עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BigBandJoe,

לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by semuel_t,

היי אנשים... אני מעוניין לפצל את מחיצת כונן C במחשב שלי.. יש לי PartitionMagic 8 אבל אני לא כל כך מבין איך לפצל איתו.. האם מישהו פה מוכן להסביר בפירוט איך לעשות זאת? המטרה שלי היא להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WinXP כי היא כבר שנתיים מותקנת ובקושי סוחבת מרוב כל הזבל.. הבעיה היא שבזמנו שמתי אותה על C עם כל שאר התוכנות ועכשיו אני רוצה לשים אותה על מחיצה נפרדת ואת התוכנות במחיצה נפרדת לכן אני רוצה לפצל את כונן C ל-2 מחיצות. וגם- לשנות את נתיב ה- Program Files לכונן היעד החדש של התוכנות.. איך? כרגע הדיסק הקשיח שלי מפוצל ככה: C - מערכת הפעלה + תוכנות 10GB D - משחקים 10GB E - קבצים למיניהם / גיבויים 20GB F - כונן CDROM G - צורב ואני מעוניין שזה יהיה כך: C - מערכת הפעלה 5GB D - תו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by BigBandJoe,

שלום, יש התפתחויות בקשר לבעיה שהצגתי כאן ולכן אני מוסיף אותם לתחילת ההודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי. הורדתי את התוכנה שהציע החבר ron26 ועשיתי את הבדיקה המלאה Extended Test (לא דרך ווינדוס אלה אחרי התחלת המחשב במצב דוס). התוצאה היתה שאין שגיאות\בעיות בכונן ! והבדיקה הזו אמורה להיות אמינה! לא עשיתי את ה-WRITE ZEROS כי ממש אין לי כח או חשק להתקין את כל הווינדוס והתוכנות מחדש אז מה קורה פה ? כשאני מריץ scandisk\Thorough test אני מקבל סיכום שיש סקטורים פגועים (ראה תמונה למטה) ואילו כשאני מריץ (בהפעלה בדוס) את התוכנה של WD אני מקבל שאין כל תקלה ! תודה על עזרתכם ההודעה המקורית ------------------------------------------------------------------------------------ היום…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  4. אז ככה, כמו כל ה WD המחלות האלה של ה 8 באפר, ההרדיסק שלי החל לתקוע את המחשב באורך פלא בהתחלה כמובן חשבתי שזה משהו אחר אבל אז הצלילים שבקעו מההרדיסק הוכיחו לי שזה לא אחר ממנו... יש צלילי קליק כאלה מפחידים שאלתי היא האם כדאי לממש את האחריות שיש לי עליו כבר עכשיו או שמא יש לנסות את ה WRITE ZERO הזה של WD... שמעתי שהוא מסדר BAD-sectors.... המלצתכם היא? עריכה: מה יכול להרוס הרדיסק בן כמעט שנה מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות שמהדורה כזאת מוצלחת הלכה לעולמה טרם זמנה... היה לי גם 40 גיגה לפני זה שלא החזיק שנה... מה קורה פה, האם יש איזה שהוא רכיב שעשה את זה? הספק שלי הוא ג'נרי לחלוטין שמעתי פה שמועות שספק זבל יכול להרוס לא מעט רכיבים... החלפתי 4 צורבים בשנה ו 2 הרדיסקים, מקריות …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by krusty,

הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by DL,

חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by tamir2,

למה הוא עולה כל כך הרבה ביחס לדיסקים אחרים?? ובכלל מה טוב בו??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by p_q,

שני צורבים: 1. צורב רגיל 2. צורב שתומך בהצגת סרטי DVD. צריך המלצות... תודה לכל מתייחס

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by The_Byter,

שיהיה הכי מהיר\יעיל\אמין\זמין\זול LOL

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Sting,

אני רוצה לקנות ארד-דיסק חדש , הבעייה היא שאני רוצה לקנות עם SATA כדי שזה יתאים למחשב הבא אבל בנתיים אני עם המחשב הישן שלא תומך ב SATA אז רציתי לשאול אם יש איזה מתאם או משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  11. אשמח לשמוע ביקורות על מארזים לדיסק קשיח IDE 3.5 חיצוני - שנותנים לי חיבור USB (עבור כל דיסק שיש לי, בכל נפח) האם יש מודלים מומלצים? האם עדיף בכלל דיסק USB חיצוני? תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by afekchaos,

שלום רציתי לדעת אם ההארד דיסק של 160 ג'יגה עם יכולת של 7200 אר פי אם, 8 מגה, של סאמסונג או כל הארד דיסק אחר יוכל לעבוד עם מערכת מחשב כמו שלי שכוללת : פנטיום 3, 550 מגה הרץ ו320 זיכרון אס די ראמ, אני מעוניין לדעת גם אם יש מצב שהוא יעשה לי בעיות או לא, תודה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by stingeR-,

שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by x-dude,

ראיתם? כבר מוכרים את הDVD של סוני שם אני ממש מחכה לצורב DL אבל נראה לי שאני אחכה עוד קצת (גם מבחינת מהירות צריבה וגם מבחינת כסף). אבל טוב לדעת שכבר מוכרים ;D מדיות DL עוד לא ראיתי שם אבל באתר של סוני הם כבר מוכרים מדיה אחת ב 16 דולר,קצת יקר (קצת הרבה),אז נראה לי עוד סיבה לחכות קצת.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by kknd,

שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by eyahalom,

שלום לכולם, האם זיכרון מהסוג הנ"ל התומך בחיבור USB2 יתמוך גם בUSB הרגיל מהדור הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. ורציתי לדעת למה לא רשום פיוניר בצד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=5718 כאן רשום הדגם שלי זה Pioneer DVR 107D זה דגם אחר מיזה שיש בפנדה רציתי לדעת אם הדגם שיש לי הוא יותר טוב?? תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by dvirf1,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. קראתי את ההודעות הנבחרות אצלכם וראיתי שהיצרניות מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שמעתי שישנו פתרון זול ל RAID ביתי, כלומר מספר דיסקים קשיחים המחוברים יחדיו, מאפשר שטח אחסון גדול מאוד, וגיבויים ההדדיים, האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ? (Holy - מבקש ממך לא לענות בתר'ד זה, ובאופן כללי מבקש שלא תענה לשאלותי, בשל העובדה שאינך עונה לעניין (וזה קרה יותר מפעם אחת), ובעיקר בשל העובדה שאתה פועל מתוך נקמנות אישית (ראה 2 נעילות אחרונות לא מוצדקות), מקווה שתענה לבקשתי).

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Romek Tagid Lo,

מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Romek Tagid Lo,

1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by Qtec,

היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום, אני רוצה הארדיסק חיצוני שמתחבר ל-USB, כך שאוכל להעביר קבצים בין חברים. לצערי, קופסא חיצונית ללא הארדיסק עולה די יקר ולכן אשמח לדעת: א. אם קיים מתאם כזה שאפשר לקנות בלי קופסא "מהודרת" ביותר זול? (כולל שנאי שמוריד מתח בשביל ה-HD...) ב. אם ניתן לייצר כזה דבר לבד בבית? (גם שנאי שמוריד מתח ל-12V בשביל ה-HD). תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים