עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי כרגע כונן קשיח של WD בנפח 250 גיג'ה (WD 2500KS). ברצוני להוסיף כונן קשיח נוסף של 500 גיג'ה. רציתי לדעת את דעתכם על הכונן הנ"ל -> Western Digital WD5000AAKS ? בנוסף רק מחברים אותו למחשב עם כבל SATA וכבל הכתום שהולך ללוח? והווינדוס יזהה אותו כבר לבד? או שצריך להגדיר אותו איכשהו? אשמח להסביר כדי שלא אסתבך עם הפרוצדורה. תודה!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה

3. Started by Shay2111,

שלום השאל שלי כזאת האם כדי לחבר את ה SSD בחיבור SATA Express ועם זה משנה משהוא או פוגם בSSD או שכדי להשקיע ב M2

4. Started by SharonSx,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש לא מזמן ואיתו הארד דיסק בנפח 500GB של חברת Seagate על כל פנים דיסק עושה רעש מטורף!! כמו של מכונת ירי קטנה שנמצאת בתוך המארז אם חשוב לציין אז המארז הוא 3D Aurora מהיכן מגיע מקור הרעש? מהתנודות של הארד דיסק בכלוב? או מהארד דיסק עצמו? והאם אפשר לפתור זאת? תדוה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חשבתם שיש רכיבי חומרה שאופנת שילוב נוריות הלד פסחה עליהם? לקינגסטון יש הפתעה עבורכם לכתבה

6. Started by User_Name,

היי! התחדשתי אתמול במחשב נייד חדש, שמגיע עם כונן nvme מדגם THNSN5512GPUK של TOSHIBA. הדבר הראשון שעשיתי זו בדיקת תקינות כללית לרכיבים השונים, הכונן כמובן היה חדש והציג "בריאות" של 100%. לאחר התקנת כל התוכנות והעדכונים של מערכת ההפעלה, ירדה בריאותו של הכונן ל-99%. מבלבד כונן זה, יש לי עוד 5 כונני SSD במחשבים/קונסולות בבית שהזקן בהם בן כמעט 9 שנים וכולם ללא יוצא דופן על 100%. הכונן היחיד שראיתי שמאבד מאורך חייו הציג 97% אחוזי בריאות לאחר כמעט 4 שנות עבודה. מדוע זה, יש סיבה לדאגה?

7. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את הזיכרון של הDOK לשגיאות BAD SEKTORS ועם יש לDOK שגיאות פשוט לחתןך אותו ע"י צריבת נתונית חדשים לביוס של הDOK העם יש כזה דבר ??...... ריאיתי תוכנה כזואתי אבל אני לא זוכר מה שמה אני רק זוכר זהיה לה בחלון שאתה לוחץ לה אנלייז והיא אומרת עם הדיסק תקין או לא ואז אתה לוחץ בדיקה והיא חותכת לך ממנו את החלק התקין חברה עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. היי חברים, ככה, אני כבר זמן מה חושב לקנות NAS, יותר בכיוון של NAS יעודי ולא בנוי, אך לא צריך כל מיני שטויות כמו שיש ל QNAP, סינולוג'י דומיו, ראיתי 2 דגמים, ה D-Link DNS-345, מערכת ההפעלה שלו לא רעה, אך זה ממש לא יצרן שכלכך מבין בתחום, אם כי יש להם מוצרים כאלה מספר שנים, ו ה LenovoEMC/iomega ix4-300d, גם בו יש הרבה כלים שקיימים בדגמים אחרים מבחינת המערכת, אם כי נראה שהוא בנוי טוב יותר ויש כמה שיפורים שאין ל D-Link, יש לי כונן 2TB די מלא, והייתי רוצה שתהיה לי גישה לקבצים שלי מכל מקום, לא רק בבית, הנוסף פשוט רוצה לחסוך בחשמל, במקום להפעיל מחשב שלם שביל להוריד טורנט. יש לי בסלון I3 530 במארז 2480 של Antec, ודיסק 500GB למערכת ההפעלה, לוח מבוסס H55 ו 4GB זכרון. בחדר שלי יש, I3…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by rotman,

אני עכשיו באמצע פירמוט ראשון של HD של seagate 320 ג'יגה SATA אני מפרמט עם ה wizard של seagate ל dos ועכשיו הוא מבקש ממני לבחור cluster size. כמה לבחור?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by m1ke,

