אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מיני דיסקים כאלו (כאילו, מותאמים לשקע השני בכל צורב/קורא), בעלי נפח של 1.4ג'יגה - ניתן לצרוב עליהם כרגיל, כמו כל דיסק אחר?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הרדיסקים שנמצאים על Primary ושני סידירומים אחד דיוידי ואחד צורב ושניהם נמצאים על Secondary האם זה מיקום נכון? ואיך אני צריך למקם אותם כדי שיהיהו ביצועים יותר טובים? אשמח לשמוע הצעות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנושא של SATA די חדש לי, אבל התחלתי להתעניין בכרטיסי בקר SATA. בנתוני הכרטיסים רשום שמהירות העברת הנתונים ב SATA 150 היא 150 מגהביית לשניה, בעוד שמהירות ההעברה בממשק הישן (ATA 133) היא 133 מגהביית לשניה. זה לא נראה כמו הפרש משמעותי במהירות. האם זה מצדיק את המחיר הנוסף ? האם זה מצדיק את כל הרעש שעושים סביב תקן SATA ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי disk on key בנפח של 16 GB אבל המערכת קבצים שלו היא FAT32 ולכן אני לא יכול להעתיק לשם קובץ שגדול מ 4 GB ...מישהו יודע איך להפוך אתזה ל NTFS??? ניסיתי לעשות איתחול אבל הוא לא נותן לעשות NTFS!!!!!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
השאלה שלי כאזת אני יודע שצורב DVD רגיל יכול לצרוב דיסק 4.7GB או 8.5GB עם שני שכבות (dual layer). שאני צורב רגיל דיסק סטנדרטי של 4.7GB הדיסק נשמר להרבה זמן, שאני צורב דיסק של 8.5GB אפילו שהחברה איכותית ודסיקים יקרים, אפילו שהמהירות הצריבה היא על הכי איטית שאני מנסה להפעיל דיסק שצרבתי ואז הבעיות מופיעות. לדוגמא: הדיסק לא צרב קובץ מסויים טוב וכדומה. מה שקורה אני פשוט זורק את הדיסק כי הוא לא שימושי לדוגמא אם צרבתי קובץ תמונה. בגדול השאלה האם צורב Blu-Ray יעשה צריבה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי פרק של סדרה שאורכו כ-50 מתוך 13 שעד עכשיו יצאו . גודל 1980x1080 X264 1080p ושוקל 2.4 GB הורדתי אותו וסיים להוריד , חילצתי מהרארים וזה פורמט MKV כלומר פורמט HD. ובכן אני רואה אותו במחשב באיכת יחסית גרועה ל-1080p ניסיתי לצרוב בנרו ב-Burn DVD Video Disc אבלל הוא לא נותן לי הוא רק אומר שזה לא יכול להוסיף ל-Video_TS כלומר אין אפשרות. עכשיו אני מנסה לקודד אותו ל-WMV באותו גודל ואותו קצב פריימים אבל זה בטח ישקול 7 ומשהו GB. איך אני יכול לצרוב אותו בMKV ושיקרא לי אותו ב-DVD. דרך אגב DVD של סוני שקורא כאלה סוגים וטלויזיה גם של סוני 1080P שמחוברת HDMI ניסיתי לצרוב אותו DATA אבל שם הוא לא קורא לי אותו ב-DVD.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בצורב DVD בעל חיבור IDE (ATA). חיפשתי ב ZAP ומצאתי צורב מומלץ של חברת ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678795 השאלה שלי היא אם לצורב הזה יש חיבור ATA מלבד ה SATA. במידה ואין חיבור כזה, אני אשמח לקבל המלצות לצורב DVD טוב אחר עם חיבור ATA (בטווח מחיר של עד 200 שקל). תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GA-K8NF-9 של החברה GIGABYTE הלף לי הארדיסק ואנ י רוצה לקנות חדש את הדגם הבא: WD3200AAKS של western digital השאלה שלי אם הוא יתאים ללוח שלי
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רכשתי ssd עליו יישבו מע' ההפעלה , תוכנות ומשחקים. מתכן להתקין עליו וינ. 8. במקביל אני עומד לרכוש כונן מכני חדש, גדול יחסית, בין היתר בגלל מצוקת אחסון. את הכונן המכני הישן, עליו מותקן וינ. 7, אני מתכנן לנצל לגיבויים שונים וגם כמע' הפעלה גיבוי למקרה שילך לי משהו במע' ההפעלה ( קרה לא מזמן)שאוכל במקרה כזה לעבוד מיידית עם המחשב. הכונן הישן לא יהיה מורכב במחשב. אין לי כרגע צורך בנפח נוסף, מעבר למה שיהיה בכונן החדש שארכוש . השאלה שלי היא, נניח וקרה לי משהו במע' ההפעלה שב-ssd אני מוציא את ה ssd ומרכיב את הכונן הישן, עליו נמצא וינ.7, האם זה מעלה לי אוטומאטית את מע' ההפעלה שעליו והכל עובד, או שזה ידרוש פעולות נוספות ? ובאותה הזדמנות. למישהו יש משהו טוב/רע להגיד על הכונן הזה? http:…
-
- 42 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שמתי עין על 3 תוכנות באתר: Magic Boot Disk USBASPI MS-DOS Driver MHDD יש לי שתי שאלות בעניין: 1. האם הבנתי נכון, ששתי התוכנות האחרונות כלולות בתוכנה הראשונה? כלומר, מספיק לצרוב את הראשונה? 2. מה יקרה אם אכין דיסק Boot משני מקורות שונים? כלומר, נניח ואשתמש ב- Magic Boot Disk ובנוסף אוסיף תוכנת דיאגנוזה של דיסק קשיח של חברה ספציפית, אשר גם לה יש יכולת Boot. האם תהיה לי אפשרות בחירה או תפריט באיזה Boot לבחור? איך זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
wd data lifeguard diagnostic. יש שני אפשרויות לבדיקה quick\extended. עד כמה הבדיקה המהירה איכותית ואמינה? או שעדיף לתת למורחבת לרוץ? והוא מתריע לסגור את כל הישומיים במהלך הבדיקה על מנת למנוע איבוד מידע, איך מריצים על הכונן של מערכת הפעלה? והאם אפשר להריץ את המורחבת כאשר עובדים על קבצים מאותו כונן? לא יגרום לאיבוד מידע? בנוגע לתוצאות הבדיקה. אם מסומן בירוק שהוא עבר (pass), אז הכל תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-