עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pazer005,

כתוב פה שזה כונן SSD: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDP725032GLA360 נראה מאוד זול לעומת הכמות שיש בו, אז דבר ראשון, האם זה הגיוני. דבר שני בלי קשר, עד כמה שינוי לכונן SSD שתהיה עליו מערכת ההפעלה, תתרום למהירות המחשב.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by vacuuuum,

האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?

3. Started by bd,

יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by davis5,

קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by kobi3211,

רציתי לדעת מה זה בדיוק low level format תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by D-j-d,

שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?

10. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך כונן למחשב נייח. נתקלתי בKSP בדגם ST3000DM001 שעולה 530 שקל. בAMAZON הכונן עולה 400 שקל ב-"מבצע" כשהמחיר הרגיל שלו זה 800 שקל. מה הקאץ פה? מדובר במודל לא אמין? למה המחיר כזה? כוננים של WD למשל בגודל של 3 TB מתחילים ב800 שקל. http://ksp.co.il/?uin=18274# תודה! עריכה: באופן כללי, מה אתם אומרים על כונני SEAGATE? יש לי אחד של 2 TB והאמת, אני לא מבסוט ממנו. די איטי, לוקח לו די הרבה זמן לגשת לקריאת קובץ ("להתעורר"). על איזה BRAND ודגם של HDD אתם ממליצים, במקרה וה- ST3000DM001 לא טוב?

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by ZacNaboot,

יש לי HDD של חברת סמסונג (דגם: hd080hj http://www.samsung.com/au/products/harddiskdrive/harddiskdrive/hd080hj.asp ) לHDD הזה יש לו חיבור של SATA וגם יש לו חיבור שונה של חשמל (זה נראה כמו החיבור של הSATA רק ארוך יותר) וגם יש לו ליד שני החיבורים האלה ג'מפר, מה לעזאזל עושה שם הג'מפר?!! (זה לא IDE אז למה ג'מפר?!!)

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי 2 הארדיסקים כאשר אחד הוא 30GB 5400RPM והשני 40GB 7200RPM שניהם 2MB CACHE... האם ניתן לחבר אותם בRAID אם הלוח שלי תומך IDE RAID? ואם כן אז איך? כמה זה יעזור מבחינת ביצועים? כי בעיקרון זה הדבר היחידי שמאט את המחשב שלי עכשיו(ההארדיסקים)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

יש לי כרגע במחשב 2 הארד דיסקים שמוגדרים על MASTER וגם כונן DVD שמוגדר על מאסטר. השאלה שלי היא אם זה משנה אם הם על מאסטר או סלייב? והאם להעביר אחד מהארד דיסקים או את הכונן לסלייב?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by afik zach,

אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by dudud23,

יש לי דיסקים של 900 מגה אך הnero קורא אותו רק כ 700 מגה מה עלי לעשות כדי הnero יקרא את הדיסק כ 900 מגה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by asafm,

אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by alias,

נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by RT2,

שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  19. שלום, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב (רק מחכה למארז שיגיע בע"ה כמה שיותר מהר). חשבתי לקנות 320GB, אבל אני בספק אם זה יספיק לי לעוד כמה שנים טובות, ולכן חשבתי כבר עכשיו ללכת על 250GB - כפול 2, וליצור ביניהם מערך RAID0. רציתי לדעת אם אני עושה את המערך הזה, דבר ראשון עד כמה זה מסובך ?, דבר שני האם אני אוכל לפצל את ההארדיסק למחיצות ולהשתמש ב2 מערכות הפעלה שונות? תודה!.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. ממה נובע ההבדל במהירות בין ROM לRAM? 2. האם דריבר מזהה אם רכיב החומרה שהוא אחראי עליו נמצא המחשב ותקין לדו' כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'? TODA

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by *BYZ*,

איך אני יודע שהמחשב שלי תומך בSATA 2?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by shlomishlomi,

יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by BobCaT,

אוקי הסי די שלי מוגדר בסלייב אם אני יעביר אותו למאסטר הוא יעבוד יותר מהר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ovid,

החלטתי להתחדש בכונן ssd כדי לשפר את שיפור עליית התוכנות (opera לוקח שנה לעלות, אני בגלל כבר לא יוצא ממנו ,רק מוריד לסרגל, אבל הבעיה היא שהוא לוקח המון זיכרון...) ובכללי לשיפור במהירות עליית המחשב וכו׳... רק רציתי לדעת אם המחשב שלי יתמוך בכונן ssd (לפי מה שהבנתי 840 evo הכי משתלם , וזה לדעתי מה שאני ארכוש, אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות?). ואיך אני מתקין אותו ? ( אני מתכנן על ssd בקיבולת 120gb לשים את המערכת הפעלה וכל התוכנות וhhd של חצי טרה למדיה...) יש לי לוח אם x38-t2rb . ספק hiper 630W תודה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים