אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של חברת Western Digital בנפח של 80 ג"ב, הגירסא שמגיעה עם חוצץ בגודל 8מ"ב. לפני מספר ימים, הדיסק הקשיח התחיל להתנהג בצורה מוזרה משהו. החלטתי שהגיע הזמן לפנות מקום במחיצה אחת, משום שנשארו כ200מ"ב פנויים בלבד מתוך ה60 ג"ב שישנם. החלתי למחוק ולמחוק קבצים אך להפתעתי נפח הדיסק התפוס והפנוי נשאר כמו שהיה ולא התפנה כלל מקום למרות מחיקות רבות שנעשו. דוגמא נוספת להתנהגות המוזרה, היא כאשר העברתי קובץ ממחיצה אחת לשנייה, גם אז לא התפנה המקום שהיה אמור להתפנות. אולי חשוב שאציין שניסיתי להריץ איחוי דיסק בעזרה התוכנה PerfectDisk אך המחשב נתקע במהלך העבודה. האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה דומה לזו? האם יש לכם איזה שהוא רעיון מה לעשות? אשמח לשמוע כל דעה והערה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח משהו אמין ואיכותי ולאו דווקא הכי מהיר... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
enermax עם ה noisetaker eg425p בביקורת ספקים אצל pcabusers: http://www.pcabusers.com/reviews/enermax/noisetaker-eg425p/main.htm 6 כונני sata/ide המחוברים ב raid מנסים לאיים על ביצועי ה raptor ב gamepc: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=serialcompare&page=1&cookie%5Ftest=1&MSCSProfile=95385A1F52DEA1A229D5B3754205446465FA2D9A990D0E03363E664C576666FA49B7FD51B63EC73FD5C5F7956B4C6C3F7C517ED2E5C8F9D653DB9E3562EA797A51903F4A47CF4CD36B69FAC574A990A754C20447C2ECE76484E0C3BBE2BD8179CB339CE2B961338D0EDD8710A384ABFD92A77350820E3670C4CD3138BB93329B78ED9AE6C613FC19
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק maxtor 40gg והוא לא הכי חדש ... מהסידרה אחת מתחת לחדשות על עכשיו... הוא הוא עושה טונות רעשששששששששששששש.!!!! (כדי להמחיש קחו SF ותשימו אותו על המהירות הכי גבוה) מה יכולה להיות הבעיה?? האם אפשר לסדר אותו , או שזהו? הוא הולך...?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב השתגע! אמנם ה-HP 9100 כבר בן 3 ,אך עד לאחרונה עבד בסדר גמור... הבעייה כעת היא שהמגש משתולל- יוצא כל הזמן החוצה ולא רוצה להשאר בפנים![ כשאני לוחץ אותו חזק פנימה הוא נשאר, אבל הנורה שאמורה לדלוק כשיש דיסק בפנים לא נדלקת. חוץ מזה- חלונות לא מזהה שיש דיסק ריק ממתין לצריבה ואומרת לי : "הכנס דיסק" מה לעשות? האם לזרוק לפח ולקנות כבר צורב DVD (למרות שעדיין יקר ולא ממש מגובש באמינותו)? תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חדש (WD 80GB 7200RPM 8MB CACHE ) - חושב לפרמט אותו בFAT32 ורוצה לחלק אותו כך WINDOWS OS AND PROGRAM FILES - 19GB SWAP FILE - 1GB OTHER CRAP - 60GB ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום נותן למישהוא CD עם סרט MPEG ורוצה שזה יתחיל אוטומטי כשהוא מכניס למחשב מה לעשות? מה לכתוב ב-AUTORUN.INF או בכל מקום אחר? לתשובתכם אודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. יש לי לוח ASUS P4P800DELUX ורכשתי HD 120G SATA של MAXTOR . הדיסק תומך ב UDMA 133 אבל אבל המערכת מזהה את הדיסק ב UDMA100. כל מה שניסיתי לעשות שום דבר לא עזר. אשמח לקבל עזרה . תודה מראש ביי.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
1 עזבו את המחיר,איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים וכו':WD,MAXTOR,SEAGATE. 2 מה זה אומר ה-100 או 133 ובאיזה מהחברות יש את זה. 3 מה נותן ה-S ATA לעומה ה-ATA?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הראשונה היא שיש שאני לא מצליח לצרוב SVCD, הוא תמיד טוען שאין מקום... הוא מראה שהדיסק 800 מגה אחרי ENCODING הוא הופך אותו ל 1.4GB, אני לא מצליח לצרוב עם זה... השנייה היא שיש סרטים שאני צורב והדיבוב לא תואם את הסרט... מה יכולות להיות הבעיות האלה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים Plextor PX-708A או DVR-106 אני יודע שיש הבדלים במחירים בסביבות 400 שקל השאלה אם שווה להשקיע על הפלקסטור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי ניסיתי לעשות GHOST בין שני דיסקים SATA אני מעלה את המחשב עם הדיסקט של ה GHOST וזה פשוט תוקע את המחשב מישהו יודע אם GHOST 2003 תומך SATA או לא ואם כן אז מה הבעיה או איך אפשר לעשות את זה? ???
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-