אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. שאלתי היא כזאת : מהו הצורב די וי די הכי מומלץ לרכישה בימינו?????? ועוד שאלה...מה ההבדל ב DVD-R ל DVD+R מה זה ה "+" וה "-" האלו???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שיש בו הוא samsung 320gb וההארד דיסק במחשב הקודם הוא WD 80gb בחיבור IDE ניסיתי לחבר את הכונן הקודם למחשב החדש והווינדוס לא עולה ששתיהם מחוברים ביחד(על שתיהם מותקן ווינדוס) יש דרך לחבר את שניהם ביחד כדי להעביר את החומר ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין, להחליף את ההארד דיסק על הנייד שלי מ12 GB ל40GB. על ההארד הדיסק הזה, יש לי 2 מערכות הפעלה, גם ווינדוס וגם לינוקס. השאלה שלי היא מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק מהארד דיסק אחד לשני דרך חיבור (USB (IDE to USB של ההארד דיסק החדש למחשב את כל התוכן שנמצא על ההארד כולל המחיצות והכל ככה שאני יוכל פשוט להעתיק את המידע, לחבר את ההארד דיסק ולהפעיל אתה המחשב.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצטרפת אל סמסונג, Gigabyte, Corsair ואחרות בניצול ראוי של תקן העברת המידע החדש אשר מוסיף לצבור תאוצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי צורב של אסוס דגם 1814BLT ואני רוצה לדעת איך ניתן להשתמש באופציית ה-Lightscribe? דרך איזו תוכנה ומה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-