, אבל אין לי מושג איזה צורב :\ אני חושב ששמעתי שאמרו לי שזה טוב NEC 3540A אבל אני לא בטוח.. אז תעזרו לי, אני צריך את זה למחר.. התקציב שלי הוא 500 שקל

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

19. Started by sPoiled,

מה שהבנתי שרייד זה שילוב של כוננים קשיחים. 0, 1, 5, 10.. (משהו כזה) מה המספרים האלה אומרים? במה זה עוזר?, זה מאיץ משהו והאם זה משתלם מול קניית כונן קשיח אחד באותו גודל? אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by liortaib,

מה אתם אמרים על הצורב הזה?LG GH20NS תקציב 130 שח

21. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by ben060,

1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי כונן DVD של MSI ולאחרונה הוא די הפסיק לעבוד... כלומר - הוא מזוהה במערכת הפעלה אבל שאני מנסה לפתוח אותו(באופן פיזי), הלד הירוק נדלק(כלומר - הוא חושב ) לכמה שניות ואז... כלום.. = אינני יכול להכניס דיסקים חדשים לכונן, מה שדי הופך אותו לחסר תועלת... בדקתי, וכל החיבורים מחוברים באופן נפלא ומקסים. אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by ccc,

איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. כלומר בנצ' של דיסק SATAII - מה הביצועים שלו על בקר של SATAI לעומת ביצועים של אותו דיסק על בקר של SATAII. אני יודע שההבדלים, אם קיימים הם מינוריים אני פשוט צריך בנצ' שיאמת לי את זה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.