אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ככה עשיתי בידקה קטנה ובדקתי שהוא קורא דיסקים והבעיה נובעת מן ההגדרות ב וינדואוס הכנסתי דיסק וינדואוס ובדקתי אם הוא מעלה בוט ממנו וזה הצליח- סימן שהוא כן קורא את הדיסק עכשיו אני מנסה להבין מה יכול לגרום לDVD לא לקרוא דיסקים כשאני בוינדואוס ? אם מישהו יכול להסביר לי בהגדרות או שאני אשתגע ופשוט אפרמט ואתפלל תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
Jוץ מאשר במחיר של 15 שקל לטובת המתקדם יותר האם הם שקטים ועובדים היטב ? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:43:24 ובכל מקרה האם יש לכם משהו להמליץ עליו שיהיה שקט ואמין (עדיף מסדרת LG ) עד 200 ש"ח כולל משלוחה ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה התקנתי היום ויסטה אולטימייט 64 ביט עכשיו בהתקנה הוא אומר לך איפה אתה רוצה להתקין אותו כאילו באיזה כונן ומופיע לי שם הכונן ויש למטה אפשרות שכאילו לעשות מחיצה לוחצים על new ואז אתה קובע כמה ג'יגה לקבוע בקיצור עשית את זה חשבתי שזה יתן לי שני מחיצות ואחרי ההתקנה את נכנס למחשב שלי ולא מופיע המחיצה השניה ... מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
תראו הבאתי צורב DVD מחבר שלי וניסיתי לחבר אותו למחשב שלי. חיברתי והכל ואז ניסתי להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב ואז יש את השלב הזה שיש תמונה של הווינדוס וכל מיני קווים עוברים, אז פתאום הקוו נעצר לי. חשבתי שקרה משהו למחשב ואז ניתקתי את הכונן DVD והמחשב פעל ונכנס. מה לדעתכם הבעיה ואיך לתקן אותה? הכונן DVD הוא של Philips. המפרט של המחשב שלי: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 נ.ב אבא שלי אמר לי שיכול להיות צריך להגדיר משהו במחשב כדי שהכונן יעבוד. הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי h.d x2 שנפגעו כנראה חשמלי 'הביוס לא מכיר בהם מחשב Z790 חלונות 11 ספק כח MPG Series Power Supply 750 W אני שומע את המנוע שלHDD עובד ולכן מעריך כי מה שנפגע זה PCB, ולכן קניתי בחברה בחו"ל את PCB של הדיסקים לפי מספר הסידורי של הכרטיס של הדיסק לבצע את החלפת הביוס מלוח הישן לחדש . לעניות דעתי הצילינדרים לא נפגעו ככה שהנתונים נשארו על הדיסקים תמונות משפחתים בעשרות שנים עם 8TB הספק לא נפגע כמו שאר הרכיבים כנראה יש הבדל בסוגי בכבל SATA חשמלי ומה שמאים לספק אחר לא מתאים לספק אחר? מחפש את חוכמת ההמונים לשלול בעייה בצילנדרים אולי זז מהמקום וצריך לפתוח את החלק המכני בחדר נקי? או ש...... …
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לדעת מה מבין כל אחד יותר טוב כי אני מעוניין לרכוש אחד מהם. דיסק קשיח הראשון הוא 160gb sata2 w.d והשני הוא 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב דיוידי אני יודע מה אני רוצה לקנות.. אני רק רוצה דעה עליו. DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם .. חבר שלי לפני קניה של HDD חיצוני והוא רצה לדעת כמה דברים וגם להעשיר את הידע שלו בנוגע לרכיב. 1. באיזה טכנולוגיה משתמשים ב- HDD חיצוני ? בדומה לפנימי ? עם דיסק ומחט ? או אם לא אז איך ? כי הרי הרכיב מאוד רגיש , אז אם זה יהיה חיצוני זה עלול להיות פגיע יותר לא ? 2. איזה חברה הכי משתלמת היום לקניה ? הכי טובה שאפשר להשיג ? חצי טרה . 3. מדובר על HDD חיצוני בעל חיבור E-SATA בלבד .. מה המחירים שלו נעים בערך ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בקשה ממש פשוטה נשרף לי הצורב DVD... אני רוצה המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 200-250 שקל רק שיהיה לו DUAL LAYER ןשיהיה מהיר... לא BLUE RAY ולא בתיך אני אישית מעדיף מלוג'יק פי סי אבל אבא שלי ביקש ששאני אבדוק גם באופיס דיפו אה ועוד משהו: האם ל LITE ON יש צורבים טובים? אם כן אז שלחו לינקים תודה רבה רועי עריכה: בצבע לבן
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-