עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש כי מה שיש לי כבר לא מספיק בכלל!! יש לי 20גיגה ועוד 40גיגה אבל זה כבר לא מספיק לי כי אני מוריד מלא דברים ואין לי זמן לצרוב הכל... אז אני רוצה לקנות 80גיגה אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה או 120גיגה כי גם הוא זול מאוד עכשיו... תעזרו לי להחליט

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Kermit,

קניתי לאחרונה הארד-דיסק חדש של סיגייט - ST3120026A (ה120Gb עם ה8Mb Buffer בממשק ATA100/133 [לא יודע איזה מהם אבל לא SATA]). הוא תפקד מצוין כSlave יחד עם הST340016A שלי (40Gb ששירת אותי נאמנה זה שנתיים-שלוש, גם שךל סיגייט) כMaster במשך כשבועיים, מאז קנייתו. מההתחלה הוא יועד בבוא הזמן לשמש כהארד דיסק הראשי שלי, ולכן רציתי לשים אותו כMaster. לוח האם שלי הינו Gigabyte GA-7VTXH. כאשר אני שם את ה120 כמאסטר ואת ה40 כסלייב, הביוס מזהה את ה120 (כמאסטר) אבל מתעלם לחלוטין מה40. ניסיתי בכל דרך - דרך Cable Select ודרך הגדרה מפורשת בג'ימפור של מאסטר וסלייב. כאשר אני מנתק את ה120 ומשאיר את ה40 כסלייב הביוס מזהה אותו כראוי. ניסיתי גרסאות ביוס שונות (F3, F5, F8a) ובכולם הבעיה חזרה. כאשר א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by NI4NI,

היי אני בונה מחשב חדש והגעתי לסוגיית הדיסקים. החלטתי ללכת על SATA וההתלבטות שלי היא: אופציה א: שני כונני 80GB ב RAID 1. נפח אחסון של 160MB, מהיר יחסית אבל מצד שני מחיר בשמיים (שני דיסקים+כרטיס בקר). אופציה ב: לוותר על ה RAID ולקנות כונן אחד של 160GB. פחות מהיר, פחות סקסי ואקזוטי אבל עולה ב 30% פחות מאופציה א. עכשיו השאלה היא עד כמה RAID ישפר לי את הביצועים ? עד כמה שווה לי להתאמץ ולשלם בשביל זה ?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by עידו עמית,

קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by tisan4us,

למה הצורב שלי לא קורא דיסקים?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Tbox27,

שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gilwood,

ברצוני לחבר 2 דיסקים קשיחים וצורב כיצד אני עושה זאת

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Check_Point,

שלום. יש לי כרטיס זיכרון 256mb מסוג CF של חברת SanDisk, מחובר למצלמה Canon A70. אתמול הסתכלתי באפשרויות, ולהפתעתי גיליתי, כי נפח הכרטיס הוא כ - 244 mb. פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה, אך ללא הואיל. נפח הכרטיס נשאר זהה. חבר שלי אמר שזה סביר שזה יקרה (לדוגמא: דיסקים קשיחים), אך ברצוני לדעת אם אם זה נכון, או שעליי לממש את האחריות של הכרטיס זיכרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by R0ck,

אתמול קיבלתי את הצורב הדויד החדש שלי, לאחר שהרגתי את הלייטאון שלי (שלא בטעות) - פשוט תענוג. צריבת תקליטורים רגילים ורב-פעמיים ב x24 (שזה אמנם קצת צולע, אבל מספיק, הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי ועוד דיסק מוכן) - צריבת דוידים +R ו -R ב x8 (שמונה וחצי דקות לכל היותר, לצריבת מדיה מלאה - 4.7gb). איכות צריבה משובחת על מדיות Ritek, Mitsubishi ועוד רבות... ובנוסף, עם הקושחה העדכנית ביותר (Rev. 1.12), שופרה יכולת הקריאה והצריבה עם מדיות רבות וכעת הוא גם יכול לצרוב x8 על מדיות ריטק x4 וברנדים נוספים. שווה. 8) טווח מחירים נע בין 700 ל 900 ש"ח (מדובר בגירסת ה O.E.M).

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  12. 36 מעלות? thnx

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by G@L,

על איזו מהירות הכי כדאי לי לצרוב עותק "גיבוי" של סרט DVD? הצורב שלי תומך במהירויות: 1X-8X?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by yotamoo,

אמור להיות צורב טוב, TEAC לא? בכל מקרה הוא לא צורב לי שום דיסק, ואין לי מושג למה... מה שכן יש לי תמונה ולוג, ככה שאולי אחד המבינים פה יוכל לעזור לי... כה אני מקווה לפחות. בכל מקרה זה מאוד חשוב לי אז כל ניסיון יתקבל בברכה... תמונת השגיאה מנרו לוג הצריבה מנרו

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by ebrami,

חבר'ה!, אני חייב עזרה! מחקתי בטעות את העבודה של הביודע שלי על ידי כך שהעתקתי את הקובץ של העבודה הישנה מדיסק למחשב והחלפתי את הקובץ המעודכן של העבודה שנמצא על המחשב. מקווה שהבנתם... יש דרך לשחזר את זה איכשהו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MarkK2003,

התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amit501,

יש לי בעיה בצריבה הסיפור הוא כזה פירמטתי את המחשב WIN 98 SE התקנתי את גרסת 5.5.9.9 וכשניסיתי לצרוב הכל הלך בסדר התקבלה הודעה שהצריבה נסתיימה בהצלחה אבל בפועל לא נצרב כלום. זה קרה גם בדיסקים ריקים ומלאים. ניסיתי את הגרסה המלאה 6.0.0.9 וגם שם זה לא עזר. נ.ב: ביטלתי את האפשרות שBOX של הסימולציה היה מסומן. הנה קובץ ה-LOG של הצריבה: http://tennis.bravehost.com/Log.txt תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Arziv,

שווה לקנות את הצורב הבא: Plextor 8X DVD-RW/+RW Drive, Model PX-708A/SW, Retail ? לינק לדף בניואגג שדרכם אני (כנראה) קונה אותו...

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by chmmr,

ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by Arziv,

שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by wow,

אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

קניתי את הצורב לפני כמה חודשים והוא עבד טוב מאוד ועכשיו אני מנסה לצרוב דברים והוא לא מצליח לצרוב אותם. ניסיתי עם כמה דיסקים ודברים שונים לצרוב אבל הוא עדיין לא מצליח. הוא לא מצליח להתחיל לצרוב ולא נדלקת הנורה של הצריבה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? תודה. גם אחרי עדכון ביוס לא הצלחתי לסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים