עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by טוסטר,

כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה

2. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by satlan1,

שלום, קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי. את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה.. יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה? --עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..) וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס ). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? תודה!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  4. חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by eXquiZz,

מה אתם אומרים על הצורב הזה:? צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מי יותר טוב הוא ^ או השניים האלה: Pioneer 215D Black ו- LG GH20L ? כאילו שווה לקחת את ה-Samsung הוא יותר טוב מה- LG וה-Pionner ? (כאילו לא שהם ביחד,בנפרד) תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by ksn1981,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. האם זה קריטי יותר ב- SSD? כל כך שונה מחברה לאחרת? (שוב משבחים את של אינטל). ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? 2. Intel SS…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by gif,

היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by גליטו,

lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Moonchild,

היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by kfirkb,

קניתי את הארד דיסק החיצוני של WD דגם: MY BOOK HOME EDITION 1TB וחיברתי אותו בעזרת FW. כשחיברתי אותו לראשונה הייתה מין התקנה של התוכנות הפנימיות שלו אך לאחר שעשיתי לו פירמוט ל- NTFS כל התיקיות ברירת מחדל שהיו בו נמחקו והכוננן ריק לחלוטין. איך אפשר להתקין את התוכנות שלו מחדש?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by Mamimo,

המדיות המוצעות כאן

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by hichkock,

מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.

18. סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by ranyr,

מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by zzz727,

פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by infer73,

תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by tigery,

יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  23. מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ???

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by guypld,

מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים