עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by benor,

יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by NIVs,

פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by mj23,

היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. זה רק נראה כמו כרטיס מסך צר במיוחד כלפי חוץ - בפנים יש מערך של כונני NVMe מודרניים שמאפשרים לנפץ את המגבלות הקיימות בחיבורי ה-M.2 הנפוצים לכתבה

8. היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by Moonchild,

היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. ואין חיבורי SATA רק IDE רגילים.. מה ניתן לעשות עכשיו? ראיתי שיש כזה מתאם : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 זה דבר שיעבוד? אם לא מה כן? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין 2 hd הבאים : western digital WD1600JS לבין Seagate ST3160812AS (שניהם 160 ג'יגה , 8mb ו sata 2) קראתי כמה ביקורות אבל עדיין קשה לי להחליט ולכן אני אשמח לשמוע את חוות דעות המלומדות שלכם (אם זה עוזר אז שאר המפרט הוא : core 2 duo e6300 לוח אם asus p5b-vm זיכרון - kingstong 1 gb 533 mhz) תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by TrancEnergY,

שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by bd,

בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314

15. Started by Mamimo,

המדיות המוצעות כאן

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by RonCohen,

שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by hichkock,

מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by cool_boy-PP,

טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by רן.ט,

האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by 114508534,

ככה עשיתי בידקה קטנה ובדקתי שהוא קורא דיסקים והבעיה נובעת מן ההגדרות ב וינדואוס הכנסתי דיסק וינדואוס ובדקתי אם הוא מעלה בוט ממנו וזה הצליח- סימן שהוא כן קורא את הדיסק עכשיו אני מנסה להבין מה יכול לגרום לDVD לא לקרוא דיסקים כשאני בוינדואוס ? אם מישהו יכול להסביר לי בהגדרות או שאני אשתגע ופשוט אפרמט ואתפלל תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Holography,

אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. תודה.....!!!!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב רק תעזרו לי לבחור ASUS 1814BLT LH20A1S מה ההבדל? מה דעתכם? יש השוואות ביניהם? בבקשה דחוף

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים