עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tzion,

האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Crash5,

לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by psycho,

הDVD הוא של Pioneer דגם 120 ATAPI. עידכנתי את הFirmware שלו והתוכנה הודיעה לי שהעידכון עבר בהצלחה. איתחלתי את המחשב והטעינה של XP פשוט נתקעה באמצע. אפילו Safe Mode לא עובד. הגעתי למסקנה שדפקתי את הDVD שלי אחרי שניתקתי אותו - אז הXP עלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש דרך להחזיר לו את הFirmware הקודם? *צריך לציין שהDVD מזוהה בזמן הפעלת המחשב והוא קורא דיסקים לפני הכניסה לווינדוס (הכנסתי לו דיסק של XP).

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by jamoos123,

עד לאחרונה קניתי את ה-TY שלי מחוץ לארץ, אבל נגמר להם המלאי... מישהו יודע אם יש מקום בארץ שמוכר דיסקים שהם TY (בודדים או BULK) ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה לשאול לגבי צורבי DVD: מה ההבדל בין הטכנולוגיות + ו-, והאם יש חסרון בולט בצורב שצורב רק בטכנולגית -? והאם מכשירי DVD רגילים של היום או של השנה האחרונה תומכים בפורמטים של הDVD הצרובים? +R ו-RW וכו'?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by 114508534,

אני וחברים שלי הקלטנו שירים שלנו למחשב ורצינו לצרוב , אחרי שצרבתי (מספר פעמים רב ) הצריבה הסתיימה בהצלחה אבל כאשר ניסיתי להקשיב למוזיקה בסטריאו היו בעיות של תקיעות שירים ושמיעה לא טובה , קפיצות וכו אני משתמש ב NERO 6 .

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by parker,

חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by big_fishy,

יש לי abit ic7 max3 ו-2 wd 120 GB S-ATA שמחוברים ב S-ATA 3 ו 4 ומשום מה הלוח לא מזהה אותם והם לא מופיעים בווינדוס אולי משהו בהגדרות הביוס????

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TomB,

קיים כזה דבר? כמה עולה? עריכה: אני יודע שזה קיים ועולה בערך 10$ בחו"ל. הבעיה - לא מוצא שום מקום שמוכר את זה בארץ... יש למישהו שמץ של מושג?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות

14. Started by big_fishy,

בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Oprapc,

יש לי הארדיסק בודד MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB עכשיו הוא לא מכוון ל-RAID וכדי לכוון אותו צריך להתחיל להגדיר הגדרות בביוס, בהתקנה קטנה של XP וכו'.(אל תיעצו לי על זה אני כבר יודע בדיוק מה נדרש)עכשיו השאלה שלי האם זה שווה את זה? עד כמה RAID עם הINTEL APPLICATION ACCELLERATOR בהארדיסק אחד משפר? תודה לכל העוזרים! ;D

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by zodiac,

הורדתי שירים ע"ג המחשב וצרבתי אותם על CD בפורמט MP3 במהירות 8 כדי שאוכל לשמוע את זה גם ברכב אמנם על המחשב אני כן שומע. אבל ברכב אני לא מצליח למרות שיש לי CD צרובים של MP3 ואני כן מצליח לשמוע למה זה? האם זה בגלל המהירות הנמוכה? צורב :LG 40X12X40 מע' הפעלה XP פרו באנגלית תוכנה: WINONCD 5 מדיה פלייר 9

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by avimorp,

יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by cad5011,

שלום לכולם. ביום ראשון הזמנתי מחשב מ-PCH, עם דגש על רכיבים שקטים (ראו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=60063). לפי המלצות וחומר שקראתי, הזמנתי Seagate 80GB 7200 rpm ATA100 HDD. היום התקשרו מ-PCH ואמרו שכעת הם לא יכולים לספק אף HD Seagae. במקומו הם הציעו לי את ה- Western Digital 80GB 7200 rpm LB אבל אני מעדיף לא לקחת אותו מפני שהוא לא מוכר ואין עליו נתונים. האופציה הבאה בתור מבחינתי, היא Samsung 80GB 7200 שיש להם במלאי (548 ¤), אבל הטכנאי שדיבר איתי לא ידע להגיד לי את הדגם שלו. האם מישהו כאן יודע איזה דגם הם מוכרים? ידוע לי על דגמים שקטים כמעט כמו ה-seagate ועם ביצועים טיפה יותר טובים - כמו ה- SP1604N, אבל קראתי גם על דגמים רועשי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by wild_3d_raptor,

לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

דיסק לכתיבה רב פעמית לא משנה הגודל אחסון כתיבה הכי מהירה שאפשר, גם מחיקה מחיר? מקום לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by DL,

טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

אני רוצה לקנות מדיות לצריבה אבל אני רוצה לדעת מה המחיר הנמוך ביותר למדיה כי: ראיתי למשל אריזה של 100 דיסקים של LG ב170 שקל(כולל משלוח)=1.7 שקל למדיה מאותו מקום אריזה של 200 דיסקים של LG עולים 310 שקל(כולל משלוח) = 1.55 שקל למדיה בחנויות מוכרים אריזות CAKE במחיר של 2 שקל למדיה ולעומת זאת ב"הכל ב2 ש"ח" אפשר לקנות ב2 שקל דיסק עם קופסא..... אז... מה המחיר הכי נמוך ומשתלם למדיה?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  24. Started by bry10,

מה ידוע על הרד דיסק 120 maxtor 7200 rpm 8 mb באפר, איך הוא בהשואה לW.D אותו סוג ואותו מחיר 544 שח שניהם רק שWD יהיה רק בעוד כמה ימים ? תודה לעונים

25. יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים