אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש ואני לא כל כך יודע אם זה המקום אבל אני אשאל בכל מקרה, מקסימום תעבירו. ממ אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. עכשיו יש לי 3 שאלות. 1. זה צורך תוכנה מיוחדת או שאפשר גם לצרוב דיוידי דרך הNero 6 2. אם הCDROM שלי הוא מאסטר וה CD-R שלי הוא סלייב אז מה אמור להיות כונן הדיוידי 3. גם הכונן קשיח משתלב פה עם המאסטר והסלייב שלו או שכוננים קשיחים הם סלייב ומאסטר בפני עצמם.! ?! מקווה שהבנתם ושוב תודה רבה.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם בכותרת ודבר שני האים יש אפשרות לחבר שני קבצים כאלה יחד ? ואיך
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה עדיף עבור הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP ? מה עדיף עבור דיסק שישמש לאחסון נתונים (סרטים, מסמכים וכו') ? יתרונות ? חסרונות ? האם יש סיכון בהמרת הדיסק הראשי וכל מה שמותקן עליו (XP ותוכנות) מ FAT32 ל NTFS בלי לאבד את המידע ? האם עדיף לפרמט, להמיר ולהתקין ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב דיוידי בימים הקרובים, אשמח לקבל המלצות לגבי צורבי דיוידי שונים. כמו כן, שמתי לב שיש הבדל עלות בין מותגים שונים (אמאסאי, טושיבה, לג'י וכו') מה כדאי ? מה עדיף ?. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חברתי את ה-CD והצורב בנפרד (כל אחד על IDE נפרד ) ה-IDE פנויים בגלל שאני משתמש ב-HD בחיבור SATA בקיצור כאשר אני צורב On-The-Fly הצריבה לוקחת יותר זמן למה ??? (הצורב וגם הCD מזוהים כ-UDMA-2 )כל אחד מהם מוגדר כ-Master אם אני צורב מ-HD אין בעייה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום לכולם איך אני מעביר (מעתיק) סרט מההארד דיסק לתוך דיסק כדי שאוכל לראות אותו במערכת קולנוע הביתית שלי? יש לי צורב אבל אין לי תוכנת צריבה כמו נרו לדוגמא. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אתם יודעים עם יש כוננים של פלאש אני מיתכוון כמו דיסק קשיח אבל של פלאש ואם כן אם אפשר לחבר אותם במקום הדיסק הקשיח,וגם אם יש דבר כזה איפה אפשר להשיג אותם
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצורבים שמעתי ש NEC יותר טוב אבל קראתי ב אתר CDFREK שNEC לא יעיל בגיבוי משחקים שהוא לא תומך בכל שיטות הכתיבה ואני רוצה לגבות משחקים לפני שאני מלווה אותם לחברים שלי והם לא מחזרים תודה לכל עוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין NTFS לFAT 32 מכיוון שאני מפרט את הכוננים שלי כל חצי שנה ויש לי אפשרויות של זה וזה ואני לא יודע מה עדיף? וכמובן, למה? תודה מראש, אפק!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום 8) מצאתי כונן חדש בבית וחיברתי אותו, הוא מזוהה בביוס והכל טוב ויפה, אני רוצה לפרמט אותו וכמובן לעשות מחיצות, אנלא רוצה להתעסק עם דברים שקשורים לפלופי! הבנתי שיש תוכנות כמו MaxBlast ו-Partion Magic, אשמח לקבל לינקים והסברים על איך לפרמט ולעשות מחיצות בכונן החדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי DVD-ROM LG DRD-8160B x16 עם firmware פרוץ RPC1. כשאני מכניס דיסק (שר הטבעות שיבת המלך) ה DVD Decrypter נותן לי מספר נתונים: Disc Information: Status: Complete Erasable: No Sessions: 1 Sectors: 3,929,310 Size: 8,047,226,880 bytes Time: 873:12:60 (MM:SS:FF) Physical Format Information: Book Type: DVD-ROM Part Version: 1 Disc Size: 120mm Maximum Read Rate: 10.08Mbps Number of Layers: 2 Track Path: Opposite Track Path (OTP) Linear Density: 0.293 um/bit Track Density: 0.74 um/track אבל במהלך ה RIP, ה BUFFER לא מתייצב אפילו לרגע, כל הזמן קופץ מעלה מטה... בסופו של דבר אלו התוצאות: I 15:18:15 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:45:20 I 15:18:15 Average …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
זה המקרה, יש לי הארדיסק WD 40 GB שהחליט בוקר אחד להתאבד... נדמה לי שזה בגלל כבל IDE פגום שהיה לי... ובכן עכשיו מה שקורה זה שיש לי הארדיסק שרק הביוס מצליח לזהות אותו, כשאני מנסה להריץ FDISK אני מקבל שגיאה שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את ה- PARTITION TABLE. הורדתי אוסף תוכנות על דיסק בוט (ultimate boot disk) וניסיתי להריץ, וגם שם, אבל אני מקבל שגיאה שאין אפשרות גישה לכונן. יש לציין שהוא לא משמיע רעשים כלל...
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי דיסק מוזיקה שאני רוצה להעביר למחשב ושאני רוצה לפתוח אותו אז זה מתקיין לי תוכנה playing שהיא משמיעה לי את השירים ובתוך הדיסק אני לא רואה את השירים אני רואה הרבה תיקיות מוזרות ויש כל מיני קבצים בפנים יש את ההתקנה של התוכנה שמשמיעה לי את השירים ועוד הרבה דברים אני לא יכול לשמוע אותו במדיה פלייר יש עוד משהו שמתי שאני מכניס את הדיסק זה כאילו לא מזהה את הדיסק רק אם אני מכניס אותו לצורב אני יכול לראות את הדיסק ועל הדיסק יש ציור של + ירוק אז השאלה שלי איך אני יכול להעביר למחשב את השירים ?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפ…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-