עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

ל DVD TOSHIBA SD-M1502 ולצורב DVD TOSHIBA SD-R5112

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Jack_g,

כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי 5 קבצים שאני צריך להעביר מהאייריבר להארד דיסק שלי..... 4 עוברים בכיף אבל כשזה מעברי את החמישי מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת : CYCLIC REDUNDENCY CHECK!!!! WTF?????? אבל אז אני הולך לחבר שלי ואצלו זה מעביר בלי בעייה!!! אני יודע שלהרבה פה יש הארד דיסקים ניידים אז אני שואל: מה לעזעזל הולך פה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by tom123,

למה אומרים תמיד שזה לא טוב לצרוב על מהירות גבוהה יש לי צורב 52X ואמרים לצרוב על מהירות נמכוה למה זה? או שזה נכון רק לגבי מקרים מסויימים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עיינתי בPCH וראיתי את זה CD-ROM Cyberdrive x 52 רק 99 ש"ח. הוא טוב אבל חשבתי אולי יש מקום אחר שבערך אותו מכיר רק סידירום יותר טוב תודה לעוזרים. *הוזמן!* למחוק הודעה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by noam12,

ממליצים ובאיזה מהירות צריבה תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. יש לי 3 הרדיסקים, DVD וצורב, ורק 2 בקרי IDE אין לי רייד במחשב http://www.shimacomputer.co.il/index.html?target=p_244.html〈=he איך הבקר הזה יכול לעזור לי? אני יוכל לחבר אותו בתור בקר IDE רגיל ללא רייד? אם אני אחבר אותו בתור רייד איך זה יכול לעזור לי? בכלל- הסבר על רייד יכול ליהיות מועיל... המפרט: 2*WD80 MAXTOR60 PioneerDVD Richo*16 תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by aiw,

מה מיוחד ב- special version של WD? מה ההבדל בין הכוננים האלו לרגילים? והאם עדיף SATA באותו גודל (אבל בלי מטמון של 8MB)? תוספת: SATA בלי באפר עולה יותר זול מהרגיל עם הבאפר. SATA עם הבאפר עולה 60 שקל יותר. מה יותר כדאי?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות הרדיסק 120GB 8MB Buffer השאלה זה מה עדיף של מאקסטור או ווסטרן דיגיטל? תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by ziv13,

ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אני יש לי נרו ואני רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות אבל בתוכנה זה שם לי את הקו האדום אל 80 דקות מה אני צריך לעשות בשביל לצרוב 90 דקות? יש לי נרו 6

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. ההתלבטות שלי בין WD SATA 120 גיגה 8 מגה 3 שנים אחריות. לבין MAXTOR SATA120 מגה 8 מגה 3 שנים אחריות. אני חייב להחליט עד מחר בבוקר, לא הצלחתי למצוא תשובות ברורות בפורום, אם יש ממבחני ניסוי אשמח לקבל לינקים.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by rangerman,

איזו מבין האפשרויות הבאות עדיפה (ולמה): 1. דיסק Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB + אחד מהמארזים החיצוניים הבאים: Conceptronic 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Skymaster 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Argosy External 3.5" Hard Disk Drive with USB 2.0 Hub Chronos 3.5" External Hard Disk Drive case - USB 2.0 iNtex External Box 3.5" USB 2.0 with internal PSU and Fan 2.דיסק חיצוני Western Digital 80GB 7200 rpm Series II USB 2.0 3. דיסק חיצוני Maxtor 80GB 7200 rpm External USB 2.0 5000LE כל האפשרויות נכנסות לתקציב. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tavor21,

יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by reco,

קניתי מחשב קיצור ישלי אפשרות לבחור בין שני הארדיסקים: * 120 ג'יגה מהירות 7200 חיבור IDE רגיל או * 80 ג'יגה מהירות 7200 חיבור s-ata עם 8mb buffer מה עדיף לקחת?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by RazorJunior,

סוף סוף אחרי 3 שבועות של המתנה הגיע הצורב DVD החדש שלי (NEC ND2500A) למישהו יש המלצות\טיפים מה לעשות\לא לעשות ? ועל איזה מדיות לצרוב?? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Usagi,

שלום - קניתי דיסק קשיח חדש (80GB ריק) שאמור להחליף את ה-כונן הישן (40GB שהתקלקל - ועליו הייתה מערכת ההפעלה וכו'). אני רוצה לדעת מה השלבים שצריכים לעקוב אחריהם להתקנת הדיסק. האם מישהו יודע איפה יש מדריך שיסביר איך לפרמט ולחלק למחיצות? יש לי את תוכנה MAGIC PARTITION 8 (ב-CD) וגם הRESCUE דיסק (1.44) של התוכנה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. והאם המדיות האלו הם משני הצדדים או שהם פשוט שני שכבות?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. היה לי כבל מעוגל שעשיתי (ויצא פרפקט בלי סטיות) כבל רגיל זה עם ההרבה גידים.. תוצאה בPCMARK להארד דיסק: 1100 החלפתי לכבל לא מעוגל רגיל, ובום, 1270 PCMARK . מסקנה, או תשקנו כבל מוכן כמו שצריך, או שאל תעגלו כבלים להארד דיסק

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי יום הולדת בקרוב והדודים רוצים לקנות לי איזשהו חלק למחשב החדש. אז החלטנו על צורב dvd. הסתכלתי על טווח המחירים בksp וראיתי שהמחיר נע בין 400 - 1000 (צורבים פנימיים). ורציתי לשאול מה בדיוק נותן לי צורב dvd? והאם הוא גם קורא dvd? זאת אומרת האם אני יוכל לקחת סרט שיש לי על המחשב שהוא בפורמט avi (ולא משנה איך השגתי אותו), לצרוב אותו בצורב שקניתי ולראות אותו בdvd שלי? וכמובן איזה צורב לקנות... אם מישהו יוכל לענות כאן על חלק מהשאלות אני אשמח מאוד. אני רוצה לדעת מה נותן לי בדיוק צורב dvd. כי אם זה רק אומר שאני אוכל לצרוב על דיסקים ענקיים בשביל לאחסן כל מיני דברים - אי לא רוצה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac?? שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

יש לי כזה קורא כרטיסי זיכרון ב USB2.0 הוא פועל בלי דריברים או תוכנות מיוחדות פשוט שאני מחבר מופיעים לי כוננים במחשב שלי ואז אני נכנס משם אבל ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת כפתור ימני על הכונן ופרומט הופיע פירמוט כמו של הדיסקטים.. וזה עשה ואז בסוף הוא רשם שווינדוס לא יכול לפרמט את זה... מדיה לא מוכרה... איך אני מפרמט את הכרטיס??

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by אוריפ,

יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים