אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי כזה קורא כרטיסי זיכרון ב USB2.0 הוא פועל בלי דריברים או תוכנות מיוחדות פשוט שאני מחבר מופיעים לי כוננים במחשב שלי ואז אני נכנס משם אבל ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת כפתור ימני על הכונן ופרומט הופיע פירמוט כמו של הדיסקטים.. וזה עשה ואז בסוף הוא רשם שווינדוס לא יכול לפרמט את זה... מדיה לא מוכרה... איך אני מפרמט את הכרטיס??
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P4PE אני רוצה להתקין מערכת הפעלה על HD S-ATA תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי כונן שהיה מפוצל לשני מחיצות אחת 60 ואחת 20 ניסיתי לאחד בניהם עם התוכנה אך ניראה לי כי עכשיו כל הכונן פנוי וכי אין שום מידע על הכונן מישהוא יודע כיצד ניתן לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שמעתי מאנשי IBM (חסוי) שבתכלס בעזרת תוכנה מסוימת אפשר להכפיל את ה H.D כנראה ע"י צריבה מחודשת של ה CHIP כי בעיקרון ה HDים בנויים אותו הדבר אני רוצה רק לדעת אם משהוא מכיר או יודע איזה תוכנה זו ושירשום פה כל דבר שהוא יודע תודה רבה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיא שמיר, יש לי צורב דיוידי פלוס-מינוס. הצלחתי לצרוב איתו סרטים רבים אבל שלקחתי את אמריקן פאי : החתונה, הוא כתב שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק, הדיסק לא סרוט ותקין לחלוטין. מה אפשר לעשות? שאלתי בספריית דיוידי והם לא יודעים מה לעשות. :P
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
במילא אני מתכוון לחלק את הכונן לשתי מחיצות אז מבחינת גודל אותו הדבר. גם ההבדל במחיר לא עצום (שני רפטורים 36 זולים ב150 ש"ח בערך מאחד 74). מבחינת אמינות אני משער ששני כוננים יותר אמין, לא? ומבחינת רעש, הבנתי שהוא לא הכי שקט בעולם. האם שני כוננים כאלה ממש יכפיל את הרעש או יעצים אותו בהרבה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייט-און עכשיו באתי לצרוב דיסק בחרתי את כל מה שאני רוצה לצרוב והכל ולא שמתי דיסק בצורב ואז ברגע שלחצתי "BURN" זה ישר הוציא את הצורב, רציתי לשאול אם זה פגם את הצורב או הרס משהו בזה שעשיתי צריבה ולא היה דיסק בכונן. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה דחופה! אז ככה כשאני מנסה לצרוב משהו בצורב (Samsung 52x24x52) הוא רושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה, ואז כשאני מכניס את הדיסק אז הדיסק ריק לגמרי, וזה למרות שאני הופך את הדיסק ורואה את הפס של הצריבה(במקרה הזה 500 מגה) אבל זה לא מראה כלום כשאני מכניס את זה לכונן. ניסיתי לשים את הדיסק בכונן אחר וזה עדיין אומר שאין כלום בדיסק. הקבצים שניסיתי זה כל מיני קבצי bin ו - cue. אהה וגם ניסיתי לצרוב על אותו דיסק שוב וזה לא הולך. בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב עליהם הצורב מוציא אותם החוצה הוא לא מזהה אותם כנראה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי צורב של lite on 52x32x52 עכשיו כול פעם שאני נכנס לנרו זה עושה לי לא מגיב זה צורב חדש אני לא יודע מה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני משתמש הרבה ב- eMule/BiTorrent וכאשר הן עובדות המחשב פחות או יותר משותק- הדיסק הקשיח עובד כל הזמן וזה גורם להרבה תקיעות. חשבתי להוסיף עוד דיסק שאליו אני אוריד הכול ואפרוס בו ולהשאיר את הדיסק שיש לי(WD, 80GB 8mb). עכשיו, מה מומלץ יותר לכזה דיסק, IDE או SCSI, אמרו לי שאחרי טחינות רבות כמו בהורדה ה-IDE נוהג להתפגר- יש אמת?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-