עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zniibidl,

יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Emms12,

א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by kub,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by tenana,

מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by kobibo,

אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם 4163B לבין הדגם GSA 4163B ? ומה עדיף לרכוש ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by maormark,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Yuron,

שלו לכולם. אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA אין לי מושג מה הצורבים הטובים עכשיו אז אני מבקש את עזרתכם. תקציב בידיוק לא יודע תציעו לי כמה במחירים שונים. צורב אני לא הרבה אולי 4-5 דיסקים בחודש.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by SmurFin,

קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by motaboy,

אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by idan23,

נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. Started by skot,

היום צרבתי לחבר משחק עם הצורב LG GSA-E55L על דיסק סילבר ליין ולו יש צורב NEC AD-5170 והצורב לא מזהה את הדיסק מראה כאילו לא צרוב כלום... מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. רציתי לשאול אם הדיסק קשיח טוב והאם הוא לא עושה בעיות? http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/7339?osCsid=10a554dfb38bebdab414579f2d2efcb4 אני רוצה לקנות שתים כאלו...

20. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם אפשר לשים בכונן קשיח נייד איזשוהי תוכנה הגנה/אנטיוירוס????

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. במחשב נייד האם אפשר להתקין קשיח זהה אבל מהירות העברת נתונים 3 גיגה מהירות סיבוב זהה 5400 אפילו הדגם זהה רק קוד יצרן HITACHI שונה במיקצת. תודה

22. היתעסקתי קצת עם החבאת הכוננים (סקיור רום 7) ואכשיו הצורב והכונן האמיתים שלי נעלמו!!! מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by tiptipon,

אני מעוניין להחליף את ה HD של ה PS3 שלי ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים מה מומלץ לפי ניסיונכם http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=142320&DB142297=142298&DB141811=165914&DB141818=142295

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by swisaavi,

קניתי צורב lg h22n והמחשב לא קורא אותו, כל דיסק שאני מכניס הוא לא קורא. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים