אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בבעיה די חמורה בדיסק DVD רגיל (לא רב פעמי) שנצרב multi-session. עשו עליו כבר שני סשנים, והמידע נקרא ללא בעיה. לאחר צריבת הסשן השלישי הפסיקו לראות את המידע שנצרב בשני הסשנים הראשונים, ורואים רק את המידע מהסשן השלישי. האם יכול להיות שאיכשהו הצריבה השלישית דפקה את הטבלה שאומרת מה צרוב איפה? זה קצת מוזר כי זה דיסק רגיל אז אי אפשר למחוק בו מידע... איך משחזרים את המידע הזה? יש איזו תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה להציל את המידע הזה? או שיש מצב שהוא אבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, 1. האם SSD יכול להיות מחולק לשתי מחיצות כך שמחיצה אחת תשמש כ-SSD לכל דבר (למערכת ההפעלה למשל) והמחיצה השניה תהווה Cache ל-HDD ?י 2. האם ה-Caching (מה-SSD) יכול להיות עבור יותר מ-HDD אחד? 3. מה צריך בשביל זה? Intel SRT (הנתמכת ב-Z68/Z77) או שמא ASUS SSD Caching (או משהו דומה של חברה אחרת)? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה תודה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לזכור שהוא מתחבר ליציאה המקבילית (יציאת המדפסת) או בעזרת מתאם אל Slot ה PCI. האם מישהו ניסה לבצע דבר שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כונן קשיח חיצוני של חברת Western Digital בנפח 2 טרה בייט עם USB 3.0 הדגם הוא MyPassport. הכונן נמצא אצלי כ3-4 שנים בערך ועושה עבודה מאוד טובה כמובן שאני לא מפוצץ אותו עד הסוף,אתמול הוא התחיל להתנהג מוזר מאוד. שאני מחבר אותו המחשב קולט אותו כמו תמיד אבל ברגע שאני מנסה להעביר משהו מהכונן אל המחשב הוא נתקע על 0בתים לשניה ולא זז יותר גורם לתקיעות במחשב המהירות שלו הייתה בדרך כלל 100 מגה בייט לשניה אני לא מבין איך זה קרה הוא לא קיבל מכה ולא כלום. מרגישים שהוא עובד אם נוגעים בו הוא מסתובב ויש מנורה דולקת עשיתי סריקה לסקטורים פגומים וגם לוירוסים, מבחינה של וירוסים הוא היה נקי לחלוטין מבחינת סקטורים המחשב כתב שיש פגמים ועשיתי תיקון הוא חזר לעבוד טוב …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מחפש HDD בנפח 2TB במהירות 7200 RPM (הולך לשמש למערכת הפעלה לאחותי), חשבתי על אחד מהבאים: https://www.tms.co.il/dt01aca200 https://www.tms.co.il/hua723020ala640pc ובנוסף, HDD בנפח 4TB שישמש לאחסון (אלא אם כן יש איזה כונן 7200 RPM בנפח הזה שלא קורע את הכיס) https://www.tms.co.il/st4000dm000 הדגמים האלה בסדר? בהחלט אין לי שום בעיה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל כונן שהוא יותר "אמין" תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש למישהו מידע אם אפשר לתקן רק את הכרטיס האלקטרוני של היחידה . כאשר אני מחבר אותו לחשמל אין תגובה. המארז החיצוני נמצא אצלי מעל שנתיים. בד"כ הוא במצב כבוי אצלי, כנראה לאחר אחת מהפסקות החשמל משהו קיצר אותו. למזלי הדיסק שהיה בפנים חי הקטע שהקייס כבר לא באחריות וזו לא הפעם הראשונה שהBOARD בכוננים החיצוניים האלה מת, היה לי לפני זה עוד חברה פשוטה יותר, גם שם אותו סיפור. התכנון כרגע להביא VI-ON 3.5'' Black External USB 2.0 + eSata Sata Hard Disk Enclosure ב180 שח ולסגור עניין. אבל מתוך סקרנות אולי למישהו היה התנסות דומה, (אולי רק השנאי הלך?) תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט איזה SSD לקנות. אני רוצה את הSSD הכי טוב, איכותי, ומהיר לתמורת המחיר, מבין הSSDים האלה[ובבקשה גם תסבירו למה אתם ממליצים דווקא עליו]: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel 120GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CW120G3K5 Retail להלן המפרט שאני כנראה אקנה: מעבד - Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - S…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 מותקן על הארד דיסק בחיבור IDE, עד אתמול עבד מעולה. שמעתי אתמול קולות מוזרים מהמחשב, קולות שההארד דיסק מתחיל לקרוא במרץ (כמו הקולות ששומעים כשמפעילים תוכנה כבדה) ואז צליל של קליק פתאומי והקולות של הקריאה נפסקים. כשהפעלתי מחדש את המחשב (וגם כל פעם שניסיתי לאחר מכן) המסך השחור של הביוס עלה בצורה נורמאלית עד החלק שבו אמור להיות Loading Operating System, אך במקום זאת היה כתוב PLEASE INSERT OPERATING SYSTEM DRIVE AND PRESS ENTER, PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART או משהו בסגנון. כאשר הרצתי מערכת הפעלה mini windows xp אשר פועלת ישירות מדיסק אופטי, הצלחתי למצוא את כל הקבצים שלי בהארד דיסק אבל בכל זאת המחשב סירב להאמין שיש לו ווינדוס מותקן. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-