אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. האם בהמלך העברת דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש ישנה אפשרות שאאבד נתונים?[הכול במסגרת הסבירות ,כמובן תמיד ישנה אפשרות נדירה שיקרו דברים] 2.כאמור אני משדרג מחשב ומעביר את הדיסק הקשיח שלי למחשב חדש: - האם אצטרך להתקין ווינדוס מחדש[ותוכנות אחרות] - מהו סדר הפעולות שעלי לבצע : בתקנת דרייברים ללוח אם\מעבד וכו'
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שכבר דנו הרבה על הדיסקים האלה. רציתי רק לשאול: ראיתי באתר של WD, שיש הבדל בין ה- KS ל- AAKS, גם ברעש, שה- AAKS שקט יותר ב- 3 - 4 דציבלים. רציתי לדעת אם זה משמעותי ואם מרגישים את ההבדל או לא? תודה רבה לכולם מראש!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם הדיסק קשיח טוב והאם הוא לא עושה בעיות? http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/7339?osCsid=10a554dfb38bebdab414579f2d2efcb4 אני רוצה לקנות שתים כאלו...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה עבור דיסק קשיח נייד שיתחבר למחשב נייד ב6-7 בעל חיבור USB 1. עוד שאלה: האם אפשר לחבר מכשיר של USB2 בUSB1 (גם אם זה אומר שזה יעבוד לאט)?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-