שלום, האם יש כאן מישהו שהרכיב לעצמו מערכת NAS בייתית ויכול לחלוק בניסיון? אני רוצה להרכיב מערכת NAS בייתית בעלת המאפיינים הבאים: - קירור פסיבי - עד 1 טרה בייט מקום (עם אפשרות לRAID בעתיד) - כרטיס רשת ג'יגה - צורב DVD - מע' הפעלה פתוחה או סגורה. - תקציב של עד 1500 שקל. האם זה אפשרי בגבולות התקציב? ואם כן למישהו יש מקורות מתאימים? תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by yudad,

אינני מצליח להעתיק קובץ 5GB לדיסק און קי ריק בגודל 8GB מקבל הודעה מיידית שאין מקום, וזה לא נכון,מה עלי לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. לפני כשנה קניתי כונן קשיח חיצוני של seagate בנפח 1.5 טרה FreeAgent Desk מאייבורי (כן אני יודע טעות של מתחילים) בכל אופן מהיום הראשון שהגיע הכונן עושה רעשי קרקוש וחריקה בעת חשיבה ויציאה מIdle ופעמים רבות הוא גם נתקע עם הרעש הזה כאשר הוא לא מצליח לחזור לפעולה (לעיתים נדירות). בנוסף כאשר אני מפעיל ישירות ממנו סרטים לפעמים הוא עוצר את הסרט באמצע... כאילו נתקע לכמה שניות עושה קצת רעשים וחוזר לפעולה רצופה שוב, מאוד מציק. האם יש בעיה עם הכונן? מישהו נתקל בזה? כדאי לפנות לseagate? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by ross,

יש לי שלושה דיסקים של סמסונג, 2 HD103SJ ו- HM250JI יש לדיסקים האלה עדכון קושחה באתר של סמסונג (מצורפים קישורים) אבל אני לא מצליח לעדכן אותם (ניסיתי דרך miniXP של hirenboot cd), איך אני מעדכן דיסקים קשיחים? http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308 http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=131

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by dudu26,

שלום ! לאחר סקר מחירים באתר זאפ ובאתרי ביקורות שונים, נותרו מספר דגמים: Hitachi 160GB 7200 8MB Western Digital 160GB 7200 8MB Maxtor 160GB 7200 8MB אין לי שום מידע לגבי המאקסטור אך הופתעתי לראות שה- Hitachi מקבלים ביקורות מעולות: http://storagereview.com/articles/200310/20031007HDS722525VLSA80_1.html שמתי לב שמעט חנויות מחזיקות אותם ורוב החנויות מחזיקות WD (למרות שהביקורות לא מהללות). עוד דבר: שמתי לב באחת החנויות של ה- Hitachi, שמצויין בפרטי המוצר: Bulk - למיטב זכרוני זה אומר שהמכשיר עבר בדיקות איכות ולא זכה לקבל: Retail. האם אני צודק ? ומה דעתכם על המחיר ההזוי הזה ? - http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4373 מה לקנות ? מהיכן ? הצילו....! תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום חברים, רציתי בבקשה לדעת על איזה הרד דיסק 250GB SATA 1 אתם ממליצים לרכוש? תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by integral,

פיליפס עובדת על צורב מתאים וורבטים, RICOH וגם רייטק עובדים על מדיה http://www.cdfreaks.com/news/10680

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dr,

ציטוט: "תבדוק שההארד דיסק לא במקרה החליט לפגר את עצמו ולעבור למצב PIO עוד אני ממליץ בחום על Scan Disk ואיחוי שיכולים גם לעזור לעיתים. " מה זה PIO??????????????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. התעניינתי בזה Western Digital WDH1U10000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=3600 הוא זול ואמין (חברה אמינה), בר נפח ומתאים לצרכים שלי, כעקרון אני רוצה בעיקר לגבות תכנים ולפעמים לצפות בסרטים דרך ההארדיסק. חשוב שיהיה זול! העניין שהוא דורש חיבור לשקע חשמל..האם יש הרדיסק שלא דורש גם חיבור לחשמל ? ורק למחשב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by דובי770,

יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 1TB אני רוצה לשים אותו בתוך המחשב כרגע. אם אני מפרק אותו מהמארז שלו אני יכול לשמור את המארז והפלאג ולחבר להם אח"כ הארדדיסק אחר?

24. Started by Hitman_47,

קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISK יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..? שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by skot,

המחשב מבקש ממני לאתחל את הדיסק אבל יש לי עליו 400GB של מידע שאני לא רוצה לאבד... יש פתרון לזה? אולי איזו תוכנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.